Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilua jooo to znám taky, "já nic, to on… " ![]()
Kotátka jsou nádherná!!! Hned bych jim poňuchňala kožíšky…
![]()
Dobre rano tak jsem se po ranu pekne nastvala…mela jsem SZ od admina…
Muzete mi nekdo rict jak dlouho mam svoji ikonku s kockou?? Urcite vic jak rok, najednou to nekomu deeeesne vadi
![]()
Chapete to nekdo??
![]()
@quinny a proč to někomu vadí??? Není urážlivá, vulgární ani nějaká špatná
![]()
@KačuliKačka je animovana a to pry neni podle pravidel, pry potom lidi sleduji ikonu a nesleduji diskusi. Mam ji urcite pres rok ted najednou vadi…no absurdita jak ma byt ![]()
@Mišička63 a mne
nevim jestli tu chci po takoveto buzeraci jeste byt. Nekomu desne vadi, proto to ted resi, ted mi to adminka napsala
Tak jsem si na to zalozila diskusi, kdo by me chtel podporit ma moznost. Diky ![]()
https://www.emimino.cz/…onka-187660/
@quinny píše:
@KačuliKačka je animovana a to pry neni podle pravidel, pry potom lidi sleduji ikonu a nesleduji diskusi. Mam ji urcite pres rok ted najednou vadi…no absurdita jak ma byt
to jako fak??? To je teda masakr výmluva… a co ty pohyblívé a obtěžující reklamy, vlezlé a nevyžáadné??? Kurde at mě neštvou, to nemají nic lepšího na práci než prudit takovýma hovadinama,???
@quinny Tak to je teda síla. To snad není ani možný???
Mě se taky líbí.
@KačuliKačka jj evidentne se v lednu na neci prani menila pravidla
https://www.emimino.cz/…ankovani/30/
![]()
@bimbama nj uz je to tak. Jsem z toho smutna, prijde mi jak kdybych sla po ulici a clovek co me vida denne mi najednou plivnul do tvare, ze se mu nelibi muj oblicek ![]()
@quinny Nechápu, nechápu a ani chápat nechci. Opravdu, kdyby se tam ta kočka vraždila - tak to pochopím. Ale v tomto případě?
@bimbama kdyby se kocka vrazdila tak to zjevne nevadi pokud se to nebude hybat ![]()
@quinny myslím, že tady stojíme všechny za tebou a jak jsem pročítala tu diskusi, tak je to 99% k 1% ![]()
@KačuliKačka jste zlate
ale to uz vim davno ![]()
Otazkou zustava zda mi to bude k necemu platne ![]()