Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny píše:
@bimbama ty mas siroky zaber clovecea podle ceho se nakonec rozhodnes co poridis??
Uvidím. Líbí se mi moc obě, obě plemena mají fajn povahu - jsou to takoví kočkopsi. Asi podle koťat, to člověk pozná tu lásku na první pohled. I u všech psích holek jsem to tak měla - uviděla jsem je a bylo rozhodnuto. I ta moje týraná Aranka. Jak jsem ji viděla na fotce a četla její příběh, tak nebylo co řešit.
Věřím, že jak uvidím narozená koťátka, tak „TO“ tam buď bude nebo ne.
@Pipet Kastrovaní kocouři mívají problémy s moč. ústrojím? Je to určitě kastrací - časnou kastrací? Já o tom ještě nečetla.
@Pája 01 Nestraš. Ale taky se toho bojím. Jako už teď mám závislost na psech a denně projíždím inzeráty. ![]()
A to ještě koukám na koťátka v útulcích. ![]()
@bimbama píše:
@Pipet Kastrovaní kocouři mívají problémy s moč. ústrojím? Je to určitě kastrací - časnou kastrací? Já o tom ještě nečetla.
No to se právě neví ![]()
Přece na všech těch granulích pro kastráty je napsáno, jak obsahujou látky pro zdravý močový trakt
A můj vet zas na to říkal, že to není až tak důležité, že hlavně mají sníženou energ. hodnotu - kastráti tloustnou. Teoreticky. Macík je zas jak lunt, ale on se vyběhá venku.
U kastrovanych kocouru hrozi riziko zanetu mocaku, tvorba mocoveho pisku a kaminku…a s tim prave problemy a mocovym ustrojim tak celkove u kocourku.
Samik je vychovnen na mazlika a kastrace byla podminkou vydani PP, ale dostali jsme rodokmen drive. Ale informovala jdem chovatelku, ze uz to ma bobek za sebou ![]()
Ahojky holky, moc to tu nesleduju, jste hrozně ukecaný…
Ale… Mám nabídku, pokud by někdo chtěl. Musím se zbavit kočičího stromu. Budu se stěhovat a do nového prostě není kam dát
.
Strom je z jabloně. Za odvoz…
@KačuliKačka A myslíš, že s tím souvisí kastrace jako taková nebo se riziko zvyšuje časnou kastrací.
Potřebuju zjistit výhody a nevýhody těch hodně brzkých kastrací, tj. kolem toho třetího měsíce.