Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Maculinka Naše známá minulý týden musela z ničeho nic nechat uspat svoji šestiletou kočku (selhání ledvin). Už před několika roky, dala 16ti letého kocourka taky do krematoria a této kočičce to taky zařídila. Hned druhý den si jela pro urničku.
Je s jejich službou spokojená. Já osobně zkušenost nemám.
@Maculinka píše:
Děkuji holky. Já jsem z toho nesmírně v šoku. Nemohu tomu pořád uvěřit. Pořád jen brečím. Nemohu projít ani okolo místa, kde vydechl naposledy. Mám to pořád všechno před očima.
Chtěla jsem posbírat všechny věci, které mi připomínají jeho nemoc (injekční stříkačky, jehly, inzulín, atd). Ale já nejsem schopná. Mám prostě pocit, že když to vyhodím a schovám jeho věci, že ho tím mažu ze života. Nevím jak to popsat, nedokážu se těch věcí ani zbavit. Nejraději bych vrátila ten čas a ještě se s ním pořádně pomazlila.
Včerejšek byl jako osudový den pro nás. Jakoby být vlastně neměl. Nedostal žádný záchvat, byl jako dřív (i když se to i veterinářovi zdá divné), když nepočítám to občasné upadnutí. Připadá mi, jako by to byla poslední šance pro nás na rozloučení. Včera se opravdu hodně mazlil, byl nadšený z mé přítomnosti, já ho také nadmíru vyhledávala. Dokonce jsem výjimečně spala s ním v obýváku.Nevím, jestli to bylo mé podvědomí, ale chtěla jsem s ním včera být každou možnou chvíli. A dnes přišla taková pecka…
Je to, jako když do člověka uhodí blesk. Mě umřela kočička náhle vloni, držela jsem jí do poslední chvíle a do dnes to mám před očima. Zažila jsem to před 1,5 rokem i u pejska, umřel na Štědrý den a není den, kdy bych si na ně nevzpomněla. Tím víc s tebou cítím, že vím jak člověku je.
@Maculinka jo, možná „jen kočka“, ale pro nás tady to je zvířátko, přítel, láska, tvoreček, který s námi komunikuje, vrací lásku a péči mazlením, vrněním, prostě je to naše spojená duše, člen rodiny a naše další miminko ![]()
Když mi umřel Piškotek, kocour, kterého jsem si vzala po maminčině smrti a byl pro mě takovým vlastně posledním spojením s ní, probrečela jsem týden v kuse, i když jsem měla doma další dva kočičáky. Měla jsem takovou díru v srdci, že to nejde slovy ani popsat… Pominulo to cca za 2,5 měsíce, kdy jsem se už tak nějak smířila s tím, že tady není. Pravda, bylo mu 12 let a ze dne na den mu selhaly ledviny. Ale i tak to pro mě bylo hodně bolestné.
Když jsem si jela pak pro Charlieho, měla jsem trošku výčitky, že tím chci nahradit Piškotkovo místo… ale on v mém srdci zůstal dál, v obýváku mám jeho fotečku a Charlienek jen zaplnil tu bolavou díru ve mně.
My všechny tady víme, jak bolí odchod milovaného chlupáčka a i ten kdo to neprožil, chápe, jak moc to bolí a jak je těžké vyhodit i takovou pitomost, jako je stříkačka od léků… drž se holka, poplakej si, ulev si, chce to jen čas… zase bude dobře, uvidíš
![]()
@Maculinka Upřímnou soustrast.
Je hrozne, že teprve ve třech letech svého života odešel. Musí Ti ted byt hrozne. Já jsem ted taky na mateřské a od te doby co se mi před čtyřmi měsíci narodil synáček na naší čičinku nemám moc času. Ted mi to přišlo hrozne lito, protoze i na malého je moc hodna a ani nežárlí. Ještě jednou upřímnou soustrast. ![]()
@Maculinka je mi to strasne lito
strasne jsem kocourkovi drzela palce
drz se
![]()
@Maculinka to me moc mrzi
doufam ze se ma v kocicim nebicku dobre ![]()
Prodáváme 2 letou nekastrovanou kočičku Sphynx bez PP, potřebuje nakrýt(nemáme na to čas) a nutně sháním zájemce, tak se nezlobte, že píšu tady. Kdyby jste náhodou měla některá zájem, tak napište. Moravskoslezský kraj
@Lasotka proč ji nenecháte vykastrovat??? KOčka nutně nepotřebuje mít koťata a navíc bez PP - to jen namnožíte kotátka a budete hledat kam je udat ![]()
Být vámi, nechám vykastrovat, nebude se mrouskat, trápit sebe i vás a máte nádherného mazlíka a kamaráda pro život, ne???
Gargamel a jeho sourozenci - krémák George
A ségra, ale teď nevím jméno ![]()
Holky, to je síla, když Vám odejde kočičí kamarád
Já se děsím toho, co bude, až odejde mamky Tomík. Už je mu taky 13, ale vypadá pořád fit. Takže doufám, že s námi ještě tak 5 let pobude.
Takže holky, je to těžký, chvíli to bolí, ale určitě to přebolí. Myslím na vás na všechny!
@bimbama kotatka super jsou to pekni divocaci nemuzu dat ani fotky protoze mi nanzel odvezl fotak ![]()
@rainucha ti jsou božííí, takové luxusně napucané kožíšky mají ![]()
@Lilua tak odpo nebo zítra, musí být k sežrání broučkové ![]()