Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
12.6.14 06:45

@Evicka191 Bytovou kočku neočkuju. Vet to sám říkal… asi má dost jiných příjmů :mrgreen:

@Jamuna A s čím konkrétně?
Bude to chtít pořídit kvalitní miciny (stačí jedna kočička, za kocourem můžete jet jinam), uchovnit, zřídit chov. stanici, nakrýt a pak se postarat o koťátka :mrgreen:
Přiznám se, že neznám úřední náležitosti. Zkus to pročíst tady.
 http://www.schk.cz/

Myslím, že nikdo z kočkomilek (co chodí tady do diskuse) tu nemá CHS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.6.14 06:58

A když budu mít kočku, ale mám i psy, tak je asi lepší očkovat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.6.14 07:02

@bimbama Brunýsek očkovaný je, ale kočičáci nee… a jsou spolu doma… Jediné co, tak odčervujeme, protože Bruny občas venku něco sežere, i když nesmí, a kočky dostávají syrové maso, tak pro jistotu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.6.14 07:09

@KačuliKačka Tak bych asi taky neočkovala. Ale kdyby někdy byla na kšírkách na zahradě, tak to už asi určitě očkovat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.6.14 07:20
@bimbama píše:
A když budu mít kočku, ale mám i psy, tak je asi lepší očkovat, že?

Kočky se očkujou proti kočičím nemocem přenosným mezi kočkama. Otázka, jestli nemůžou pejsci domů na tlapkách a kožíškách natahat infekční „materiál“. :think:
To bych ještě zapátrala raději :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.6.14 07:42
@bimbama píše:
@KačuliKačka Tak bych asi taky neočkovala. Ale kdyby někdy byla na kšírkách na zahradě, tak to už asi určitě očkovat, že?

To nevím… ti naši ven nechodí (pokud nepočítám pokusy o zkoumání venkovního parapetu), Samík byl jednou se mnou na zkoušce na VŠ a jednou v práci, ale jinak ho ven z přepravky i na kšandičkách nedostanu ani heverem :lol: Takže u nás procházky na vodítku fakt nepřipadají v úvahu :mrgreen:

Brunýsek je skoro pokaždé, co přijdeme z velké procházky buď okoupán celý anebo aspoň pacinky osprchuju. Utíráme mu je i teď, když je sucho, ať mu zůstane zvyk, že po příchodu domů musí sedět v pelíšku a čekat na utření pacinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.6.14 08:54

Je úža holky :mrgreen: Je moc hodný, zvyknul si, že jsme přes den v práci. Ráno si pěkně pohrajeme a odpoledne se na nás těší (nebo spíš na večeři) :D Určitě budou další super fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.6.14 21:56

Ahoj holky,

dneska jsem byla nucena stáhnout fotky z mobilu (plná karta), tak vám tady dám fotky Charlieho v 7 týdnech a v kotěcím věku… ani není možné, že ta moje potvůrka tak vyrostla :lol: A ještě jsem tam našla Samíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.6.14 22:13

A jedna aktuální právě teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.6.14 09:49

@KačuliKačka pekne ta potvurka zrzavy znasobila svoji vahu a je z nej pan kocour :pankac: :hug: :hug:
Me ta nase opica vytahla z postele v sest rano a ted uz zase spokojene nekde chrape :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.6.14 09:51
@KačuliKačka píše:
A jedna aktuální právě teď :-)

tu krysu zakoudnul nebo na ni jenom lezi?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.6.14 09:59

@quinny ma jen 3,5 kg takze macek z nej neni…ale je to milacek :-) Jen na ni spal :lol: ale vypadal taaaak sladce… Dneska ma previt nemazlivou naladu :zed: Chystam sr vytirat tak mi beztak zase vsude udela paapcickove stopy na mokrem…to je jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.6.14 13:25

@KačuliKačka fakt jen 3,5 jo to nevypada 8) ta nase opica ma jen lehce pres tri kila a na vic to zda se nvytahne, holt nejmensi z vrhu stazena hrobnikovi z lopaty s tim jsme si ji brali. Ono kdyz to v rozbehu skoci na hrudnik nebo ted na bricho tak to uplne staci :mrgreen:
Uaaa prochazeni se po cerstve setreny podlaze to se mi dela husi kuze :cert: ale vic me prekvapuje ze jim to nevadi :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.6.14 15:48

@quinny Ona měla tak těžký start, chuděrka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.6.14 23:48

@bimbama jj vymazlena pani majitelkou. Puvodne to bylo nejmensi odstrkovany kotatko, ktery vsichni mysleli ze neprezije. To nam rekla hned na zacatku ze diky tomu je predpoklad ze nijsk velika nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný