Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuji za vlídná slova.
V sobotu ho pochováváme u strejdy na zahradě s rodinou. Kupodivu si o mě nemysleli, že jsem blázen a přijali tu myšlenku jako dobrý nápad, podpořili mě. Hlavně když viděli, že i mi ten pohřeb a poslední rozloučení pomůže k tomu, to v sobě nějak „uzavřít“ a sílu jít dál (i když s bolesti na srdíčku ze ztráty). Krematorium bylo moc daleko, takže jsem mu objednala zvířecí rakev a pochováme ho v ní.
Mám jít v sobotu vyzvednout jeho tělíčko. Akorát nevím, jestli se mám bát. Nechci, aby šel do rakve ulepený od slin a v nehezkém stavu, on to byl opravdu velmi krásný kocourek(poslední hodinu před smrtí byl chudáček celý od slin, a nejspíš i výkalů). Možná to zní bláznivě - podotýkám, že veterinář mi není zcela cizí, tykáme si a jsme po těch velkých zdravotních problémech kocourka relativně dobří známí, takže by mou prosbu pochopil a přijal - ale myslíte si, že mě netrefí šlak z toho, když ho nechám vybalit z vaku, trošku ho upravím a pak dám do rakve? Nebo to mám raději nechat být a ať jen veterinář ho vytáhne z vaku a dá do rakve? Trošku se bojím
Víte, já mám totiž stále před očima, v jakém zuboženém stavu byl při svém odchodu a to mě také velmi tíží. ![]()
Děkuji za názory
Ahoj holky jak jste se tu bavili o tom inzeratu hruza ale ja jak jsem vcera koukala na bazos tak tam byl inzerat ze vymeni bengaskeho kocoura s pp za radgola no je tohle normalni? ja opravdu nechapu proc si takovy lidi porizuji vubec zvirata kdyz se k nim chovaji jako k nejakym vecem ktere je potom omrzi a tak chteji neco jineho ![]()
Tady je ten inzerat http://zvirata.bazos.cz/…Ragdolla.php je to opravdu humus ![]()
@Lilua - ten inzerát na mě nepůsobí tak strašně jako ten tady.. Podle mě ten kocour v bytě ničí věci nebo očůrává byt a proto chce inzerent, aby šel do baráku - možnost jít ven
Zato tady paní píše - nemají čas to řešit ![]()
@Králičice me teda prijde divny menit kocku za jine plemeno kocky takove jako kdyby to byli veci
inzerat tady je take hrozny chudak kocicka
Ahojky…mám peršanku už 18let…slepá, hluchá…ale jde o to že mi začala vykonávat potřebu kdekoliv v bytě..Smrdí to, všude sbírám výkaly, a ještě do toho stále zvrací, navíc mám malé dítě…Přemýšlím o důstojném ukončení pro ní ale zase si říkám že by tu ještě se mnou mohla být, dost pro mně znamená…
![]()
@Maculinka já nechala Piškotka zabaleného v teplé dece, i když jsem věděla, co s ním bude dál… Vzala bych nějakou jeho oblíbenou deku, zabalila jej do ní a tak ho uložila do rakvičky.
@jesenka33 pořešila bych to na veterině, nám tak peršánek čůral v kuchyni, tak jsem tam šoupla další wc, takže máme po bytě 3. Už bude mít bobánek v tom svém věku problémy se svěrači. Nejsou třeba nějaké mini plínky pro štěnata, co bys mohla použít?
@Lilua - jako je fakt, že s tím plemenem je to divné
Ale zase si říkám, že třeba čeká, že jiné plemeno bude klidnější.. Máme dva briťáky, co i po kastraci značkují na parkety..A zničili koženkové dveře a stejně bych je nedala ![]()
@Králičice nam taky kocourek ze zacatku nicil calouneni na posteli ale uz to nedela nedela bych ani jednoho z nasich kocicaku ![]()
@Lilua Svoji kočičku bych tedy nevymenila ani za zlaté prase. Je to takové naše chlupaté dítě, zkrátka člen rodiny. Tohle prostě nechápu. Mela si paní nejprve prostudovat povahu plemene, než se rozhodla. ![]()
@jesenka33 - poraď se s veterinářem.. A co mu koupi normální plínky a udělat mu dírku na ocásek? Tak jsme to řešili, když měl kocourek zavedenou cévku..