Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
26.6.14 02:33

https://www.facebook.com/…528657186401 smutné.. Nechává nakrývat kočku a pak chce koťata utratit, tak co to je za ***? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.6.14 06:05

@Maculinka se raději ani nedívám… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.6.14 06:29
@rainucha píše:
My mame vsichni Garfieldy holky :D Tady se to oranzovou barvou s prouzky jen hemzi :)

Náhodou náš Samík má v rodokmenu dědečka jménem Garfield Grey :lol: Ani se mi nechce věřit, že už bude mít chlupáč 11 let za měsíc…
Ale je fakt, že zrzečkové jsou nádherní, takoví rošťáci :) Ikdyž mně se líbí všechny kočičky (krom vzteklé od babi, ta je šílená aniž by měla důvod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
26.6.14 10:38

Holky, chtěla jsem se jenom ze zvědavosti zeptat. Chodíte na kočičí výstavy?
Plánuji jít v srpnu na ostravskou. Myslíte, že vám dají pomazlit koťátko do náruče nebo alespoň pohladit? Už jsem byla 3× na výstavě, ale nikdy jsem nedostala odvahu se zeptat a hrozně nerada bych byla, kdyby to pro kočičky bylo nějak stresující (to bych si raději nechala zajít chuť na hlazení). :) Už jsem měla nutkání si jich pár pohladit - hlavně Mainské a Sphinx :srdce:, ale neměla jsem odvahu oslovit majitele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.6.14 10:56

@Maculinka byli jsme na hodně výstavách (za ty roky) a sem tam jsme si pohladili kotě, když bylo vytažené a hovělo si nahoře na klícce nebo ji měl někdo v náručí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.6.14 12:15

@Maculinka Já byla jednou, ale už je to 11 let 8o Občas si tam někdo mazlil kotě, ale myslím, že to byli zájemci o koťátko. Jinak nevím, ono kdyby si je tam hladilo plno lidí. Mohlo by jim to být nepříjemný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.6.14 15:17

@Maculinka já byla taky párkrát na výstavě ale většina chovatelů byla protivná a i na mojí malou dceru. Málo z nich vyndá kotě nebo kočku napomazlení nebo pohlezení. Raději se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.6.14 16:11

Tak myslíte, že má cenu brát na výstavu Majdu? (skoro 6 let), bude z toho něco mít? Taky jsem chtěla na tu srpnovou ostravskou. Psí výstavy se jí líbí, koukáme jak běhají v kruhu a hádáme, který vyhraje, který se nám nejvíc líbí…

http://www.dobreradyanapady.sk/…eho-milacika
pelíšek pro IT-kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.6.14 06:31

@Pipet určitě ji vem, kamarádka brává obě holky, i tu maličkou (tedy byla ještě v kočárku a byla z kočiček paf) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.6.14 09:21

Já doufám, že se dostanu na světovou výstavu v Praze v říjnu :dance: Tam bych se moc chtěla podívat, budou tam určitě nejlepší kousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.6.14 10:37

Ahoj holky, jaký byl víkend? :)
My byli v pátek na grilovačce u kámoše, a včera jsme měli návštěvu pro změnu my :) Přišli tři kámoši se podívat na Gardíka, jedni z nich mají taky britku, ale už velkou, a kámoš včera prohlásil, že sem neměl chodit, protože chce zase koťátko malinké :mrgreen: Ale tak jsme ho všichni unavili, že dneska poprvé nepřišel do ložnice mňoukat a vrnět a spinkal v pelechu a musela jsem ho teď v 10 vzbudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.6.14 06:04

@rainucha Ahojky,
my byli na víkend u tety na valašsku, takže kočičáci měli ring volný… domů se dostanu až dnes po práci, tak uvidíme, jak velký čurbes tam bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
30.6.14 16:46

@KačuliKačka ¨¨

mužu se zeptat…zda kočičáci bez problému vydrží víkend sami doma…já mám obavu je nechat ty moje 7 měsíců a 4 měsíce…myslíš., že by fakt ty dvě noci vydržely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.6.14 19:00

@Pavlinax nachavam je bezne pres vikend samotne doma…jen za tu dobu udelaji vetsi binec :-) dneska jsem po vikendu co jsme nebyli doma uklizela hodinu…ale aspon se pak vice mazli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.6.14 19:54

@Pavlinax no jasně že to vydrží. Když budou mít spoustu granulek a vody tak úplně v pohodě ;)

Holky já jsem tak nachcípaná a nevím z čeho. A samo že mám těhu cukrovku jak jinak tak bojuju s dietou :lol: Už se měřím a celej víkend hodnoty dobrý a dnes ráno zvýšený cukr. Ale to bylo doufám z toho že jsem sežrala večer 2 přírodní karbanátky :oops:. Jsem trochu naštvaná na toho kdo určuje ty limity. Od dubna jsou nové a prý kdyby se jelo podle starých tak jí nemám :evil: to fakt nechápu :roll: tolik let se nic neměnilo a šlo to a teď to musej změnit kreténi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný