Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
4.6.14 13:24

@Reaskiller Proč by tě někdo kamenoval? Já mám britáka bez PP. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 13:34

@Mišička63 stalo sa mi teraz nedavno, ze ma skupinka ludi regulerne poslala do „ehm ehm“ pretoze Jasper nebude mat papiere.. ze regulerne kupujem a podporujem rozmnozovatelov a nepodporujem chovne stanice.. Tak som sa ohradila, ze nie kazdy ma 10-15 tisic na maciatko a to ma uplne zabili ked mi povedali, ze si teda nemam kupovat maciatko ked na neho nemam a nemam ho hlavne za co stravovat..tak som akoze zostala cumiet v nemom uzase..

Nepodporujem premnozovanie zvierat..mam sice dobru pracu a ked by som sa velmi hecla tak si nasetrim z par vyplat na nevsku s PP..ale proste..nie som na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.14 13:52

@Reaskiller já se jen ptala :)
Pokud víš, odkud je, jak se ke kočičkám chovají, tak víš, že to nejsou množitelé ale holt mají koťátka k odběru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.6.14 14:04

Zdravím, a hlásím návrat ikonky :dance: :dance: :dance: :mrgreen: jsem jí konečně našla :P

všem nemocným kočičákům ať je líp, jen jsem nakoukla že tu bylo pár marodů :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 14:13

@KačuliKačka jeee ja som nechcela aby to vyznelo nejak zle :) prepac ak hej.. :)

No mam stastie ze sa to dalo overit.. a pan ktory predava Jaspera tak bol velmi ustretovy, mily..dokonca mi volal chudak cely nesvoj, ze ho musel nechat aj nacipovat pretoze sa prevaza zo statu do statu..ze to teda bude o malinko drahsie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.6.14 14:21

@quinny Jupííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.14 14:34

@quinny ahoooj… jak se vám vede v okolí Jičína??? :)

@Reaskiller jasně, já to chápu :) hlavně že víš, že je z dobrých rukou a prostředí a že i současný majitel má zájem na tom, aby se koťátko mělo co nejlépe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 14:36

@KačuliKačka no som zvedava ako ho prijme ten nas maly krpan co nema ani rok :D Java je dost svojska a nerada si necha skakat po hlave tak uvidime :D bambula..v piatok hodim fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.6.14 15:12

@Reaskiller Co znamená svojská? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 15:34

@bimbama ze ma svou hlavu a trosku palicata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.6.14 15:39

@Reaskiller Jé, děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 16:00

@bimbama nei je zac :) ja rozpravam cesky (dokonca som sa naucila i Vase Ř :D ) ale pisat je problem :D kedze gramatika uplne ina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.6.14 16:02

@Reaskiller No já zase normálně rozumím, ale tohle slovíčko jsem nějak nedokázala přeložit. Já mám tátu Slováka, ale nestýkáme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.6.14 14:27

@Blondie66 Nejlíp chlupy vyčesává Furminátor…

@Reaskiller Já jsem třeba pro PP, ale nemá cenu se hádat, protože lidi, kteří kupujou bezPP… se málokdy nechají přesvědčit.
I když vlastně nevadí mi chov bezPP, nejvíc mi vadí, že není povinnost štěňata a koťata nezaměnitelně označit - dneska asi převážně čipem.

Já kupuju i křečka s PP :mrgreen: tam se samozřejmě neoznačujou, ale tak nemáme plné útulky a ulice potulujících se homeless křečků bez PP, že :lol:
http://chs-syrius.rajce.idnes.cz/…_1._4._2014/#
tady je i s maminkou a sourozenci, náš je označený jako G3/G4, je krásný :*
Příští neděli máme s paní sraz na Faunatrzích v Ostravě, už se těším. Musím připravit akvárko.
Už jsem ho dala děckám do pokoje a říkám Majdě (je to pro ni překvápko) - Majdi, co dáme do toho prázdného akvárka? Co třeba kaktus?
A ona bez mrknutí - Prostě bodne! :mrgreen:
Asi přestanu pouštět televizi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.6.14 08:12

Ahoj holky :) Potřebovala bych radu, na internetu jsou staré informace. Mám s kastrací počkat, až mi poprvé označkuje, nebo můžu jít už v tom 6.-7. měsíci? Je tam nějaký váhový limit? :) Díky a posílám pozdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný