Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet Bych ho jako kotě ani nepoznala. Ta srst mu teda narostla pořádně. A Vy jste ho našli někde venku?
A holky, co se tím natahováním vlastně u koček ukazuje - k čemu to je? Třeba u mainek a u ragdollů jsem to na stránkách chovatelů viděla často, ale nechápu, co to vlastně má ukázat.
@bimbama protahuju se pořád, tady ale asi bude něco v nepořádku… uvidíme, zajedu si k neurologovi od kamarádky, ten nepotřebuje doporučení ani objednání a jde to tam prý docela rychle… sice je odtud asi 40 km, ale co už…
Mně nebrní nic, jen prostě táhnou svaly od lopatek přes krční páteř, v noci nevím jak se uložit aby to nebolelo a ráno abych byla vyspaná a v pohodě. Já mám se zády problémy dlouhodobě. ![]()
Ahoj holky tak kotatkum jsou dnes 3 tydny jsou to ted takove kulicky uz maji predni zoubky a zacinaji se prorezavat spicaky ouska uz maji krasne postavena maji uz kolem 440g a uz se hezky stavi na nozicky a chodi zase je pak vyfotim aby jste mohli porovnat jak vypadaku pred tydnem a jak ted ![]()
Holky já šla včera s Čikem ven a nebudete věřit co se mi stalo.
![]()
Nechala sem ho doma.
Ale vodítko a sáček sem měla. ![]()
@Mišička63 píše:
Holky já šla včera s Čikem ven a nebudete věřit co se mi stalo.![]()
Nechala sem ho doma.Ale vodítko a sáček sem měla.
@rainucha fotky krasny
take se budeme muset jit na nejakou vystavu podivat
@KačuliKačka Jestli máš možnost, tak k neurologovi frč, uvidíš, co ti řekne…
Na výstavě s náma byl stejně můj taťka… mají vlčího špice, tak šel na čumendu.
@bimbama Jj, máme ho ze sídliště od popelnic. Mamka moje ho tam vyčíhla, dva měsíce ho tam pozorovala, až fakt začal být špinavý, tak ho čapla. On už byl velký - vet tipoval okolo roku, dvou let. Podle mě ho někdo musel mít v bytě - je to typický gaučák, ven ani nechce. A za tu dobu, co ho se tam toulal, by ho učitě někdo našel - pokud by se ztratil. Tak spíš ho nikdo nehledal ![]()
@rainucha Jů
Tak ono i psi se štelujou do všelijakých „výstavních postojů“, kočku to naučit nejde… když bys ji chtěla postavit na výstavní stůl, 99% koček by si zas lehlo
, tak asi proto se předvádí tak natažené… nemyslím, že by jim to nějak extra vadilo.
@Mišička63 píše:
Tak to je dobrý
jsem se tady rozesmála nahlas… ![]()
@Pipet ještě nejdříve zase zavedu pravidelné plavání, to by mohlo taky pomoct… loni jsme chodili každý týden.
Bylo to fajn. Ale kočky jsou prostě svoje, takže opravdu neslyší na povel. Všechny tam ukazovaly, jak umí mňoukat a sphynxové i syčeli
A natahují se takhle určitá plemena, hlavně ty mainky a norky, asi aby bylo vidět, jestli jsou velké tak, jak mají být. Oni tam posuzovali opravdu všechno. Nikdy jsem na výstavě nebyla, tak jsem koukala. Porovnávali třeba poměr délky ocasu k tělu a tak ![]()
No tak určitě vyrazíme všechny v říjnu do Prahy na světovou výstavu, bude tam sice asi milion lidí, ale to bude to super ![]()
@Mišička63 píše:
@Pipet a odpadlo mu neco doufam
ja spis obdivuju jak poslusne sedi dole, nase megera uz by byla trikrat dole z linky nez bych neco takovydleho mohla fotit
![]()
@Mišička63 dobre ty
![]()