Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavlinax
Hehe. Hry na tablet stáhnul přítel. Jmenují se Game for Cats, pak má od Puriny Cat Fishing a Happy Wings. Na video odkaz nemám, ale pokud chcete, nahraju ho na youtube a pošlu do zprávy ![]()
hry na tablet pro kočku
já mám Win8, třeba tam taky něco je ![]()
Ducánek policový
@rainucha Teda (asi to blbě chápu), ale to jako kotě hraje na PC hry???
![]()
@Pipet píše:hry na tablet pro kočku
já mám Win8, třeba tam taky něco je
Ducánek policový
Jé, já mám taky Win8 a teda - za rok jsem se s ním nenaučila
a upřímně ho nenávidím. ![]()
Tak jsem dnes ráno dojela domů a zjistila, že puboš nechal celou noc otevřené okno v pokojíčku, které nemá síto… kočičáci jsou naštěstí všichni tři, ale raději nemyslet, co se mohlo stát… ![]()
Od jedné hodiny v noci do třetí, mňoukala koťátka venku. Jemně, ale dlouho. Ráno jsem mámu nakrmila konzervou (co mám pro holky pro případ nouze a je teda draha
). Ale nedalo mi to.
Bydlí stále ve skalce pod listama. Najedla se dost, ale kolem skalky šla jiná kočka a tak byla dost ve střehu. Raději se tam nejdu podívat, protože by hrozilo, že skončí u nás doma.
Holky, tak mamina si dvě koťátka v 11 dopoledne odnesla a jedno nám tady nechala ve skalce.
Koťátko už asi tři hodiny pláče, mě je psychicky z toho špatně. Viděla jsem ho. Je malušenký, opravdu jsem tak malé kotě ještě neviděla. Volali jsme na útulek městské policie a tam nám řekli, že kotě mladší 14ti dnů nemá jinak šanci přežít, pokud se pro něj máma nevrátí. A že kočky jsou noční zvířata a v noci se pro něj vrátí. ![]()
Ježiš, teď přestalo.
Dokonce po něm lezly mouchy, ale nesahala jsem na něho.
Tak a teď se cítím bezmocně a zdrceně. Ten pláč byl hrozný a teď mě ještě víc děsí, že plakat přestalo…
Já nevím, jestli ho tady nechala třeba proto, že cítila, že je slabé. Nevím.
@bimbama
Chm, to nevypadá moc dobře.
Třeba opravdu nebylo OK, tak ho tam nechala…
Příroda je někdy moudřejší, než my ![]()
Jinak stěhování koťat je celkem normální.
Já bych je vzala domů, ale máme sklep a tak. Vzít je do bytu je asi šílenost, určitě budou mít blechy a kdovíco ![]()
Prostě všechna zvířátka na světě zachránit nemůžeme ![]()
@bimbama
Presne tak. Tablet lezi na zemi a on po nem tlapka po motylech a myskach ![]()
@rainucha píše:
@bimbama
Presne tak. Tablet lezi na zemi a on po nem tlapka po motylech a myskach
Teda, to jsou věci. ![]()