Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pája 01
Mne se zase vubec nechce jist, jsem plna po jednom soustu a je mi zle
Joo tabulky, to je mazec.
Holky ale to preci nejde je nechat dva dny jen tak ne? Musi tam nekdo zajit uklidit zachod ![]()
@Pája 01 Tak z nekompenzované cukrovky může mít mimčo zdravotní problémy, tak pokud se to dá řešit jen dietou, je to fajn… ale opruz, to věřím. Já ji teda neměla ani jednou, tak to se mi to kecá ![]()
Ducka prý letos jede na dovolenou autem ![]()
@rainucha Já jsem byla vloni s prckem 4 dny v nemocnici a toho mojeho chlapa vůbec nenapadlo Ducanovi vyčistit záchod
Trochu smrádek
, ale přežil…
@Pipet píše:
@rainucha Já jsem byla vloni s prckem 4 dny v nemocnici a toho mojeho chlapa vůbec nenapadlo Ducanovi vyčistit záchodTrochu smrádek
, ale přežil…
chudák kocour ![]()
ti chlapi… ![]()
@Pipet
A kam frci, k mori?
Achjo 4 dny to je mazec. Ale kocky vydrzi dost. Babicky kocka byla nedopatrenim zavrena v byte cely den i noc, bez zachodu. Normalne chodi ven na zahradku. Ale vydrzela to a nepustila, jak byla zvykla ven. Ale smrad to tedy byt musel, kdyz vim, jak smrdi to nase kotatko ![]()
@rainucha Tak on má velký záchod, ta 10cm vrstvu kočkolitu nejmíň, takže mohlo být i hůř
Nechápu, jestli ten můj nechodil celou dobu do koupelny nebo co ![]()
No už se tomu směju… Mě zas nenapadlo se zeptat, jestli ho vyčistil
, když jsem byla v porodnici, tak to zvládl.
No musím to už naučit Majdu, ta bude spolehlivější ![]()
@rainucha tak my máme na 3 kočky záchodky 3 a jako je to pak jakoby čůrali první ligu, ale v pohodě vydrží…dostanou misky s granulkama a vodou navíc, rozházím jim hračky po bytě a dobrý… Oni vesměs stejně chrní a vylezou až přijdeme my domů
Mám to ozkoušené x-krát a v pohodě ![]()
@Pipet Ducka je prostě frajer, když na dovču, tak autem ![]()
@rainucha jo,akorát mi za trest asi ožrali celý oxalis, takže z krásné kytky zbyly jen oškubané stonky bez listů a květů ![]()
@Pipet já vím ono to není tak hrozné. Jíst se může ale po malejch porcích a to sladké se dá taky vydržet nejíst. Jen mě naštvalo že v květnu jela dr ještě podle starých kritérií které jsou v platnosti už od dubna a teď během měsíce na ně najela
jako kdyby to nemohla nechat
Já mám zvýšenou jen hodnotu na lačno ta je teď 5,1 a stará byla do 5,6 takže bych se úplně v pohodě vešla
ale dieta nikomu neuškodí že ![]()
Ducka je úžasný
oplácí vám to že jsi si ho nechali ![]()
Ahoj holky tak my byli dnes rano s Kacenkou na kastraci tak je urazena a nemluvi se mnou
a je cela takova vice spava nejvice ji stve ta kosilka co ma na sobe jenze ji to sundat nemuzu by si tu ranu okamzite lizala
Merlin k ni porad chodi cichat a olizovat ji hlavu
jinak od ctvrtka maji v penny wc pro kocky a prepravku za slusnou cenu si myslim nejde mi sem vlozit odkaz
@Lilua No chuderka, ale ona se zas udobří.
Jdu najít to Penny, vzala bych záchodek pro Macíka, on má jen „misku“.
Čauky, chtěla bych se zeptat, dnes jsem si přinesla domů asi 6 týdenní (možná 2 měsíční) kotě a má náfouklé břicho, vypadá jak kdyby snědl balonek
. Včera ho prý odčervovali u veterináře a dnes ráno měl mléko, myslíte že by to mohlo být z toho mléka nebo se odčervování na poprvé nepovedlo? A co dávat tak malému koťátku? Dávala jsem mu granule ale to ještě neumí, pak jsem mu šoupla kousek hovězího a to zprášil, ale zase krmit ho jen masem to se mi moc nechce ![]()
Ahoj všichni, mám dotaz, snad mi poradíte - co s péřovými peřinami, které počurala kočka?
Do čistírny? ![]()
@juddynka koťata mívají nafouklejší bříško
Už máme velké kočky, ale nedávno jsem přinesla 9tt staré kotě a taky měl nafouklé bříško. Granule nechtěl ani namočené, ale já krmím masem (krmím tak i psy, takže kočkám vždy trochu odeberu - ryby, hovězí atd.).
Holky HELP…mám problém s ročním kocourem, žral normálně granule a kapsičky…po návštěvě veteriny (pravidelné odčervení) začal zvracet (prý je to při odčervení běžné)…ok…ale už zvrací víc jak týden…ne denně, ale třeba dnes 2 x…po jídle. Přestala jsem mu dávat kapsičky a dávám syrové kuřecí maso (přemražené), může to být tím? (to maso mu dávám právě od té návštěvy na veterině, kde mi to poradila doktorka…že prý i ty drahé kapsičky jsou nacpané obilovinama a maso v nich je separát…) Takže dostává to kuřecí…ale zvrací to… ![]()
Druhý kocour je v pohodě…po odčervení taky asi 2 dny zvracel, ale už je to ok.
A taky oba kocouři od toho dne na veterině ztratili „hlas“…prostě chtějí mňoukat a NIC…skřehotají…ale to by snad mohlo být od počasí, chodí na balkon a venku je jeden den vedro, pak zima… ![]()
Setakli jste se s tím někdo???
Zítra jdu k veterinářce, ale hledám rady kde se dá…
Edit: Nezvrací chlupy…jen maso a šťávy…