Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
9.7.14 22:40

@quinny no ja to prave kdysi nekdy videla v nejakym receptari nebo necem takovym, ze zenska fakt z kocicich chlupu dělala přízi a svetry, tak sem si na to vzpomnela :-D

jinak uplne bokem - jsem rada ze vidim tvou ikonku se hybat, zaznamenala jsem tu jako uplny novacek o to boj, zrovna kdyz ti ji nejak stopli, tak jsem byla zvedava jak to ma vypadat spravne a je vazne uzasna :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
9.7.14 22:43

@rainucha taky myslim, ze tim, ze to bude porad jeste kote, to bude v pohode, to ti nasi uz maji zajety svoje tradice a ted prijde rvouci cosi, co jim tu rutinu narusi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.7.14 02:53
@quinny píše:
@bimbama @KačuliKačka @Pája 01 jsem se dneska od rana nemohla dostat na emimi.
Pak jsme byli pul dne u nasich takze bez starosti, kocicich chlupu jsme si privezli dostatek :mrgreen:

@bimbama dokonce jsem si jeden vytahla i u vecere z jidla :mrgreen: :P

Super pokrok, jen tak dál. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.7.14 02:54
@czaky píše:
@quinny no ja to prave kdysi nekdy videla v nejakym receptari nebo necem takovym, ze zenska fakt z kocicich chlupu dělala přízi a svetry, tak sem si na to vzpomnela :-D

Jednou jsme náhodou měli puštěný ten pořad Receptář na Primě a paní tam ukazovala, jak plete ze psí srsti svetry. Psích chlupů mám já dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.14 06:11

@rainucha jééé, ten je božíí…že ty kočenky si vždy najdou nějakou naprosto nelogickou a krkolomnou polohu a jsou spokojené :lol:

@quinny no když nechceš, tak nedáme no… ale s tím oblečkem nebo svetříčkem mají vaši pravdu… bobetko, nemá kožíšek a ty ji tak necháš „mrznout“ :mrgreen: No a krémíček… jak to že ho ještě nemáš??? A s pořádným faktorem, co ty jsi za majitelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Že vy mě po ránu skoro vždy pobavíte holky :lol: Řekla bych, že jsme jedna z mála neuzavřených diskusí, kde se nehádáme, nejsme na sebe sprosté a neurážíme se - a to je naprosto luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
10.7.14 06:21

Dobre rano holky :mavam: dlouho jsem tu nic nepsala ale podstive vas sleduji :mrgreen: skoda ze quiny nechce chlupy take bych klidne prispele :lol: mela by nejoriginalnejsi cicinu ta by byla barevna kdyby jsme ji to vsichni poslali :mrgreen: :P @rainucha naz kocour takhle take spaval kdyz byl kote ted u nej vede poloha na zadech s rozvalenyma nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.14 08:47

@czaky dik jj ikonka je dokonala, ale hlavne slo o princip, ze nelze menit pravidla jizdy v rozjetem vlaku. Jsem moc rada ze jsem tu mohla zustat :dance:

@czaky @bimbama si to rozdelte jedna svetry kocici jedna psi a zalozte byznys :potlesk: :potlesk: :mrgreen: akorat ta cena toho svetru pak musi byt asi zavratna aby se to vyplatilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.14 08:53

@KačuliKačka njn musim se hecnout a neco ji vyrobit. Ma jeste oblecek od majitelky co melana prevoz ale do toho uz se jaksi nevejde, tak sezenu nejake stare triko a neco ji vyrobim at maji nasi radost :dance: :* :dance:
Ale svetr teda nepletu :jazyk:
S tou diskusi mas asi pravdu, a uz mame skoro tisic stran, to bude chtit nejakou oslavicku sampicko a tak :srdce: :srdce: :lol:

@Lilua ja do toho jdu, ale jedine kdyz se nektera z vas toho ujme a uplete z toho svetr. :pankac: :kytka:
Jako abych ji to lepila chlup po chlupu to teda nee :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.7.14 09:14

@quinny Myslím, že bys ten obleček měla udělat z nějaké síťoviny jemné a pěkně ty chlupy do toho navázat. Takovou paruku :mrgreen:

Jo ale tu reportáž o psích svetrech jsem taky viděla.
Ovšem než by @bimbama nasbírala dost chlupů z těch svých ratlíčků :mrgreen: :kytka:
Na svetr pro člověka tak 2kila, pro číču tak půl kila minimálně :think:

Ze špiclouna ještě u našich byla na jedno vyčesání plná igelitka chlupů. Ten teda naštěstí bydlel venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.14 09:19

@Pipet no my plánujeme Brunýska ostříhat, protože i trošku teplejší počasí prodýchává jako by ho mělo trefit, navíc jak pořád lítá, tak pak má jazyk až někde na zemi :lol:

Jsem se ted tak vztekla v práci, máme tady jednu pracovnici na inkasu, holky, ta je tak blbá, že na ni máme pifku všechny tady. Nechápeme nikdo, jak tady ještě může být po všech těch průserech :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
10.7.14 09:55

@rainucha jé ten vyrostl :-) naši kocouři do dneška leží na podlaze jak žáby :lol:
A gratuluji k potvrzení mimča :-) já jsem také zvědavá co budou dělat kocouři až se malá narodí.

Včera jsem se musela smát. Andýsek si mi lehnul na klín a hlavu si položil na podbříšek u mě. Já ležela na gauči na zádech. A malá se vrtěla jak o život a Andýs vždycky úplně zvednul hlavu a vykulil oči co se mu to vlnilo pod hlavou :-D on byl tak srandovní. Asi si myslel že je tam myš :-D ještě že nelovil by mi udělal císaře :lol:
Poprvé reagoval na to že mám něco v břiše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
10.7.14 09:57

Holky tchán posílal chlupy z pesana někam na moravu až k nějaké paní a když pak přišla ta vlna tak to smrdělo jak bolavá noha a hrozně to kousalo. Brrr bych to nemohla nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.14 10:14

@Pipet dobry napad s tou parukou tak hura do toho :pankac: necham to na tobe, ja nejsem moc sikovna na tyhle rucni prace :lol:
@KačuliKačka heh mela bych se zamyslet zda neostrihat manzela, taky obcas to teple pocasi prodychava :jazyk:
No ja uz ostrihana jsem a prodychavam stejne tak to je asi nedostatecne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.14 10:17

@Pája 01 hehe kocouri se zblazni radosti. :lol:
U nas teda kocka urcite, to bude pekna prevaha, 3 na jednu kocku :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
10.7.14 10:19

Ahoj zienky, uz dlho som sa neozvala.. dufam, ze sa mate dobre.. my sme konecne nasli spravny datum na kastraciu tak som Javinku nahlasila a zajtra bude kastrovana.. ale neviem co sa vo mne prebudilo ale normalne mi prislo luto, ze sme to tak za nu rozhodli ( tuknuta ja :zed: :zed: ved je to macicka a nie clovek)..ze jej v podstate je odoprene mat maciatka.. ja viem, ze vacsina z Vas si povie ze mi asi sibe (to sice mozno trosku hej ale mam zrovna PMS a vcera ma rozplakalo aj to, ze Argentina vyhrala futbal :D )..ale tak mi to prislo nejaksi luto no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný