Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pája 01 tak to je dokonaly
my dneska s pritelem skypovali a Gardik nevedel, odkud zni moje ciciciii
Koukal jak puk. Ale zvladaji to sami kluci sikovni ![]()
Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a
mňoukáním si vyprošuje kousek masa.
Tchýně ho odtlačí nohou.
Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
„Vypadni“ zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta.
Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně říká:
„Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe,“ a nabere mu plný
talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa.
Zeť mu kousek masa hodí se slovy: „Dej si, mazlíku.“
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá.
Zeť se rozlítí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie,“ a prásk jí jednu po hubě,
tchýně letí do kouta.
Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
„A máš to, svině lakomá!“
U nás to taky bylo dneska komické
![]()
Jindra má takový vláček - mašinku na baterky, zmáčkne čudl a jede to (z Lega). Furt si s ní hraje… No, takže dneska si s ní jezdil po obýváku, namířil to přímo na Ducku. Ten povaleč místo aby se snažil zabránit železničnímu neštěstí, tak ležel jak placka ![]()
Takže milá mašinka dojela až k němu a protože se nehnul ani o kousek, přimotaly se mu chlupy z ocasu do koleček ![]()
To už ho teda vyburcovalo k akci, takže vyběhnul, mašinka mu visela na ocasu
Jak prchal, tak to za ním vlálo ![]()
No odchytila jsem ho a mašinku odoperovala, pár chlupů padlo, syčel na mě jak had ![]()
@quinny protože minule jsem tam byla moc brzy někdy kolem 20-21 týdnů. Doktorka posílá dřív když měl někdo už v těhu cukrovku.
@Pipet
Já si vzpomínám, že když jsme měli kočky a já byla ještě dítě, asi devíti - desítiletá. Tak jsem měla po strýcovi takovou starodávnou autodráhu na baterky. No a Betyna (v té době mladice) na autíčka útočila a byla z toho úplně paf. Dělala takový metrový výskoky.
Sranda to byla.
@bimbama @Pája 01 já se přiznám, že občas úmyslně Charlieho vystraším a bavím se tím, jak reaguje… budiž mi omluvou, že s Charliem poslední dny šije asi sto čertů a fakt zase zlobí a škube Lotynku… ![]()
@KačuliKačka
Sranda musí být.
A oni spolu moc nevychází, viď?
@bimbama ono jak kdy, ten náš prcek je taková záškvara… on je s každým kámoš, ale jen na Lotě si vybíjí nevím co… dříve to byl mazec, to i několikrát za den ji doslova napadl, ona trubka chlupatá se nebrání, jen řve a vrčí a chlupy lítají. Za každý takový atak dostával výprask (i vet prohlásil, že jinak to s ním nepůjde). Ted už se to stane tak 1× do týdne, už jak slyším, že Lotynka vrčí, jsem v pozoru a buď ho okřiknu nebo mu hodim hračku, at odvedu pozornost jinam.
Je to prostě příšera - kulový blesk křížený s klokanem, netopýrem a kdo ví čím vším ještě
![]()
@KačuliKačka Chuděrka. Nebo i vodní pistolka by mohla pomoct. Teď jedna chovatelka v TV říkala, že ji používá k výchově koťat. Když třeba lezou někam, kam nemají. A asi je to docela dobrý způsob.
@bimbama jo jo, máme rozprašovač, ale ne vždy ho mám po ruce…
Tak to my se taky bavíme tím, že kocoura lekáme
Ale je pravda, že on vidí, že na něj jdeme, uděláme bafíky a on stejně vyskočí metr do vzduchu ![]()
Dneska to byla pekelná noc. Nevím, jestli je to tím, že mě dva dny neviděl, ale nemohli jsme vůbec spát. Buď po nás skákal, mňoukal a nebo honil šustící kuličky, asi mu je uklidím na noc
A byl takový celý rozvrkočený. Asi se mu po mně moc stýskalo ![]()
Ahoj holky dnes rano mi prisel pozdrav od matyska a jeho kamaradky
![]()