Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama píše:
@KačuliKačka Tak si to pořádně užij - jak s quinny, tak s „panem Božským“
A když si vzpomeneš, tak quinny ode mě pozdravuj.
Jedeme za 3 tydny…
@Pipet píše:
@KačuliKačka Jo tak dneska se tomu říká chystat salát![]()
Neeeeeeeeeeee… Fakt ve vsi pocestnosti…
mam tu i obranare Brunyska ![]()
A tady je vyvalenej ve sve oblibene krabici. Chodi do ni i spat ![]()
@Wanila kastrace se neboj a jejiho porodu taky ne. Mamky kocka rodila v pul roce (sama byla kote) a zvladla to bez problemu. Akorat byla vykulena, co se to deje. A po kastraci z ni byl jeste veci mazel, nez pred tim. Bude to v pohode, neboj ![]()
Dekuji za podporu, cicinu mame doma, zim je v koupelne, kde jsem ji nechala si zvyknout a ted tam lezi v klidu ba predlozce, jako by tu byla odjakziva:) Ji jako by nejedla mesic, ale nechci ji prekrmit, aby ji nebylo zle. Zitra budu volat na veterinu abychom dohodli detaily… A ted jeste zachudek, jeste na nem nebyla, ma ho v rohu u umyvadla aby mela soukromi, jednou jsme ji tam posadili. Uvidime, jak s tim budeme bojovat
jeste jednou dekuji za cenne rady
![]()
@KačuliKačka
Holky vy budete v Jičíně? To bych měla kousek, za hodinu bych tam busem byla
Jestli něco chystáte, klidně se přidám, jestli by to nevadilo
Jsem taková vtírka, ale ráda se seznamuju ![]()
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Holky vy budete v Jičíně? To bych měla kousek, za hodinu bych tam busem bylaJestli něco chystáte, klidně se přidám, jestli by to nevadilo
Jsem taková vtírka, ale ráda se seznamuju
Jasneeeeeee
to bude super ![]()
Jinak jsem tady prespala…aleve vsi pocestnosti
a psa si omotal kolem prstu…:-D
@KačuliKačka
Páni, jdete na to hopem, ale na co čekat
Já se k příteli nastěhovala hned druhý den, ale tuleníčko bylo až o týden později, i když jsme spolu spali v jednom pelechu
Tak alespoň toho psa ![]()
@rainucha můžu tě ujistit, že jsem byla tuhá dřív, než vyvenčil večer psa ![]()
Na večeři udělal vynikající salát, holky on nejenže má každý druhý týden syna ve střídavce, ale taky vaří, peče a peče si i chleba!!! Je opravdu slušnost sama ![]()
Brunýska si omotal kolem prstu, ten za ním chodil jak ocásek, samo, že ho rozmazloval šunčičkou a sýrem
A to i přesto, že mu udělal loužičku na koberec v obýváku (prý se tam před 2 lety pes jeho exmanželky taky vyčůral), ale ráno s ním zašel ven a já se mohla v klidu dospat ![]()
Tak snad konečně i na mně sedlo trošku toho štěstí ![]()
@bimbama píše:
@KačuliKačka Páni, no to zní naprosto idylicky…
To ano…
po dlouhé době se zase cítím vnitřně moc fajn…
Holky, myslíte, že když nám Quinny blokli, dostane mou SZ???
@KačuliKačka Tak to netuším. Nevím, jak to funguje, ale když není smazaná, tak by se na svůj profil asi měla dostat…? ![]()