Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
19.6.14 12:03

Jéj, tak pokud nejste vyloženě obézy, tak pár kilo navíc snad nikomu nevadí :D

Já jsem hubená, takže těhotná jsem byla jak hajzlpavuk :lol: (sekáč, ten co má jen kulaté tělo a dlouhé hubené nohy)
Pokaždé jsem přibrala přes 14kg (nevím, pak už mě na poradně v porodnici nevážili a já váhu nemám) a zas jsem to zhubla, aniž bych chtěla. Teď mi možná tak 3 kg zůstaly…

Jinak my si nějak v květnu vzali Ducku a v půlce prázdnin jsem otěhotněla a no problem, samozřejmě jsem dodržovala zásady hygieny a takové, ale žádná přehnaná hysterie.
Na maso jsem teda sahala, akorát jsem si pak umyla ruce, že :mrgreen:
Jedině kdybyste měly na ruce nějakou čerstvou ránu nebo tak, možná bych si to pořádně zalepila raděj… ale to i netěhotná :nevim:

Chlubila jsem se přírůstkem? Ducánek sedí u akvárka a čumákuje, jsem říkala, že bude mít novou televizi. Jmenuje se Bolt (protože furt běhá v kolečku jak drak :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 12:07

@Pipet no já měřím nějakých 168 cm a váhu mám bohužel k té 80ce takže to je fakt hodně. Mamka říká že budu po babičce postavou :-(

Křeček je boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 12:23

@Pipet
Je ten je krásnej :) A má pěkné kolečko, to se mu bude běhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 12:24

Já mám ráda všechno, sladký i brambůrky :oops: Těch pár kg jsem zhubla pouze cvičením bez úpravy. Ale brambůrky si dám tak jednou za 2 měsíce. Sladký teda můžu čoko a medvídky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 12:31

@rainucha já jeden čas ujížděla na Mixle pixle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 13:42

@Pája 01 tak ty jsem snad jeste nemela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
19.6.14 14:28

@rainucha

Moc gratuluju, urcite to bude krasne zdrave miminko…Gardik je k sezrani…nase Gvenuska je nerizena strela…prohani se a otravuje nasi Cherry…je to legrace jak se pstuchuji, havne na sebe cihaji za rohem a pak se jakoby straaasne leknou a vyskocej pul metru do vysky…
K te vaze ja mam 70 kg pri vysce 172 a citim se vcelku stihla…dost se hybu… cele roky jsem oblikala na leto jednu sukni a porad mne byla dobre a lets i mam dooost upnutou a vaha je porad stejna, proste se mi meni postava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.6.14 15:39

Oblečení mám taky už pár let stejnou velikost, ale příjdu si poslední dobou taková „rozkydlá“, teď není moc času na procházky, v práci sedím na řiti, doma pak utahaná akorát sebou plácnu na gauč… chce to zase víkendy vypadnout na hory, přes týden nabrat energii a častěji vypadnout na procházku k řece s hafanem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 18:25

@Pavlinax
Dekuji :) To mas pravdu, Gard zase ciha na nas, kdyz jdeme treba ze zachodu, ceka za dvermi a pak skonci taky pul metru vysoko :D jsou to nase lasky :) Gardik pekne roste. Davas ji kapsicky ci konzervy?
Jinak vahu mas dobrou, taky si obcas pripadam rozkydla jako Kacka :D Dnes jsem mela k obedu zelen. salat se zralocim sumeckem posirovanym. To bylo doooobry! :)

Holky videly jste tu reklamu GE jak kocka jede v kosiku na kole a ma na krku kartu? „Já chci čevabčičíí“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.6.14 18:29

@rainucha Já tuto kočku úplně miluju. Už od té zimní reklamy na té chatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.6.14 18:58

@bimbama Tak to jsme dvě :) Je dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 19:04

@bimbama @rainucha take miluju GE kocku tahle reklama je taky hodne dobra :mrgreen: a to reklamy nesnasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.6.14 19:07

@Lilua Jé, ahoj. Co koťátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 19:13

@bimbama maji se skvele cernobileho jsme videli nazivo kdyz jsme jeli do trebone tak jsme se tam zastavili a ostatni pisou emaili :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.6.14 19:15
@Lilua píše:
@bimbama maji se skvele cernobileho jsme videli nazivo kdyz jsme jeli do trebone tak jsme se tam zastavili a ostatni pisou emaili :potlesk: :potlesk:

Takže je už nemáte, ani jedno? Oni budou mít tři měsíce teď 24.6.,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný