Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha jj to znám náš Larry je taky pěknej kousek. Náš Larry je jen žrout masa a kapsiček. Granule jsou pro něj fuj
Je to pěknej svalovec ![]()
Pár foteček ![]()
@Pája 01 to si neumim predstavit ze nepapa granulky
Ale je krasny ![]()
@rainucha krásnej lišáček
no to už musí být a pak se tváří jak když ho chci otrávit
![]()
@Pája 01
Je to macek, už se těším, až ten náš taky tak vyroste, ale to si počkáme ![]()
Fakt jsem neslyšela, že by kočka nechtěla granule, to je pro mě novinka
Asi je nějaký rozmlsaný ![]()
@rainucha Babiččiny kočky taky skoro nechtěly granule. Jenom konzervy a všechno jinýho.
@rainucha on bude celej den radši spát a nebo mňoukat aby dostal maso nebo kapsičku ale granule prostě ne. Fakt to už musí být když si zobne. A to jsem vyzkoušela asi už 10 značek granulí.
@Pája 01 holt pán je gurmán ![]()
Přidávám pár našich foteček… dneska mladý provokoval našeho kočičího dědka a ten vyvinul šílenou aktivitu, že jsme nestačili zírat a řehtat se… ![]()
@KačuliKačka
Krásně hajá, úplně celej Gardík
A já budu teď dvě noci sama, kluky mám v Praze. Asi se mi bude stýskat, hlavně v noci, zvyknul si spát mi u hlavy, tak jsem zvědavá, co bude vyvádět mužovi ![]()
@rainucha to mi spal na klíně, dacánek… využíval toho, že jsem přes víkend trčela doma
Teď už všichni tři zaujali místečka na gauči, takže kam se vrtnujá, fakt nevím ![]()
Jinak mě honí mlsná, tak zítra zkusím upéct tyto koláčky… http://fresh.iprima.cz/…nove-kolacky?…
Dneska jsme si dali na výletě pečeného pstruha na másle, přímo na pstruží farmě, to jsme si pošmákli, i hafan dostal svůj díl dobroty ![]()
@KačuliKačka áááá kočkopsí zoo
krásné
Koáčky vypadají moc dobře. Já pekla předevčírem bublaninu z třešní a dneska už je fuč. Ale já se musím brzdit se sladkým. V pátek mě čeká další OGTT tak ať to nemám moc vysoké ![]()
@KačuliKačka my si vždycky když jsme v Olomouci v létě dáváme na hřišti pečenou makrelu. To je takové žrádýlko mňam ![]()