Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha kde ta vystava byla?
Sphynxove syceli jo? To nase snad ani neumi, ona teda i mnouka jen obcas, nejlip kdyz ji malej tahne za krk nebo za nohu
tak jedine tak vim ze to umi protoze jinak se hlasove vubec neprojevuje maximalne nekdy rano kdyz chlapovi dlouho trva vstavani ![]()
@quinny
V Hradci
No tak syčeli, otvírali tlamičku a nějaký zvuky vydávali
Ale věřím, že se moc neprojevuje. Byli ale krásní, nahotinky ![]()
@rainucha jee tak to me mrzi, mohli jsme si s klukama udelat vylet. To jsem mela vedet ![]()
V aldisu to bylo? A jestli se muzu ptat kolik je tak vstupny?
@quinny On ještě nikdy na linku nevyskočil. Nějaké přízemní plemeno.
Tak plátek šunky mi vyklouznul… ![]()
@quinny
Já jsem to sem možná psala, ale nejsem si jistá. Tak jindy ![]()
Platili jsme po 80 Kč, ale kdybychom šli bokem, tak neplatíme nic
Doufám, že to půjde alespoň na kočandy. Bylo to ve sportovní hale TJ Slavia, už jsem tam byla kdysi na koncertě. Prostě tělocvična ![]()
@Pipet jeste ze tak
prizemni druh bych taky brala, nase je zrejme spis stromova, no opice, uplne nejradsi manzelovi na rameno ![]()
@rainucha nj vidis ja zrovna asi nedocitala, tak priste kdyz bude neco v okoli tak dej vedet ![]()
@quinny
No myslím, že tohle byla jediná akce
Pak už to máme zase moc daleko. Ale v tom říjnu do Prahy určitě chci jet, to bude pecka ![]()
@rainucha to verim ale rijen je pro je mimo to uz asi budu mit jiny starosti, zalezi kdy to tedy presne je ![]()
K čemu prosím Vás je tedy to „natahování“ koček na výstavách apod?
Moc Vas tu zdravim
Uz jsem sem pred casem psala, mame kote a kdyz odchazime a je sama tak mnamci…hodne teskni atd., rozhodli jsme se, ze si poridime kote jeste jedno, muzu se zeptat na Vase zkusenosti se dvema kotaty?
@Pavlinax píše:
Moc Vas tu zdravim
Uz jsem sem pred casem psala, mame kote a kdyz odchazime a je sama tak mnamci…hodne teskni atd., rozhodli jsme se, ze si poridime kote jeste jedno, muzu se zeptat na Vase zkusenosti se dvema kotaty?
Já mám 2 kocourky od koťat, taky když byl sám naříkal, tak dostal kámoše. Zvykli si na sebe hned, hráli si, občas zazlobili, ale jinak v pohodě.
@Pavlinax cim vic kotat tim vic zabavy
alespon se vyblbnou a budou si hrat nebude jim smutno take mame kocky brzy po sobe 1 rok 10mesicu a 8 mesicu
@quinny
Konec 24-26, nebo tak nějak
A jaké starosti? ![]()
@bimbama
Podle mě to je kvůli tomu, aby se ty kočky předvedly. Nevím teda proč zrovna jen určitá plemena, ale včera tam jedna slečna křičela na tu za sebou, že tu kočku musí „natáhnout“, jinak se asi nedávají body. Opravdu nevím, ale taky by mě to zajímalo ![]()
Ahojky holky
máme doma kočku, dcera jí cca před 7 měsíci našla a ona je taková moje ekoložka, takže číču máme doma
Každopádně mě připravila o to co jsem chtěla a to je pořídit si kotě, já podle mého výběru a vychovat-teda to je silné slovo u kočky
podle svého.
A tak poprosím vás o radu, babi má kočky dvě a narodila se oboum teď koťátka a já se do jednoho úplně zamilovala na první pohled
Je to vypadá to taky kočička.
Holky, kdybych si kotě vzala, jak ty dvě, starší cca rok a půl a tohle kotě seznámit? Neměla bych se bát, že jí ta starší ublíží? Ona je taková divočejší, už se teda zklidnila, asi věkem, ale je to tulačka, už asi dvakrát utekla a po třech dnech se vrátila…
Díky za rady