Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, rada bych se pridala do vasi diskuze. My doma mame kocoura a kocku (kocour kastrovany), obycejny cesky mouraty, vicemene nalezeny. Ted cekame mimco (TP polovina rijna) a docela zacinam plasit, jak to nasi mazlici zvladnou. Obzvlast kocicka, je na me siiilene zavisla, porad by se chovala a mazlila, nejvetsi blaho je zanorovat se mi za krk pod vlasy. To dela od malicka a nikdo jiny pry nema tak spravny vlasy jako ja
… Jeste obcas zkusi jednu moji kamaradku, ale jinsk jsem ja jedina obet. Ted jsem doma na rizikaci a mam pocit, ze to je jeste horsi, ze je u me furt, takze si vubec neumim predstavit, jak to bude az budu mit v naruci malyho misto ni. Ta se uzarli
. Jak reagovali vase kocky a kocouri na prichod deti? Je zpusob jak je uz predem pripravit? Mam ji treba uz ted zacit odhanet nebo chovat jen v urcity cas na urcitem miste? Kdyz ja na to asi nemam srdce, kdyz vidim jak se „tvari“ a prede uz dopredu
.
Druha vec nad kterou dumam, i kdyz na to mam zatim cas, jak vysvetlit diteti-batoleti, ze kocici pisek neni a hrani a kocici granule papaj jen kocicky?
A jinak teda nasi linaji taky porad, taky muzeme chlupy na pozadani rozdavat ![]()
@bimbama to klidně smetu a budu skladovat… v srpnu jedeme do Českého Ráje, tak to pak klidně cestou předám a z nahatky hravě uděláme línající chlupatou kočenku
![]()
@czaky Nemám teda takovou vtěrku, ale mimina si kocour víceméně nevšímal, prostě divná smradlavá občas hlasitá věc
.
Horší, až ho prcek začal nahánět a škubat mu chlupy
, ale teď je malému rok a čtvrt a už je to docela dobré. Umí pěkně hladit. Občas ho teda tahá za ocas
, tak kocour otočí hlavu, hryzne ho a je to.
Záchodek a misky má v koupelně (záchod teda tam má normálně, ale ty misky jsem tam musela přesunout) a do koupelny zavírám dveře. Ducka to rychle pochopil a když chce, mňoukne u dveří a někdo mu otevře.
Jiné řešení je dát misky někam do výšky, ale nemám tu žádné vhodné místo…
Zaregistovala jsem charitativní sbírku chlupů pro @quinny, urvu si od huby a taky pošlu, potřebným se musí pomáhat!!! ![]()
@czaky tak kočičí granulky holt až batolátko bude objevovat domácnost, dáš na vyšší místo, při na škrabadlo a písek… no, leda přemístit do koupelny, wc nebo někam na dveře, kde se dostanou jen kočičky. A třeba to batolátko pochopí a bude šikovné ![]()
A závislačka… určitě se jí budeš muset pořád tak věnovat, aby nežárlila, holt když budeš kojit nebo krmit miminko, budeš ji mít za krkem
Třeba bude vzornou pomocnicí a kamarádkou při péči o miminko ![]()
Kamarádka měla kočičku místo miminka, pak se jim zadařilo a po příchodu z porodnice nechali malou na zemi ve vajíčku, kočička si ji očichala a odešla. Když jí malá plakala, kočička odcházela s výrazem - zase ti řve, běž s ní něco udělat ![]()
Uvidíš, že to dobře dopadne ![]()
@Pipet píše:
Zaregistovala jsem charitativní sbírku chlupů pro @quinny, urvu si od huby a taky pošlu, potřebným se musí pomáhat!!!
@KačuliKačka tak to se trosku bojim, ze nejake sdileni me osoby mi u nasi Tonicky neprojde, nedeli se ani s kocourem a s panickem jen obcas
. Kdyz se prijdou pritulit, tak Tonicka odchazi a z dalky se na ne mraci
. Ten zachudek me napadlo udelat jakoby plutek kolem - kocka preskoci, dite nepreleze. Zavrit za dvere mi to neprojde, to by to kocour udelal radsi na dlazbu :-/… No jsem na to moc zvedava ![]()
@Pipet ke sbirce chlupu se muzu pridat s pravidelnou dodavkou, nasi se tuze radi cesou, takze muzu dodavat denne
. Vzdycky jak jdem ze zachodu, uz cekaj na pracce, protoze je prece jasny, ze po wc jdem vzdy do koupelny a z pracky do nas zduchaj hlavou a vyzadujou cesani
.
@czaky Uvidíš, něco vymyslíš za chodu.
Jinak nevím, jak moc jsi v obraze, ale quinny má kočičku nahatku, tak si děláme srandu s chlupama, že jí nějaké pošleme ![]()
Jj, precetla jsem poslednich par stranek a po chopila, ze jde o nahatku
… Myslim, ze z nasich bych ji do zimy zvladla nasetrit na svetrik ![]()
@czaky píše:
Jj, precetla jsem poslednich par stranek a po chopila, ze jde o nahatku… Myslim, ze z nasich bych ji do zimy zvladla nasetrit na svetrik
my máme doma tři kočky, králíka a psa… chlupů nepočítaně
![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak jenom fotečky našeho rošťáka
Mimochodem ta dlouhá poloha je velice oblíbená, je schopnej se sunout jenom předníma po celý posteli a tahat zadní za sebou ![]()
Nedočítala jsem zpátky, ale koukám, že se tady řešily kočky a mimina? Taky mám trochu obavy, přeci jen to bude ještě kotě, ale se malý narodí ![]()
@bimbama @KačuliKačka @Pája 01 jsem se dneska od rana nemohla dostat na emimi.
Pak jsme byli pul dne u nasich takze bez starosti, kocicich chlupu jsme si privezli dostatek ![]()
@bimbama dokonce jsem si jeden vytahla i u vecere z jidla
![]()
Jj ja vedela ze ta nahatka je na tohle proste dokonala. Jak bych ji nekdy zakousla, tak za to ze nelina ji vazne miluju ![]()
Jinak az zase bude nekdy vedro musim se zamyslet nad kremem s UV faktorem, ma ted nejoblibenejsi misto v detskem na stole hned u okna taj aby se mi nespalila
![]()
@czaky vitej, jich si nevsimej jsou vtiiiipny
nemistny zerty na nasi nahatici
![]()
@Pipet pchepchepche zadna sbirka nic takovyho jen si to nechte doma, co je doma to se pocita ![]()
@czaky nooo svetrik, to by se libilo nasim tak pssst nebo zacnou sbirat z jejich kocky. Dnes jsem si zase vyposlechla ze ji mam poridit nejakej oblecek aby ji nebylo zima ![]()
@rainucha super fotky nase spi podobne ale je natazena pod perinou (obcas i v tech vedrech, divim se ze ji jeste nezklatil infarkt
) takze to vyfotit nelze. A to je dobry ze bude jeste kote, bude z nich spravna smecka jako z tech nasich :
![]()