Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Reaskiller Proč by tě někdo kamenoval? Já mám britáka bez PP. ![]()
@Mišička63 stalo sa mi teraz nedavno, ze ma skupinka ludi regulerne poslala do „ehm ehm“ pretoze Jasper nebude mat papiere.. ze regulerne kupujem a podporujem rozmnozovatelov a nepodporujem chovne stanice.. Tak som sa ohradila, ze nie kazdy ma 10-15 tisic na maciatko a to ma uplne zabili ked mi povedali, ze si teda nemam kupovat maciatko ked na neho nemam a nemam ho hlavne za co stravovat..tak som akoze zostala cumiet v nemom uzase..
Nepodporujem premnozovanie zvierat..mam sice dobru pracu a ked by som sa velmi hecla tak si nasetrim z par vyplat na nevsku s PP..ale proste..nie som na to ![]()
@Reaskiller já se jen ptala ![]()
Pokud víš, odkud je, jak se ke kočičkám chovají, tak víš, že to nejsou množitelé ale holt mají koťátka k odběru ![]()
Zdravím, a hlásím návrat ikonky
jsem jí konečně našla ![]()
všem nemocným kočičákům ať je líp, jen jsem nakoukla že tu bylo pár marodů
![]()
@KačuliKačka jeee ja som nechcela aby to vyznelo nejak zle
prepac ak hej.. ![]()
No mam stastie ze sa to dalo overit.. a pan ktory predava Jaspera tak bol velmi ustretovy, mily..dokonca mi volal chudak cely nesvoj, ze ho musel nechat aj nacipovat pretoze sa prevaza zo statu do statu..ze to teda bude o malinko drahsie ![]()
@quinny ahoooj… jak se vám vede v okolí Jičína??? ![]()
@Reaskiller jasně, já to chápu
hlavně že víš, že je z dobrých rukou a prostředí a že i současný majitel má zájem na tom, aby se koťátko mělo co nejlépe ![]()
@KačuliKačka no som zvedava ako ho prijme ten nas maly krpan co nema ani rok
Java je dost svojska a nerada si necha skakat po hlave tak uvidime
bambula..v piatok hodim fotky ![]()
@bimbama nei je zac
ja rozpravam cesky (dokonca som sa naucila i Vase Ř
) ale pisat je problem
kedze gramatika uplne ina ![]()
@Reaskiller No já zase normálně rozumím, ale tohle slovíčko jsem nějak nedokázala přeložit. Já mám tátu Slováka, ale nestýkáme se.
@Blondie66 Nejlíp chlupy vyčesává Furminátor…
@Reaskiller Já jsem třeba pro PP, ale nemá cenu se hádat, protože lidi, kteří kupujou bezPP… se málokdy nechají přesvědčit.
I když vlastně nevadí mi chov bezPP, nejvíc mi vadí, že není povinnost štěňata a koťata nezaměnitelně označit - dneska asi převážně čipem.
Já kupuju i křečka s PP
tam se samozřejmě neoznačujou, ale tak nemáme plné útulky a ulice potulujících se homeless křečků bez PP, že ![]()
http://chs-syrius.rajce.idnes.cz/…_1._4._2014/#
tady je i s maminkou a sourozenci, náš je označený jako G3/G4, je krásný ![]()
Příští neděli máme s paní sraz na Faunatrzích v Ostravě, už se těším. Musím připravit akvárko.
Už jsem ho dala děckám do pokoje a říkám Majdě (je to pro ni překvápko) - Majdi, co dáme do toho prázdného akvárka? Co třeba kaktus?
A ona bez mrknutí - Prostě bodne! ![]()
Asi přestanu pouštět televizi ![]()
Ahoj holky
Potřebovala bych radu, na internetu jsou staré informace. Mám s kastrací počkat, až mi poprvé označkuje, nebo můžu jít už v tom 6.-7. měsíci? Je tam nějaký váhový limit?
Díky a posílám pozdrav