Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha tak jestli konec tak je to ztraceny. Budu resit porod ![]()
@mari1912 nebala bych se toho, v klidu za vasi pritomnosti. Asi na sebe budou par dni sycet a tak, pak si to vyrikaji, urci si hierarchii a bude klid. Idealni je to kdyz budes s nimi moct oar dni byt nebo alespon na vikend ![]()
@quinny
Jéé, tak to gratuluju
No tak uvidíš, třeba to nakonec prcek vyřeší za tebe a bude se mu v bříšku líbit
Tak alespoň pak povyprávím, doufám, že se tam vypravíme ![]()
@quinny píše:
@mari1912 nebala bych se toho, v klidu za vasi pritomnosti. Asi na sebe budou par dni sycet a tak, pak si to vyrikaji, urci si hierarchii a bude klid. Idealni je to kdyz budes s nimi moct oar dni byt nebo alespon na vikend
tak já jsem na mateřské, tak v tom problém není. Díky, měla jsem trochu strach, aby si neubližovaly, spíš teda ta starší té mladší ![]()
@rainucha dekuju
no i kdyby se mu to libilo tak me uz se asi 150km do Prahy se stejne chtit nebude ![]()
Ja pak zase rada kouknu na fotky, mi nafotis nejaky sphynxiky ju ![]()
@mari1912 nj jsem nekoukla na metrik ![]()
to ti dopredu nikdo nerekne ale nejak zvlast bych se toho nebala ![]()
@quinny
Jasnačka
Bude to asi fakt super show. Záleží taky na ceně, kolik za to budou chtít, asi dost
Ale pokud nám někdo kocourka pohlídá, tak pojedeme ![]()
@mari1912 Když jsme přinesli kotě, tak ně něj „domácí“ kočky chvíli syčely, ale nakonec si zvykly.
@rainucha Taky právě nechápu, jakou „kvalitu“ to na kočce ukazuje. ![]()
@Pavlinax My měli teda už dva dospěláky, když přišel Charlíe coby 7týdenní prcek… ti dva dospělí ho vzali v pohodě, zato mrňous vytahoval růžky hned sotva vykráčel z přepravky
Syčel na ně a dával najevo, že i když je malinký, tak se nebojí ![]()
Je z nich prima trojice ![]()
@panicka píše:
Takhle se u nás snídá.
To je dobrý… u nás pes chodí pít vodu kočkám a kočky zase psovi… jako by neměli svoje… ![]()
@rainucha myslíš že kocour bude potřebovat paní na hlídání joo ![]()