Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
23.6.14 22:20

@Pája 01 tak to je dokonaly :lol: :lol: my dneska s pritelem skypovali a Gardik nevedel, odkud zni moje ciciciii :D Koukal jak puk. Ale zvladaji to sami kluci sikovni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.6.14 13:59

Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a
mňoukáním si vyprošuje kousek masa.
Tchýně ho odtlačí nohou.
Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
„Vypadni“ zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta.
Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně říká:
„Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe,“ a nabere mu plný
talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa.
Zeť mu kousek masa hodí se slovy: „Dej si, mazlíku.“
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá.
Zeť se rozlítí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie,“ a prásk jí jednu po hubě,
tchýně letí do kouta.
Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
„A máš to, svině lakomá!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.6.14 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.6.14 14:30

@Pája 01 proc dalsi ogtt :-O

@Mišička63 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
24.6.14 19:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.6.14 20:49

U nás to taky bylo dneska komické :roll: :lol:

Jindra má takový vláček - mašinku na baterky, zmáčkne čudl a jede to (z Lega). Furt si s ní hraje… No, takže dneska si s ní jezdil po obýváku, namířil to přímo na Ducku. Ten povaleč místo aby se snažil zabránit železničnímu neštěstí, tak ležel jak placka :roll:
Takže milá mašinka dojela až k němu a protože se nehnul ani o kousek, přimotaly se mu chlupy z ocasu do koleček :P
To už ho teda vyburcovalo k akci, takže vyběhnul, mašinka mu visela na ocasu :lol: Jak prchal, tak to za ním vlálo :lol:
No odchytila jsem ho a mašinku odoperovala, pár chlupů padlo, syčel na mě jak had :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.6.14 21:00

@quinny protože minule jsem tam byla moc brzy někdy kolem 20-21 týdnů. Doktorka posílá dřív když měl někdo už v těhu cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 01:10

@Pipet :mrgreen: Já si vzpomínám, že když jsme měli kočky a já byla ještě dítě, asi devíti - desítiletá. Tak jsem měla po strýcovi takovou starodávnou autodráhu na baterky. No a Betyna (v té době mladice) na autíčka útočila a byla z toho úplně paf. Dělala takový metrový výskoky. :lol: Sranda to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.14 06:08

@bimbama @Pája 01 já se přiznám, že občas úmyslně Charlieho vystraším a bavím se tím, jak reaguje… budiž mi omluvou, že s Charliem poslední dny šije asi sto čertů a fakt zase zlobí a škube Lotynku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 06:26

@KačuliKačka :lol: Sranda musí být.
A oni spolu moc nevychází, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.14 06:30

@bimbama ono jak kdy, ten náš prcek je taková záškvara… on je s každým kámoš, ale jen na Lotě si vybíjí nevím co… dříve to byl mazec, to i několikrát za den ji doslova napadl, ona trubka chlupatá se nebrání, jen řve a vrčí a chlupy lítají. Za každý takový atak dostával výprask (i vet prohlásil, že jinak to s ním nepůjde). Ted už se to stane tak 1× do týdne, už jak slyším, že Lotynka vrčí, jsem v pozoru a buď ho okřiknu nebo mu hodim hračku, at odvedu pozornost jinam.

Je to prostě příšera - kulový blesk křížený s klokanem, netopýrem a kdo ví čím vším ještě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 06:41

@KačuliKačka Chuděrka. Nebo i vodní pistolka by mohla pomoct. Teď jedna chovatelka v TV říkala, že ji používá k výchově koťat. Když třeba lezou někam, kam nemají. A asi je to docela dobrý způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.14 07:18

@bimbama jo jo, máme rozprašovač, ale ne vždy ho mám po ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.6.14 09:47

Tak to my se taky bavíme tím, že kocoura lekáme :lol: Ale je pravda, že on vidí, že na něj jdeme, uděláme bafíky a on stejně vyskočí metr do vzduchu :mrgreen:

Dneska to byla pekelná noc. Nevím, jestli je to tím, že mě dva dny neviděl, ale nemohli jsme vůbec spát. Buď po nás skákal, mňoukal a nebo honil šustící kuličky, asi mu je uklidím na noc :mrgreen: A byl takový celý rozvrkočený. Asi se mu po mně moc stýskalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
25.6.14 10:56

Ahoj holky dnes rano mi prisel pozdrav od matyska a jeho kamaradky :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný