Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
6.6.14 15:51

@Reaskiller mame doma jeste kralika a psa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.6.14 18:09

@Pavlinax
:mrgreen: :mrgreen: Hehe. Hry na tablet stáhnul přítel. Jmenují se Game for Cats, pak má od Puriny Cat Fishing a Happy Wings. Na video odkaz nemám, ale pokud chcete, nahraju ho na youtube a pošlu do zprávy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.14 20:28

:mrgreen: hry na tablet pro kočku :mrgreen: já mám Win8, třeba tam taky něco je :mrgreen:

Ducánek policový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
6.6.14 22:04

@rainucha
Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.6.14 00:49

@rainucha Teda (asi to blbě chápu), ale to jako kotě hraje na PC hry??? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.6.14 00:49
@Pipet píše: :mrgreen: hry na tablet pro kočku :mrgreen: já mám Win8, třeba tam taky něco je :mrgreen:Ducánek policový

Jé, já mám taky Win8 a teda - za rok jsem se s ním nenaučila :oops: a upřímně ho nenávidím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.6.14 07:39

Dobré ranko

Tak jsem dnes ráno dojela domů a zjistila, že puboš nechal celou noc otevřené okno v pokojíčku, které nemá síto… kočičáci jsou naštěstí všichni tři, ale raději nemyslet, co se mohlo stát… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.6.14 07:46

Od jedné hodiny v noci do třetí, mňoukala koťátka venku. Jemně, ale dlouho. Ráno jsem mámu nakrmila konzervou (co mám pro holky pro případ nouze a je teda draha :? ). Ale nedalo mi to.
Bydlí stále ve skalce pod listama. Najedla se dost, ale kolem skalky šla jiná kočka a tak byla dost ve střehu. Raději se tam nejdu podívat, protože by hrozilo, že skončí u nás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.6.14 20:24

Holky, tak mamina si dvě koťátka v 11 dopoledne odnesla a jedno nám tady nechala ve skalce.
Koťátko už asi tři hodiny pláče, mě je psychicky z toho špatně. Viděla jsem ho. Je malušenký, opravdu jsem tak malé kotě ještě neviděla. Volali jsme na útulek městské policie a tam nám řekli, že kotě mladší 14ti dnů nemá jinak šanci přežít, pokud se pro něj máma nevrátí. A že kočky jsou noční zvířata a v noci se pro něj vrátí. :,(
Ježiš, teď přestalo. :,( Dokonce po něm lezly mouchy, ale nesahala jsem na něho.
Tak a teď se cítím bezmocně a zdrceně. Ten pláč byl hrozný a teď mě ještě víc děsí, že plakat přestalo…
Já nevím, jestli ho tady nechala třeba proto, že cítila, že je slabé. Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.6.14 20:49

@bimbama :( Chm, to nevypadá moc dobře.
Třeba opravdu nebylo OK, tak ho tam nechala… :| Příroda je někdy moudřejší, než my :|

Jinak stěhování koťat je celkem normální.

Já bych je vzala domů, ale máme sklep a tak. Vzít je do bytu je asi šílenost, určitě budou mít blechy a kdovíco :zed:

Prostě všechna zvířátka na světě zachránit nemůžeme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.6.14 21:06

@Pipet Zemřelo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.6.14 21:10