Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet úplně stebou souhlasím. Jsou to jen keci a svádět to na dítě no směju se jak blbá
i když je to k pláči. Někteří lidi si fakt nevidí do huby ![]()
Keci s mekkym i taky svedci o inteligenci no. A ano, predstavte si, ze muj 18ti mesicni syn rekl, ze chce kocku, me to teda normalni prijde. A to ze je nekastrovana a utoci jsem nevedela, nikdo mi to nerekl a kocku jsem nikdy oemela. Chtel, tak jsem koupila a na kecy takhle inteligentnich lidi opravdu nemam naladu
@Lasotka no vaše inteligence je taky podivná. Kdyby řekl že chce slona tak mu ho taky koupíte? A určitě když vám to ten den řekl tak jste jí ještě ten den běžela koupit a už jste si nestihla nic přečíst o kočkách co ![]()
Prosím vás nechte toho je to fakt směšné ![]()
@Lasotka asi máte fakt vyjímečné děcko když chtělo určité plemeno ![]()
@Lasotka no jo holt někdo někdo neumí i y ale aspoň když si chci něco pořídit tak si o tom něco přečtu aby to zvíře u mě netrpělo.
Mám kocoury s PP a i za těch 10 tisíc a vykastrované jsem je také neměla to jsem si musela zařídit sama takže nevím jaký je podle vás v tom rozdíl ![]()
Mi je akorát té kočky líto, ve dvou letech už u třetích (nebo kolikrátých) majitelů, mlátí s ní hormony, u takto „módního“ plemena má solidní šanci, že na ní akorát někdo bude přes koťata vydělávat… Ach jo.
Majda furt chce žirafu a dinosaura, měla bych se nad sebou zamyslet, protože má jenom obyčejné morče
Vlastně ho mám já, stejně sama tu péči nezvládne.
Ahojky…zdravim z Krkonos ![]()
Kafco s Quinny a jejima detma byli super jen kratke..spechali jsme dal na vikend v Krkonosich ![]()
Je sam, nema si s kym hrat, tak bude mit kocku.Vy byste zrejme jedinackovi nekoupili nic. ale kazdeho vec. ja na inyeraty neodpovidam, kdyz nemam zajem. Neptal se tady nikdo na nici nazor
Tak nepiš do diskuse, když nechceš diskutovat.
Koupili jsme morče, které na prcka neútočilo a máme ho dosud
, kocourka máme jednoho vyměněného za čokoládu, je to venkovní rapl, kolikrát žere i mě, ale mám ho pořád. A druhý od popelnic, někdo ho vyhodil. Ten je s náma v bytě a kolikrát ročního syna sekne packou ![]()
Ale na názor jsi se neptala teda, tak já už se ani nebudu rozčilovat… Aspoň tu chuderu vykastrujte, než ji prodáte, ať nemůže skončit jako továrna na koťata.
Jsem mimo co se to tu resi??
@KačuliKačka jeee ty jsi rychla
jj bylo to rychle ale super, az na moje deti demolujici restauraci
jako nechapu to ale starsi porad potrebuje odpocinek poo jinak je na pest ![]()
Tvuj mladoch je taky sympos, myslim se ve svete neztrati, je hodne po Tobe ne ![]()
A jinak jsi vazne kocka, to cislo co jsi tu psala by Ti nikdo nehadal ani nahodou ![]()
V parku to pak bylo super ale dalo mi to hodne prace aby se ani jeden nevykoupal ve fontance
![]()
@quinny Juhů, rande se zdařilo ![]()
Mrkni na první příspěvek na stránce 955, o stránku zpátky nebo dvě
se nám dostalo vysvětlení
![]()
@Lasotka píše:
Je sam, nema si s kym hrat, tak bude mit kocku.Vy byste zrejme jedinackovi nekoupili nic. ale kazdeho vec. ja na inyeraty neodpovidam, kdyz nemam zajem. Neptal se tady nikdo na nici nazor
To fakt nemá smysl
jen je mi líto té kočky ke komu se dostala. Doufám že už se dostane do dobrých rukou.
@rainucha píše:
Holky nemáte nějaký tip na podnájem v Praze, kde vezmou i číču?Někdo známý nebo tak?
A jak velký shnáníš, nebo pro koho. Za kolik a jak rychle
Já budu jeden opouště v brzkých měsících tak kdyby to vyhovovalo.