Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky jem doma
Paní dr mi hezky všechno vysvětlila a říkala že na 98-99% bude miminko zdravé ale i tak tam nějaké riziko být může ale že je to malá pravděpodobnost tak jsem sice klidnější ale a tu plodovou vodu jdu stejně v pátek.
Na ultrazvuk by mě objednala až příští týden a kdyby se jim něco nezdálo tak by mě stejně poslali na plodovku.
Měla tam ještě můj spis z roku 2006 kdy mi brali plodovku kvůli zamlklému těhotenství a říkala že i tam to bylo tenkrát v pořádku a chromozomi máme dobré s manželem.
Výsledek na downa bude příští týden ve středu a zbytek za 2-3 týdny. Říkala že pokud mám těhotenství bez problémů tak se nemusím bát ani toho rizika potratu. Doma už mám vše zařízené a od pátku budu dělat nemocnou a ani se nehnu z postele
jen na wc ![]()
@Pája 01 to je dobře, že tě paní dr. uklidnila
Jen hezky pak odpočívej, užívej klidu a lenoš, máš na to právo
![]()
@bimbama a úplně bezva to bude za 3 týdny až budu vědět výsledky.
Co články o rané kastraci?
@KačuliKačka samík jak tam leží tak není vidět ani kde má hlavu přes ty chlupy ![]()
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka samík jak tam leží tak není vidět ani kde má hlavu přes ty chlupy
Jooo, to on ještě jak se zakroutí, tak není poznat, kde je hlava, kde je zadek, kde ten kocour vůbec začíná a končí ![]()
@bimbama píše:
@KačuliKačka A myslíš, že s tím souvisí kastrace jako taková nebo se riziko zvyšuje časnou kastrací.
Potřebuju zjistit výhody a nevýhody těch hodně brzkých kastrací, tj. kolem toho třetího měsíce.
Ja byla s mym kocourem u veterinare pred 2 tydny, ze ho chci vykastrovat a dr mi rekl, at pockam, az zacne znackovat, ze u slechtenych kocek je vysoke riziko problemu s mocovymi cestamy. Takze cim dyl, tim lip. Nasemu kocouroj je 10 mesicu a znackovat zatim nezacal, tak uvidime ![]()
@zuza23 kocouri se maj nechat kastrovat prave driv nez zacnou znackovat. Pak uz nemusej po kastraci prestat. To je pekna hloupost co vam rekl veterinar.