Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
15.5.14 10:58

@KačuliKačka Máš pravdu. Udělám to také tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 11:17

@Maculinka drž se :hug:

Já jsem jak přejetá posledních pár dní, ráno vstávám s elánem a kolem desáté, jedenácté padne taková únava, až hrůza… včera jsem si udělala odpoledne jen pro sebe, a stejně jsem v devět vytuhla na gauči a pak se jen přesunula do ložnice :zed: Nezabírá už ani kafe ani čokoška… :think:
Potřebuju se něčím „nadopovat“ abych zase fungovala jako dříve… nemáte nějaký dobrý recept nebo tip na nějaký „doping“ energií???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.14 11:28

@KačuliKačka
Já jak jsem doma od prvního, tak jsem myslela, že to nedám, chtěla jsem vstávat s mužem a dělat mu svačiny do práce atd. Vstáváme v sedm a vůbec unavená nejsem, ani přes den neusnu, jak píšeš, na gauči :mrgreen: Na mě teda dost působí to cvičení, chodím od prosince a je mi líp, vstávání mi tolik nevadí a hlavně se líp cítím a snad i líp vypadám :oops: Od pondělka cvičím taky doma, za chvíli se na to chystám. A nebo domácí práce, když se do toho pustím, tak 2-3 hodiny utečou jako prd a to mě nabije pocit dobře vykonané práce :mrgreen:
Jinak já kafe nepiju a čoko tak jednou za měsíc, ale je pravda, že tam máme velkou mléčnou Milku.. přivedla jsi mě na hříšnou myšlenku. Ale snad odolám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 11:50

@rainucha hmm… tak vstávat v sedm, tak jsem vyspaná do zlatova :lol:
Vstávám denně mezi 4:25 - 4:40h, v práci jsem do 15-16h jak kdy, do postele padám kolem 22:30- 23:00h. Jakmile dojedu z práce domů, vrhnu se na úklid čurbesu, musím mladému navařit (na praxi nestíhá obědy), nakoupit a zásobit tak lednici pro puboše (má spotřebu za dva) a až k večeru jsem se svou drahou polovičkou. Bych potřebovala ten den ještě nafouknout, abych stihla další věci co jsou potřeba… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.14 11:58

@KačuliKačka
Ty bláho - já v 4:30 vstávala tři měsíce, když jsem jezdila na brigádu. Jezdila jsem na kole 15 km do práce a z práce 15 km a byl to mazec, v 5:50 jsem píchala :mrgreen: Ale takhle brzo už nikdy nechci vstávat. To jsi teda dobrá, že ještě vydržíš tak dlouho večer. Já až budu zase pracovat, tak budu taky potřebovat nafouknout den, a to ještě nemáme ani děti :mrgreen: Tak to chce nějaký přírodní vitamíny, který tě nabudí, ale co by mohlo pomoct, to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 12:20

@rainucha rána palicí z milosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.14 12:46

@KačuliKačka To by pomohlo každopádně :mrgreen: Něco nového? Jak se to vyvíjí? :srdce: :dance: Jestli mi něco neuniklo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 12:55

@rainucha zatím jde všechno tím správným směrem :) Dnes ráno podotkl, že dnes je to měsíc, co jsme byli na první kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.14 13:00

@KačuliKačka
Tak to je chlapák! Ten můj si nepamatuje ani narozeniny rodičů :zed: Natož něco takovýho. Ale snaží se, vždycky si tipne, jestli už se blíží výročí, snad se to naučí :mrgreen: Tak snad to bude takhle fajn pokračovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 13:20

@rainucha díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.5.14 14:16

Ahoj holky tak jsem doma. Výsledky všechny v pořádku a čekáme holčičku. A já kráva místo abych byla šťastná že je zdravá tak co jsem vylezla z nemocnice řvu a řvu že to není kluk. To jsem ale blbá co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 14:20

@Pája 01 Páji, to přejde, nebooooj… ale je super, že po těch prvních stresech je maličká beruška v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
15.5.14 14:27

http://m.novinky.cz/articleDetails?…

A pak že kočky nejsou svým panum tak oddané jako psi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.14 15:47

@Senayle
Viděla jsem to už dříve, je to mazec, číča je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
15.5.14 15:49

@Senayle

Kocicak jak ho prohnal toho psa…dite teda skarede pokousane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...