Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
1.5.14 07:33

@zuza23 I podle zákona je minimální věk pro odběr koťat od kočky 84 dnů.
Samozřejmě, kde není žalobce, není soudce, ale aspoň se nad tím zamyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
1.5.14 10:32

@Pipet rodice maj obyc kocky, takze u nich to nikdo moc neresil a toho myho mi dovez kamarad, ze uz je samostatnej, tak at si ho uz vemu. Ale v 84 dnech mi teda pride uz dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
1.5.14 18:57

Ahoj holky dlouho jsem nepřispívala, doma se mi teď vyskytl problém a nevím jak nejlépe řešit, kočka 5let, kastrovaná, očkovaná mi teď přestala téměř žrát granule, shodila min. 1kg, může to být způsobeno odčervením? odčervovali jsme poprvé pipetkou za krk :think: ale zase přestala žrát jen granule, kapsičku, maso si dá, granule má Brit care indoor, dnes jsem sehnala purinu pro koťátka a ty baští, takže problém bude asi opravdu jen v chuti na konkrétní granule, ale máme doma ještě cca 12kg :zed: můžu jí to namíchat? nebo je to jak u psa, že se nemá moc střídat a už vůbec ne míchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.5.14 07:20

@Pipet no ja hlavne kdyz sleduju jaky je sileny rozdil v provadeni toho prvotrimestral screeningu tak se popravde uz tem pojistovnam ani nedivim ze to proplacet nechteji :zed:

@Pája 01 gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.5.14 07:24

@Pája 01 zkoumaji chromozomy ale zase ne nijak podrobne, kdyz treba nemate konkretni vadu ktera by se mela hledat, ale hrube. Proste aby melo ditko spravny pocet chromozomu pekne po dvojicich a nebyli tam zadne hrube vady na nich, coz ti vylouci tech par nejvetsich chromozomalnich vad (down, edwards, pataau, turner, klinefelter), ale tak kvuli tomu jsi tam predpokladam sla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.5.14 07:27

@stiskoch namichat to urcite zkus ale ne hned celych 12 kg protoze kocky jsou dost vychytrale a pokud ji prestalo vonet tak to do ni adi stejne nedostanes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.5.14 08:17

@stiskoch Já taky míchám, ale ti hajzli prostě vyžerou jen ty granule, které jim chutnají a ty „hnusné“ nechají v misce :cert:

@quinny Jasně, taky se tu občas dočtu o záhadných 1.trim testech u obvodního gynekologa a tak :roll: Hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.5.14 12:34

Ducka rozvalený a Ducka smrštěný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.14 16:53

@Pipet :mrgreen: :mrgreen: multifunkční kocour :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
3.5.14 18:59

@Pipet Skladnej kocour :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17002
3.5.14 19:12

Holky, co může znamenat tvrdé bříško u kocoura? Trpí na záněty močáku.. zjistili jsme to teď a hned zítra pofičíme na veterinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
4.5.14 10:34

Holky, poraďte…včera jsme zkusili vzít kocoury na zahradu - lítali jako splašený, nemohli jsme je chytit, na zavolání vůbec nereagovali. Chceme, aby byli venkovní, ale nemůžu je přece pustit hned, aniž bych je chvilku ohlídala, aby si to tady očuchali…když jsme měli kočku, tak tak chodila s námi na zahradu, na zavolání se vrátila, držela se kolem mě. Tyhle cvoci lítají jak zběsilí a první kam běží je díra v bráně co vede na silnici :think: Jsou kastrovaní a je jim 9m. Přemýšlela jsem i nad vodítkem, ale potřebuju je „vyšoupnout“ už tedka a nějak jsem prokaučovala, že na vodítko si kočka musí zvykat, takže to je nereálné…navíc je opravdu chce mít venku, takže kvůli 5 vodění se mi nechce kupovat dva sety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.14 20:49

@Králičice Zjistili jste něco? Mě nic nenapadá :nevim:

@acimedaca :nevim: To je prostě těžké s kočkama, ony neposlechnou…

My máme doma další kočičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 20:55

@Pipet no to mi jeste prijde jako to nejmensi. Ale kdyz to radoby akreditovany centrum nabira v tydnu v jakem je napadne Uz totez nejlepe oboji v jeden den s tim ze reknou UZ je ok, krev bude za tyden apod, prezentace vysledku trhanych na kusy atdatd, tak to podle me nema uroven a vybirat za to penize je zhovadilost.
Ja ted podstoupila treti a doost drahy, no dals jsem si dost zalezet za co platim,
Ale nakonec jsem zjistila, ze nejlepsi ultrazvuk ma muj gyndr a umi s nim zazraky, proste ciste zobrazeni (kdyz tam byla dr na zaskok tak des bes) takze uz se hodne tesim na pristi tyden zase k nemu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 20:57

@Pipet krabice jsou neeej :pankac: bozi fotky :*
A mala je kouzelna kocici princezna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...