Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1529
6.5.14 19:14

@bimbama: já mám taky čivavinku dlouhosrstou a dvě britky :-) tak jestli můžu koupit jeden ten kartáč :-) všichni 3 ted šíleně línají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.5.14 19:19

@ChZuzka Já bych řekla, že ano. Ale jen si to myslím. Ona ta britka má tu srst takovou trochu delší mi přijde, takže si myslím, že by to mohlo jít. A máte nějaký konkrétní vyhlídnutý? Já mám čivavky krátkosrstý, ale máme ještě malamuta. Na toho máme furminátor a zkoušela jsem ho i na holky a bralo to chloupky. Ale ani nevím, na jakou srst je, protože jsme ho dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.5.14 19:26

@ChZuzka mám psí a používám na kočku :D úplně bez problémů, rozdíl jsem viděla spíš jen ve velikostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.5.14 19:28

@bimbama: no já bych řekla že v nich není žádný rozdíl mezi kočičím a psím furminátorem. a zatím nemám vyhlídnutý jen získávám informace který bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.5.14 19:29

@stiskoch: a děkuji za informaci ale co jsem zatím koukala tak šířka 4-5 cm bude určitě stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.5.14 19:40

@ChZuzka schválně jsem šla přeměřit :mrgreen: mám 4,5cm tu česací část, celkem kartáč má 6cm na šířku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.5.14 19:44

@stiskoch: no to je ta nejmenší velikost :-) na takové jsem se zatím dívala :-) no tak jdu zase koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.5.14 19:48

Mám Furminátor vel. S, podle mě je jedno, jestli s tím češeš kočku nebo koně :lol:, rozdíl je jen ve velikosti :think: :nevim:

@Pája 01 A píchala jsi do něj, jestli žije? :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.5.14 19:51
@Pipet píše:@Pája 01 A píchala jsi do něj, jestli žije? :mrgreen: :*

Tý jo, to je dobrá připomínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
6.5.14 20:00

Ahoj holky ja ted posledni dobou nejak nestiham zacal mi kolotoc kolem kotek porad litam a od nekud je vyndavam nebo sundavam jsou zvedavi tak vsude vlezou obcas zapadnou za gauc atd… ale jsou uzasni uz se naucili spat v posteli manzel mi odjel na 14dnu rybarit do norska tak jsem si vcera vecer popadla kotatka a svolala dospelaky kocicaky a celou noc jsme spali spolecne :mrgreen: to bylo tak uklidnujici kdyz z kazde strany nekdo vrnel :mrgreen: :lol: akorat to rani probuzeni kdyz se nas skoro 8mi kilovy kocour rozhodl hrat s kotaty a probehl se po me to teda nebylo nic moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.5.14 20:07

@Lilua No jo, už prozkoumávají. :lol: A to spaní závidím. To musela být úplná terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.14 20:32
Pipet @Pája 01 A píchala jsi do něj, jestli žije? :mrgreen: :*

To jsem nemusela za minutu se převalil na prevej bok a chráal dál. Pak ho vzbudila Kesulda že si šla lehnout do svého a bylo to jak když je poplach mňoukání běžení k misce a řvaní že chce kapsu :cert: a dokonce sežral hned 2 hladovec.

Příspěvek upraven 06.05.14 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.14 20:33

Furminátor prý dost trhá chlupy i ty co nejsou uvolněné. Lepší je prý tohle http://www.zoohit.cz/…ebeny/122104

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.5.14 20:36
@Pája 01 píše:
Furminátor prý dost trhá chlupy i ty co nejsou uvolněné. Lepší je prý tohle http://www.zoohit.cz/…ebeny/122104

Taky mám podobný… ale nic nevyčeše :nevim: Jako furminátor není na denní používání, to určitě ne. 1× za 14 dní ale tu kočku zas nezabije, navíc bytovku, které je kožich poněkud k prdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.5.14 13:03

@Pája 01 neco podobneho jsme meli a byl ocistec z toho ty chlupy dostavat ven, tady uz je to koukam vylepseny o cistici hreben :lol:

@Pipet taky si myslim, pri nejhorsim vyrobis sphynxe :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný