Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Maculinka drž se ![]()
Já jsem jak přejetá posledních pár dní, ráno vstávám s elánem a kolem desáté, jedenácté padne taková únava, až hrůza… včera jsem si udělala odpoledne jen pro sebe, a stejně jsem v devět vytuhla na gauči a pak se jen přesunula do ložnice
Nezabírá už ani kafe ani čokoška… ![]()
Potřebuju se něčím „nadopovat“ abych zase fungovala jako dříve… nemáte nějaký dobrý recept nebo tip na nějaký „doping“ energií???
@KačuliKačka
Já jak jsem doma od prvního, tak jsem myslela, že to nedám, chtěla jsem vstávat s mužem a dělat mu svačiny do práce atd. Vstáváme v sedm a vůbec unavená nejsem, ani přes den neusnu, jak píšeš, na gauči
Na mě teda dost působí to cvičení, chodím od prosince a je mi líp, vstávání mi tolik nevadí a hlavně se líp cítím a snad i líp vypadám
Od pondělka cvičím taky doma, za chvíli se na to chystám. A nebo domácí práce, když se do toho pustím, tak 2-3 hodiny utečou jako prd a to mě nabije pocit dobře vykonané práce ![]()
Jinak já kafe nepiju a čoko tak jednou za měsíc, ale je pravda, že tam máme velkou mléčnou Milku.. přivedla jsi mě na hříšnou myšlenku. Ale snad odolám!
@rainucha hmm… tak vstávat v sedm, tak jsem vyspaná do zlatova ![]()
Vstávám denně mezi 4:25 - 4:40h, v práci jsem do 15-16h jak kdy, do postele padám kolem 22:30- 23:00h. Jakmile dojedu z práce domů, vrhnu se na úklid čurbesu, musím mladému navařit (na praxi nestíhá obědy), nakoupit a zásobit tak lednici pro puboše (má spotřebu za dva) a až k večeru jsem se svou drahou polovičkou. Bych potřebovala ten den ještě nafouknout, abych stihla další věci co jsou potřeba… ![]()
@KačuliKačka
Ty bláho - já v 4:30 vstávala tři měsíce, když jsem jezdila na brigádu. Jezdila jsem na kole 15 km do práce a z práce 15 km a byl to mazec, v 5:50 jsem píchala
Ale takhle brzo už nikdy nechci vstávat. To jsi teda dobrá, že ještě vydržíš tak dlouho večer. Já až budu zase pracovat, tak budu taky potřebovat nafouknout den, a to ještě nemáme ani děti
Tak to chce nějaký přírodní vitamíny, který tě nabudí, ale co by mohlo pomoct, to nevím ![]()
@KačuliKačka To by pomohlo každopádně
Něco nového? Jak se to vyvíjí?
Jestli mi něco neuniklo ![]()
@rainucha zatím jde všechno tím správným směrem
Dnes ráno podotkl, že dnes je to měsíc, co jsme byli na první kafe.
@KačuliKačka
Tak to je chlapák! Ten můj si nepamatuje ani narozeniny rodičů
Natož něco takovýho. Ale snaží se, vždycky si tipne, jestli už se blíží výročí, snad se to naučí
Tak snad to bude takhle fajn pokračovat ![]()
Ahoj holky tak jsem doma. Výsledky všechny v pořádku a čekáme holčičku. A já kráva místo abych byla šťastná že je zdravá tak co jsem vylezla z nemocnice řvu a řvu že to není kluk. To jsem ale blbá co.
@Pája 01 Páji, to přejde, nebooooj… ale je super, že po těch prvních stresech je maličká beruška v pořádku ![]()
http://m.novinky.cz/articleDetails?…
A pak že kočky nejsou svým panum tak oddané jako psi. ![]()
@Senayle
Viděla jsem to už dříve, je to mazec, číča je super ![]()