Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha to by bylo vaše první mimi?
To jsem se také těšila když jsme měli první. Teď už vím co mě čeká tak už to nadšení opadlo ![]()
Ale jestli mě čeká normální porod tak to nevím do čeho jdu ![]()
A můj pupík ![]()
@Pája 01 jj první mimi, když nepočítám kocoura ![]()
Jé, ty máš malinkej pupík
V kolikátém tt jsi? Takovej mám normálně, páč jsem tlustá
Já bych ráda rodila přirozeně, už jen to, že budu muset muset být někde v nemocnici, mě děsí, natož kdyby mě měli uspat a dělat něco bez mýho vědomí
No ale bohužel se to nedá naplánovat ![]()
Holky já měla císaře takže bolesti žádné tak proto se toho bojím. A jestli bude císař tak se zase bojím až mi budou zavádět epidural. S Terezkou mi ho zaváděl na 9×. No děsnej strach jsem měla a furt mi něco píchala sestra a furt jsem u toho blila ![]()
Pupík a vedra už jsem zažila s Terezkou takže to je docela v pohodě. Byla jsem zalezlá doma nebo v bazénu ![]()
@rainucha neboj se přibrání to pak po porodu jde rychle dolů. Já přibrala s Terezkou 8kg a po porodu jsem to nechala hned v nemocnice a pak doma jsem zhubla ještě 11kg. Malá furt brečela že jí bolí bříško, já jsem pořádně nejedla páč jsem nevěděla už co jíst aby jí nebolelo byla jsem nevyspalá a jak to šlo krásně dolu ![]()
@rainucha no na té fotce vypadám dost dobře oproti skutečnosti
každej kdo mě potká a ptá se kdy rodím tak pak říká jak mám velkej pupek do září ![]()
Teď jsem 6,5 měsíce ![]()
@Pája 01
Já právě tajně doufám, že po porodu to bude lepší než teď, že se to shodí samo
Můj sen je mít tak 56 kg. A doufám, že mi v tom fazolka pomůže, až bude doma ![]()
Já jsem chtěla rodit v zimě, tak snad se mi poštěstí, podle MS mi TP vychází na 15.2. a 14.2. letos jsme se zasnoubili, tak to hezky vyšlo ![]()
Zítra si udělám zase test, jestli mi čárka zesílí ![]()
Byla jsem v jiné diskuzi a tam se zavedla řeč na kočky. Jedné holčině prý DR řekla, ať se zdržuje dál od zvířat a především od koček
Tak jsem psala, že bych ho nikdy z domů nedala, protože ho milujeme a je čistotný (a já samozřejmě taky). Navíc nevím, jestli už jsem toxo prodělala nebo ne, podruhé prý chytnout nejde. A navíc se může chytit i ze zeleniny nebo z masa, co jsem se dočetla. Jak jste to měly vy? ![]()
@rainucha tak toxoplasmozu chytněš v 95% právě ze špatně upraveného masa a špatně omyté zeleniny a ovoce.
Od kočky leda bys byla čuník, snědla infikovaný bobek (což asi v reálu fakt nehrozí). Navíc, pokud máš bytovou kočičku, opečovávanou, dodržuješ běžnou hygienu pro sebe a v kočičím wc, tak si myslím, že je to spíš sci-fi, takto chytit toxu ![]()
Testy ti může udělat dr. při běžných těhotenských odběrech ![]()
@Pája 01 Nevím proč jsem si tě představovala jako tmavovlásku
A náhodou, řekla bych že jste obě stejné… však nosíš pod srdcem malý poklad ne??? ![]()
Já přibrala u syna jen 7 kg a 3týdny po porodu jsem měla dalších 5kg dole, takže jsem měla váhu 47kg a vypadala jsem jako by mě týrali hladem
Těch +/- 50kg jsem si držela cca do jeho 6 let věku, ted je to jak kdy.
@KačuliKačka
Přesně tak! Já si to myslím taky, že je to blbost, abych to chytla od našeho loupežníka
Test na toxo by asi měli dělat automaticky, ale nevím
Určitě se na to zeptám, když už tu číču máme.
Týjo to jsi jak moje mamka, ta má taky +-50 kg celý život.. Když čekala mě, nikdo nevěděl, že je těhotná až do porodu
Je teda malinká a hlavně celý život dělá v továrně, takže dře jako kůň.. Na druhou stranu, pak je schopná sníst u babi k oběd svíčkovou se šesti a dát si pak ještě dezert ![]()
To jenom já se ségrou jsme se nevyvedly a jsme otyléé
Ale já asi víc
Takže doufám, že to půjde dolů raz dva! Těším se na to ![]()
@KačuliKačka jo já to teď nějak neřeším tu váhu. Já jsem byla vždycky buřt a když jsem zhubla tak jsem to stejně nabrala brzy zpátky. Já jsem prostě žravec nezdravejch věcí
ale když je to tak dobrý a nemůžu bez toho být no.
Prostě to nevydržím to nejíst ![]()
@rainucha toxu neřeším z koček. To mám spíš větší obavu že se nakazím ze zeleniny a ovoce než od kočky. Ani sem se dr neptala na kočky.
Píše se že by se v těhu nemělo sahat na syrové maso ale jak mám pak jako uvařit v rukavicích?
@Pája 01
Já četla že se nemá jíst, sahat snad jo
To by byla pěkná blbost teda. Člověk pak neví, čemu věřit a je z toho magor ![]()
@rainucha ano jíst také by se nemělo. Ono v dnešní době by se asi nemělo nic. Příjde mi že se všechno moc řeší. Já syrové maso nejím ale teď jsem dělala karboše a líznout si musím jestli je to dost ochucené a i s tímto mám problém. Já když vidím jak z něčeho vytejká krev tak je mi špatně. Takže manžel si nesmí dávat v mé přítomnosti tatarák a ani biftek nebo steak.
@rainucha no ještě v r 2010 jsem měla 54 kg (po nervech před státnicema), rok na to tak nějak stejně a v létě jsem se loni vykrmila pěkně na 61 kg
Díky stresům (při stresu mám problém se vůbec najíst) na pozdim a skoro denním procházkám se psem jsem šla na 55-56kg a to si tak více méně držím pořád teď. Ale chtělo by to více pohybu kvůli zádům a tak…přidávám měsíc staré foto z víkendu.
@Pája 01 taky mám ráda nezdravé, díky nervům v práci se ted láduju pořád sladkým, až to pěkné není, takže večer se snažím najíst se max do sedmé hodiny a pak už nic, max. zeleninu. No ale dej předemně brambůrky a proměním se ve vysavač
Plus taky hodně piju kafe, ráno si s partnerem dáváme spolu kafíčko (po 5h ranní), pak v práci dám 2-3 kafe, samo, že sladké
a čokoládku k tomu ![]()
@KačuliKačka no a to je vono ty hubený si vždycky stěžujou jak jsou tlusté ![]()
Holky co já bych dala zato kdybych měla aspoň 65kg a udržela si to.
Já mám ráda také sladké ale brambůrky zase nemusím. Já jsem spíše na chlebíčky a rumcajs atd víš. Né že bych se tím ládovala denně ale jednou v týdnu jo. Pak hodně uzeniny no ![]()