Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama a bývalý je idiot, dnes jsem se přesvědčila, že jsem udělala dobře, že jsem to nechala plavat…
@KačuliKačka píše:
@bimbama a bývalý je idiot, dnes jsem se přesvědčila, že jsem udělala dobře, že jsem to nechala plavat…
@KačuliKačka píše:
synova plicní dr. se taky zhrozila, ale po 3× negat. testech usoudila, že to bude ok
Moje plicní už ani neřeší, že chodím jen když něco potřebuju
No, já jsem měla přijít únoru a jdu až v květnu. Ale paní doktorka je taky zvyklá.
@Pavlinax u nás akorát takový postřeh, že nejstarší kocour je takový nejflegmatičtější, ale od kamarádky postiženého syna si nechá na sebe lehat, objímat se, nosit a vrní u toho jak blázínek…
Jinak osobně nee…bohužel.
Dik,,,ja pracuji s detmi, ktere maji mentalni handicap a napadlo me co a jak je potreba, hledala jsem na netu jen tak zatim povrchne a nic moc informaci
@Pavlinax píše:
@KačuliKačkaDik,,,ja pracuji s detmi, ktere maji mentalni handicap a napadlo me co a jak je potreba, hledala jsem na netu jen tak zatim povrchne a nic moc informaci
je zvláštní, jak to ty zvířátka vycítí… kamarádka má 3,5 letou cácorku, co je všude a nikde a kocour i pes před ní uhýbají… pak ale přijde 6 letý syn kamarádky a oba si od něj nechají hladit, drbat, nosit, tulit se a lehat na sebe ![]()
A myslim, ze prave kocky maji na tohle velmi citlive vnimani
@Pavlinax píše:
@KačuliKačkaA myslim, ze prave kocky maji na tohle velmi citlive vnimani
Jak která, naše madam Lota je cíťa a cizí lidi odmítá, ona vlastně nepotřebuje ani nás, pokud nemá hlad nebo se 1× za týden či dva týdny nepřijde sama nechat pohladit… ![]()
A prcek Charlie se dětem vyhýbá úplně…
Ahoj holky @KačuliKačka nase kocky milujou deti at uz naseho maleho tak i jine akorat Maja ta ne ta je jak tvoje Lota uplne stejna
Pridavam foto nasich kocicaku vysipali krabici s papirama
Příspěvek upraven 16.04.14 v 20:15