Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
14.4.14 06:17

@Pipet Bych ho jako kotě ani nepoznala. Ta srst mu teda narostla pořádně. A Vy jste ho našli někde venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.4.14 06:18

A holky, co se tím natahováním vlastně u koček ukazuje - k čemu to je? Třeba u mainek a u ragdollů jsem to na stránkách chovatelů viděla často, ale nechápu, co to vlastně má ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.14 07:33

@bimbama protahuju se pořád, tady ale asi bude něco v nepořádku… uvidíme, zajedu si k neurologovi od kamarádky, ten nepotřebuje doporučení ani objednání a jde to tam prý docela rychle… sice je odtud asi 40 km, ale co už…
Mně nebrní nic, jen prostě táhnou svaly od lopatek přes krční páteř, v noci nevím jak se uložit aby to nebolelo a ráno abych byla vyspaná a v pohodě. Já mám se zády problémy dlouhodobě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
14.4.14 07:37

Ahoj holky tak kotatkum jsou dnes 3 tydny jsou to ted takove kulicky uz maji predni zoubky a zacinaji se prorezavat spicaky ouska uz maji krasne postavena maji uz kolem 440g a uz se hezky stavi na nozicky a chodi zase je pak vyfotim aby jste mohli porovnat jak vypadaku pred tydnem a jak ted :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.4.14 07:38

Holky já šla včera s Čikem ven a nebudete věřit co se mi stalo. 8o :oops:
Nechala sem ho doma. :oops: Ale vodítko a sáček sem měla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.4.14 07:43

@rainucha :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Krásní miláčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
14.4.14 07:47
@Mišička63 píše:
Nechala sem ho doma. :oops: Ale vodítko a sáček sem měla. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tohle me ted po ranu rozesmalo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
14.4.14 07:48

@rainucha fotky krasny :palec: take se budeme muset jit na nejakou vystavu podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.4.14 08:15

@KačuliKačka Jestli máš možnost, tak k neurologovi frč, uvidíš, co ti řekne…
Na výstavě s náma byl stejně můj taťka… mají vlčího špice, tak šel na čumendu.

@bimbama Jj, máme ho ze sídliště od popelnic. Mamka moje ho tam vyčíhla, dva měsíce ho tam pozorovala, až fakt začal být špinavý, tak ho čapla. On už byl velký - vet tipoval okolo roku, dvou let. Podle mě ho někdo musel mít v bytě - je to typický gaučák, ven ani nechce. A za tu dobu, co ho se tam toulal, by ho učitě někdo našel - pokud by se ztratil. Tak spíš ho nikdo nehledal :nevim:

@Mišička63 :mrgreen:

@rainucha:potlesk: Tak ono i psi se štelujou do všelijakých „výstavních postojů“, kočku to naučit nejde… když bys ji chtěla postavit na výstavní stůl, 99% koček by si zas lehlo :lol:, tak asi proto se předvádí tak natažené… nemyslím, že by jim to nějak extra vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.14 08:58
@Mišička63 píše:

Tak to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem se tady rozesmála nahlas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.14 08:58

@Pipet ještě nejdříve zase zavedu pravidelné plavání, to by mohlo taky pomoct… loni jsme chodili každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.4.14 09:09

@Mišička63
:palec: :lol: :lol: :lol: Tak to je mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.4.14 09:12

Bylo to fajn. Ale kočky jsou prostě svoje, takže opravdu neslyší na povel. Všechny tam ukazovaly, jak umí mňoukat a sphynxové i syčeli :mrgreen: A natahují se takhle určitá plemena, hlavně ty mainky a norky, asi aby bylo vidět, jestli jsou velké tak, jak mají být. Oni tam posuzovali opravdu všechno. Nikdy jsem na výstavě nebyla, tak jsem koukala. Porovnávali třeba poměr délky ocasu k tělu a tak :)
No tak určitě vyrazíme všechny v říjnu do Prahy na světovou výstavu, bude tam sice asi milion lidí, ale to bude to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.4.14 10:07
@Mišička63 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.4.14 11:14

@Pipet a odpadlo mu neco doufam :lol: ja spis obdivuju jak poslusne sedi dole, nase megera uz by byla trikrat dole z linky nez bych neco takovydleho mohla fotit :zed: :lol: :P

@Mišička63 dobre ty :pankac: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný