Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
https://www.facebook.com/…528657186401 smutné.. Nechává nakrývat kočku a pak chce koťata utratit, tak co to je za ***? ![]()
@rainucha píše:
My mame vsichni Garfieldy holkyTady se to oranzovou barvou s prouzky jen hemzi
Náhodou náš Samík má v rodokmenu dědečka jménem Garfield Grey
Ani se mi nechce věřit, že už bude mít chlupáč 11 let za měsíc…
Ale je fakt, že zrzečkové jsou nádherní, takoví rošťáci
Ikdyž mně se líbí všechny kočičky (krom vzteklé od babi, ta je šílená aniž by měla důvod)
Holky, chtěla jsem se jenom ze zvědavosti zeptat. Chodíte na kočičí výstavy?
Plánuji jít v srpnu na ostravskou. Myslíte, že vám dají pomazlit koťátko do náruče nebo alespoň pohladit? Už jsem byla 3× na výstavě, ale nikdy jsem nedostala odvahu se zeptat a hrozně nerada bych byla, kdyby to pro kočičky bylo nějak stresující (to bych si raději nechala zajít chuť na hlazení).
Už jsem měla nutkání si jich pár pohladit - hlavně Mainské a Sphinx
, ale neměla jsem odvahu oslovit majitele ![]()
@Maculinka byli jsme na hodně výstavách (za ty roky) a sem tam jsme si pohladili kotě, když bylo vytažené a hovělo si nahoře na klícce nebo ji měl někdo v náručí ![]()
@Maculinka Já byla jednou, ale už je to 11 let
Občas si tam někdo mazlil kotě, ale myslím, že to byli zájemci o koťátko. Jinak nevím, ono kdyby si je tam hladilo plno lidí. Mohlo by jim to být nepříjemný. ![]()
@Maculinka já byla taky párkrát na výstavě ale většina chovatelů byla protivná a i na mojí malou dceru. Málo z nich vyndá kotě nebo kočku napomazlení nebo pohlezení. Raději se zeptat.
Tak myslíte, že má cenu brát na výstavu Majdu? (skoro 6 let), bude z toho něco mít? Taky jsem chtěla na tu srpnovou ostravskou. Psí výstavy se jí líbí, koukáme jak běhají v kruhu a hádáme, který vyhraje, který se nám nejvíc líbí…
http://www.dobreradyanapady.sk/…eho-milacika
pelíšek pro IT-kočky ![]()
@Pipet určitě ji vem, kamarádka brává obě holky, i tu maličkou (tedy byla ještě v kočárku a byla z kočiček paf) ![]()
Já doufám, že se dostanu na světovou výstavu v Praze v říjnu
Tam bych se moc chtěla podívat, budou tam určitě nejlepší kousky ![]()
Ahoj holky, jaký byl víkend? ![]()
My byli v pátek na grilovačce u kámoše, a včera jsme měli návštěvu pro změnu my
Přišli tři kámoši se podívat na Gardíka, jedni z nich mají taky britku, ale už velkou, a kámoš včera prohlásil, že sem neměl chodit, protože chce zase koťátko malinké
Ale tak jsme ho všichni unavili, že dneska poprvé nepřišel do ložnice mňoukat a vrnět a spinkal v pelechu a musela jsem ho teď v 10 vzbudit ![]()
@rainucha Ahojky,
my byli na víkend u tety na valašsku, takže kočičáci měli ring volný… domů se dostanu až dnes po práci, tak uvidíme, jak velký čurbes tam bude ![]()
@KačuliKačka ¨¨
mužu se zeptat…zda kočičáci bez problému vydrží víkend sami doma…já mám obavu je nechat ty moje 7 měsíců a 4 měsíce…myslíš., že by fakt ty dvě noci vydržely?
@Pavlinax nachavam je bezne pres vikend samotne doma…jen za tu dobu udelaji vetsi binec
dneska jsem po vikendu co jsme nebyli doma uklizela hodinu…ale aspon se pak vice mazli ![]()
@Pavlinax no jasně že to vydrží. Když budou mít spoustu granulek a vody tak úplně v pohodě ![]()
Holky já jsem tak nachcípaná a nevím z čeho. A samo že mám těhu cukrovku jak jinak tak bojuju s dietou
Už se měřím a celej víkend hodnoty dobrý a dnes ráno zvýšený cukr. Ale to bylo doufám z toho že jsem sežrala večer 2 přírodní karbanátky
. Jsem trochu naštvaná na toho kdo určuje ty limity. Od dubna jsou nové a prý kdyby se jelo podle starých tak jí nemám
to fakt nechápu
tolik let se nic neměnilo a šlo to a teď to musej změnit kreténi ![]()