Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4560
28.5.14 08:23

A když už není ptactvo za oknem, televize nezklame. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.5.14 08:27

@Senayle tak ti naši jsou každý jiný… Samík už moc neloví, Lota jak kdy, spíš můry v létě… zato Charlie je lovec Pampalini jak vyšitý :lol:
A hafan loví ptáky, resp. snaží se prohnat holuby a u řeky kačeny… leč se mu to nikdy nepovede. Jednou i plaval řekou za kačenou, než mu uletěla… jsme se smíchy mohli utlouct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
28.5.14 08:31

@KačuliKačka Jo jo, se zvířátky je legrace. :mrgreen: Moucha u nás nemá šanci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.5.14 08:36

@KačuliKačka Chuďátko, se mu smějete :lol:

Ještě předevčírem jsme tu měli bezva podívanou… Strašně pršelo, jenže to pršelo i pár dní předtím a předtím celý víkend, takže pole a tady malý rybníček už to moc nepobrali a všechna voda protekla skrz sousedovic zahradu, dalším sousedům skrz barák :zed: a ještě pár dalším lidem tím směrem, plus ještě jedna ulice tak od toho pole, sklepy komplet pod vodou.

Vyplavilo to ryby a želvy z rybníčku, jednu želvu jsme našli, rozdrtilo ji to o plot nebo o něco 8o :,( Chodili jsme se na ně skoro každý den dívat… Ach jo.
Lidi teď uklízí to bahno :zed:

Macík to naštěstí „věděl“, že se něco stane a odmítal se hnout z našeho sklepa (a naštěstí my jsme na kopečku, takže byl pod vodou jen kousínek zahrady).
Protože být někde nějak blbě… tak uplaval :?.
Jedni sousedi to točili na kameru, trvalo dvě a půl minuty, než měli vodu v domě.

Pohled od nás z patra z kuchyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
28.5.14 08:38
@Pipet píše:
Jedno kočkopsí video
https://www.youtube.com/watch?…

U toho videjka jsem se opravdu pobavila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.5.14 09:14

@Pipet to bys ho musela vidět, plaval urputně za kačenou, tak si v klidu plavala dál a když viděla, že má za sebou psa (cca po 2 minutách), zvedla se a odletěla. Do té doby hluchý pse plavající na druhé straně řeky to vzdal a vrátil se k nám… :lol:

Tý jo, ta voda to je děs… chudáci lidi, a dneska hrozí dalšími extrémními srážkami… :zed: Ještěže Macík měl tolik rozumu ;-)
Minulý týden byla ještě stále zvednutá hladina Ostravice, takže Bruny musel být na vodítku skoro pořád, protože jak vlítl do řeky, tak ho do neslo ten proud… by nám bobánek uplaval…

Doufám, že bude konečně hezký víkend, když mám teď už volno, a užiju si výlety a odpočinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.5.14 11:50

je kočička nemocná?

Zdravím všechny kočkomilky,
máme doma Elinku zhruba rok, ale dneska ji nepoznávám, tak prosím o radu. Eli dostává granule ráno a večer a vždycky se na ně hrozně těší a zhltne všechno, co jí dáme. Ráno jsem snídala, tak jsem ji zavřela na chodbu (aby mi nekradla šunku ze stolu) a když jsem jí pustila asi za 15 minut zpátky, všimla jsem si, že na zemi něco leží - hovínka, taková řídká (promiňte za naturalismus). Poprvé co ji máme od kotěte se mi vykadila jinde než do záchodku. Pak jsem si všimla, že v misce jí zůstaly skoro všechny granule zrána - skoro nic nesnědla - to fakt ještě nikdy neudělala! :nevim: Tak se o ni trošku bojím. Máme ji jen v bytě, takže venku nic sníst nemohla, kdyby to bylo dítě, dám jí suchý rohlík a kapky, ale nevím, jak kočičce pomoct. Jinak od rána leží, je taková přejetá, ale normálně po ránu moc energie nemá, to spíš až večer, tak nevím, jakou váhu tomu přisuzovat :nevim: jinak posílám její nejnovější fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.5.14 12:03

@ewanka buď s ní jdi na veterinu, nebo počkej do rána, třeba olízla nějakou kytku, něco neobvyklého doma (čisticí prostředek) nebo pokud je hodně čistotná, může mít v žaludku chlupy. Pokud už doma nekadí mimo záchůdek a bylo to jen ráno, zkus jí sledovat do večera, popř. nabídnout jiné mlsky k chuti. Pokud si vezme, třeba tu šunku, tak bych počkala. Pokud ani šunku nesmlsne, asi bych konzultovala aspoň telefonicky s veterinářem.

Jinak je moc krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
29.5.14 19:29

Ahoj holky strasne rada bych vam dala fotky kotatek jak uz jsou velika ale vubec se mnou nekomunikuje fotak :cert: :cert: pritom fotit jde ale do pc to nedam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.5.14 03:43

@Lilua No jo, a za měsíc už se budou rozprchávat do světa… To utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.5.14 08:29

@Lilua jé to je škoda… no, aspoň mě to ale zase nedráždí, když vidím kotátka hned bych si jedno pořídila… ale ty moje tři příšerky bohatě stačí :lol:

Samuel ted zaujímá velmi často místo na klávesnici u pc, dacan :cert: (foto je ze včera)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.5.14 10:09

@KačuliKačka
Jsou to mazlinky krásný :) fešáci.
Já zrovna teď skypovala s babičkou, tak mi radila, ať toho malýho naučím poslušnosti, ať neskáče na nábytek :mrgreen: Ale vzhledem k tomu, že doma máme akorát gauč, stůl, a stůl na PC, tak nemám obavy. Ale uč ho to budu, mamka ho taky naučila. Jakmile chce skočit na stůl, zvedne ruku, řekne jméno a on laskavě odkráčí :mrgreen: Zítra dodám první fotku s mazlíkem, až ho budu chovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.5.14 10:17

@rainucha Jé, už bude doma. To je skvělý. Bude veselo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.5.14 11:40

@bimbama
Těším se a zároveň mám trochu strach, jestli to zvládnu. Trochu jsme tu uklidili a je tu spoustu místa na řádění, tak doufám, že to bude OK a nebude se mu moc stýskat po mamince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
31.5.14 15:06
:dance: :srdce: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie