Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny no ja to prave kdysi nekdy videla v nejakym receptari nebo necem takovym, ze zenska fakt z kocicich chlupu dělala přízi a svetry, tak sem si na to vzpomnela ![]()
jinak uplne bokem - jsem rada ze vidim tvou ikonku se hybat, zaznamenala jsem tu jako uplny novacek o to boj, zrovna kdyz ti ji nejak stopli, tak jsem byla zvedava jak to ma vypadat spravne a je vazne uzasna
![]()
@rainucha taky myslim, ze tim, ze to bude porad jeste kote, to bude v pohode, to ti nasi uz maji zajety svoje tradice a ted prijde rvouci cosi, co jim tu rutinu narusi ![]()
@quinny píše:
@bimbama @KačuliKačka @Pája 01 jsem se dneska od rana nemohla dostat na emimi.
Pak jsme byli pul dne u nasich takze bez starosti, kocicich chlupu jsme si privezli dostatek![]()
@bimbama dokonce jsem si jeden vytahla i u vecere z jidla
![]()
Super pokrok, jen tak dál. ![]()
@czaky píše:
@quinny no ja to prave kdysi nekdy videla v nejakym receptari nebo necem takovym, ze zenska fakt z kocicich chlupu dělala přízi a svetry, tak sem si na to vzpomnela
Jednou jsme náhodou měli puštěný ten pořad Receptář na Primě a paní tam ukazovala, jak plete ze psí srsti svetry. Psích chlupů mám já dostatek.
@rainucha jééé, ten je božíí…že ty kočenky si vždy najdou nějakou naprosto nelogickou a krkolomnou polohu a jsou spokojené ![]()
@quinny no když nechceš, tak nedáme no… ale s tím oblečkem nebo svetříčkem mají vaši pravdu… bobetko, nemá kožíšek a ty ji tak necháš „mrznout“
No a krémíček… jak to že ho ještě nemáš??? A s pořádným faktorem, co ty jsi za majitelku
![]()
Že vy mě po ránu skoro vždy pobavíte holky
Řekla bych, že jsme jedna z mála neuzavřených diskusí, kde se nehádáme, nejsme na sebe sprosté a neurážíme se - a to je naprosto luxusní ![]()
Dobre rano holky
dlouho jsem tu nic nepsala ale podstive vas sleduji
skoda ze quiny nechce chlupy take bych klidne prispele
mela by nejoriginalnejsi cicinu ta by byla barevna kdyby jsme ji to vsichni poslali
@rainucha naz kocour takhle take spaval kdyz byl kote ted u nej vede poloha na zadech s rozvalenyma nohama ![]()
@czaky dik jj ikonka je dokonala, ale hlavne slo o princip, ze nelze menit pravidla jizdy v rozjetem vlaku. Jsem moc rada ze jsem tu mohla zustat ![]()
@czaky @bimbama si to rozdelte jedna svetry kocici jedna psi a zalozte byznys
akorat ta cena toho svetru pak musi byt asi zavratna aby se to vyplatilo ![]()
@KačuliKačka njn musim se hecnout a neco ji vyrobit. Ma jeste oblecek od majitelky co melana prevoz ale do toho uz se jaksi nevejde, tak sezenu nejake stare triko a neco ji vyrobim at maji nasi radost
![]()
Ale svetr teda nepletu ![]()
S tou diskusi mas asi pravdu, a uz mame skoro tisic stran, to bude chtit nejakou oslavicku sampicko a tak
![]()
@Lilua ja do toho jdu, ale jedine kdyz se nektera z vas toho ujme a uplete z toho svetr.
![]()
Jako abych ji to lepila chlup po chlupu to teda nee
![]()
@quinny Myslím, že bys ten obleček měla udělat z nějaké síťoviny jemné a pěkně ty chlupy do toho navázat. Takovou paruku ![]()
Jo ale tu reportáž o psích svetrech jsem taky viděla.
Ovšem než by @bimbama nasbírala dost chlupů z těch svých ratlíčků
![]()
Na svetr pro člověka tak 2kila, pro číču tak půl kila minimálně ![]()
Ze špiclouna ještě u našich byla na jedno vyčesání plná igelitka chlupů. Ten teda naštěstí bydlel venku ![]()
@Pipet no my plánujeme Brunýska ostříhat, protože i trošku teplejší počasí prodýchává jako by ho mělo trefit, navíc jak pořád lítá, tak pak má jazyk až někde na zemi ![]()
Jsem se ted tak vztekla v práci, máme tady jednu pracovnici na inkasu, holky, ta je tak blbá, že na ni máme pifku všechny tady. Nechápeme nikdo, jak tady ještě může být po všech těch průserech
![]()
@rainucha jé ten vyrostl
naši kocouři do dneška leží na podlaze jak žáby ![]()
A gratuluji k potvrzení mimča
já jsem také zvědavá co budou dělat kocouři až se malá narodí.
Včera jsem se musela smát. Andýsek si mi lehnul na klín a hlavu si položil na podbříšek u mě. Já ležela na gauči na zádech. A malá se vrtěla jak o život a Andýs vždycky úplně zvednul hlavu a vykulil oči co se mu to vlnilo pod hlavou
on byl tak srandovní. Asi si myslel že je tam myš
ještě že nelovil by mi udělal císaře ![]()
Poprvé reagoval na to že mám něco v břiše ![]()
Holky tchán posílal chlupy z pesana někam na moravu až k nějaké paní a když pak přišla ta vlna tak to smrdělo jak bolavá noha a hrozně to kousalo. Brrr bych to nemohla nosit.
@Pipet dobry napad s tou parukou tak hura do toho
necham to na tobe, ja nejsem moc sikovna na tyhle rucni prace ![]()
@KačuliKačka heh mela bych se zamyslet zda neostrihat manzela, taky obcas to teple pocasi prodychava ![]()
No ja uz ostrihana jsem a prodychavam stejne tak to je asi nedostatecne ![]()
@Pája 01 hehe kocouri se zblazni radosti. ![]()
U nas teda kocka urcite, to bude pekna prevaha, 3 na jednu kocku
![]()
Ahoj zienky, uz dlho som sa neozvala.. dufam, ze sa mate dobre.. my sme konecne nasli spravny datum na kastraciu tak som Javinku nahlasila a zajtra bude kastrovana.. ale neviem co sa vo mne prebudilo ale normalne mi prislo luto, ze sme to tak za nu rozhodli ( tuknuta ja
ved je to macicka a nie clovek)..ze jej v podstate je odoprene mat maciatka.. ja viem, ze vacsina z Vas si povie ze mi asi sibe (to sice mozno trosku hej ale mam zrovna PMS a vcera ma rozplakalo aj to, ze Argentina vyhrala futbal
)..ale tak mi to prislo nejaksi luto no..