Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
19.6.14 10:32

@rainucha to by bylo vaše první mimi?

To jsem se také těšila když jsme měli první. Teď už vím co mě čeká tak už to nadšení opadlo :lol:
Ale jestli mě čeká normální porod tak to nevím do čeho jdu :mrgreen:

A můj pupík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 10:39

@Pája 01 jj první mimi, když nepočítám kocoura :mrgreen:
Jé, ty máš malinkej pupík :) V kolikátém tt jsi? Takovej mám normálně, páč jsem tlustá :lol: Já bych ráda rodila přirozeně, už jen to, že budu muset muset být někde v nemocnici, mě děsí, natož kdyby mě měli uspat a dělat něco bez mýho vědomí :) No ale bohužel se to nedá naplánovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 10:39

Holky já měla císaře takže bolesti žádné tak proto se toho bojím. A jestli bude císař tak se zase bojím až mi budou zavádět epidural. S Terezkou mi ho zaváděl na 9×. No děsnej strach jsem měla a furt mi něco píchala sestra a furt jsem u toho blila :lol:

Pupík a vedra už jsem zažila s Terezkou takže to je docela v pohodě. Byla jsem zalezlá doma nebo v bazénu :)

@rainucha neboj se přibrání to pak po porodu jde rychle dolů. Já přibrala s Terezkou 8kg a po porodu jsem to nechala hned v nemocnice a pak doma jsem zhubla ještě 11kg. Malá furt brečela že jí bolí bříško, já jsem pořádně nejedla páč jsem nevěděla už co jíst aby jí nebolelo byla jsem nevyspalá a jak to šlo krásně dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 10:42

@rainucha no na té fotce vypadám dost dobře oproti skutečnosti :lol: každej kdo mě potká a ptá se kdy rodím tak pak říká jak mám velkej pupek do září :lol:
Teď jsem 6,5 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 10:43

Tady vypadám už jak hroch :lol: ta hubenější je švagrová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 10:44

@Pája 01
Já právě tajně doufám, že po porodu to bude lepší než teď, že se to shodí samo :) Můj sen je mít tak 56 kg. A doufám, že mi v tom fazolka pomůže, až bude doma :D
Já jsem chtěla rodit v zimě, tak snad se mi poštěstí, podle MS mi TP vychází na 15.2. a 14.2. letos jsme se zasnoubili, tak to hezky vyšlo :)
Zítra si udělám zase test, jestli mi čárka zesílí :)
Byla jsem v jiné diskuzi a tam se zavedla řeč na kočky. Jedné holčině prý DR řekla, ať se zdržuje dál od zvířat a především od koček 8o Tak jsem psala, že bych ho nikdy z domů nedala, protože ho milujeme a je čistotný (a já samozřejmě taky). Navíc nevím, jestli už jsem toxo prodělala nebo ne, podruhé prý chytnout nejde. A navíc se může chytit i ze zeleniny nebo z masa, co jsem se dočetla. Jak jste to měly vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 10:45

@Pája 01
Nevypadáš, oboum vám to sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.6.14 10:50

@rainucha tak toxoplasmozu chytněš v 95% právě ze špatně upraveného masa a špatně omyté zeleniny a ovoce.
Od kočky leda bys byla čuník, snědla infikovaný bobek (což asi v reálu fakt nehrozí). Navíc, pokud máš bytovou kočičku, opečovávanou, dodržuješ běžnou hygienu pro sebe a v kočičím wc, tak si myslím, že je to spíš sci-fi, takto chytit toxu :lol:
Testy ti může udělat dr. při běžných těhotenských odběrech ;-)

@Pája 01 Nevím proč jsem si tě představovala jako tmavovlásku :lol: A náhodou, řekla bych že jste obě stejné… však nosíš pod srdcem malý poklad ne??? ;-)

Já přibrala u syna jen 7 kg a 3týdny po porodu jsem měla dalších 5kg dole, takže jsem měla váhu 47kg a vypadala jsem jako by mě týrali hladem :lol: Těch +/- 50kg jsem si držela cca do jeho 6 let věku, ted je to jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 10:53

@KačuliKačka
Přesně tak! Já si to myslím taky, že je to blbost, abych to chytla od našeho loupežníka :lol: Test na toxo by asi měli dělat automaticky, ale nevím :) Určitě se na to zeptám, když už tu číču máme.

Týjo to jsi jak moje mamka, ta má taky +-50 kg celý život.. Když čekala mě, nikdo nevěděl, že je těhotná až do porodu :lol: Je teda malinká a hlavně celý život dělá v továrně, takže dře jako kůň.. Na druhou stranu, pak je schopná sníst u babi k oběd svíčkovou se šesti a dát si pak ještě dezert :mrgreen:
To jenom já se ségrou jsme se nevyvedly a jsme otyléé :lol: Ale já asi víc :oops: Takže doufám, že to půjde dolů raz dva! Těším se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 11:02

@KačuliKačka jo já to teď nějak neřeším tu váhu. Já jsem byla vždycky buřt a když jsem zhubla tak jsem to stejně nabrala brzy zpátky. Já jsem prostě žravec nezdravejch věcí :( ale když je to tak dobrý a nemůžu bez toho být no.
Prostě to nevydržím to nejíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 11:15

@rainucha toxu neřeším z koček. To mám spíš větší obavu že se nakazím ze zeleniny a ovoce než od kočky. Ani sem se dr neptala na kočky.
Píše se že by se v těhu nemělo sahat na syrové maso ale jak mám pak jako uvařit v rukavicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 11:20

@Pája 01
Já četla že se nemá jíst, sahat snad jo 8o To by byla pěkná blbost teda. Člověk pak neví, čemu věřit a je z toho magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 11:33

@rainucha ano jíst také by se nemělo. Ono v dnešní době by se asi nemělo nic. Příjde mi že se všechno moc řeší. Já syrové maso nejím ale teď jsem dělala karboše a líznout si musím jestli je to dost ochucené a i s tímto mám problém. Já když vidím jak z něčeho vytejká krev tak je mi špatně. Takže manžel si nesmí dávat v mé přítomnosti tatarák a ani biftek nebo steak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.6.14 11:34

@rainucha no ještě v r 2010 jsem měla 54 kg (po nervech před státnicema), rok na to tak nějak stejně a v létě jsem se loni vykrmila pěkně na 61 kg :lol: Díky stresům (při stresu mám problém se vůbec najíst) na pozdim a skoro denním procházkám se psem jsem šla na 55-56kg a to si tak více méně držím pořád teď. Ale chtělo by to více pohybu kvůli zádům a tak…přidávám měsíc staré foto z víkendu.

@Pája 01 taky mám ráda nezdravé, díky nervům v práci se ted láduju pořád sladkým, až to pěkné není, takže večer se snažím najíst se max do sedmé hodiny a pak už nic, max. zeleninu. No ale dej předemně brambůrky a proměním se ve vysavač :lol: Plus taky hodně piju kafe, ráno si s partnerem dáváme spolu kafíčko (po 5h ranní), pak v práci dám 2-3 kafe, samo, že sladké :D a čokoládku k tomu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 11:58

@KačuliKačka no a to je vono ty hubený si vždycky stěžujou jak jsou tlusté :lol:
Holky co já bych dala zato kdybych měla aspoň 65kg a udržela si to.
Já mám ráda také sladké ale brambůrky zase nemusím. Já jsem spíše na chlebíčky a rumcajs atd víš. Né že bych se tím ládovala denně ale jednou v týdnu jo. Pak hodně uzeniny no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný