Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jéj, tak pokud nejste vyloženě obézy, tak pár kilo navíc snad nikomu nevadí ![]()
Já jsem hubená, takže těhotná jsem byla jak hajzlpavuk
(sekáč, ten co má jen kulaté tělo a dlouhé hubené nohy)
Pokaždé jsem přibrala přes 14kg (nevím, pak už mě na poradně v porodnici nevážili a já váhu nemám) a zas jsem to zhubla, aniž bych chtěla. Teď mi možná tak 3 kg zůstaly…
Jinak my si nějak v květnu vzali Ducku a v půlce prázdnin jsem otěhotněla a no problem, samozřejmě jsem dodržovala zásady hygieny a takové, ale žádná přehnaná hysterie.
Na maso jsem teda sahala, akorát jsem si pak umyla ruce, že ![]()
Jedině kdybyste měly na ruce nějakou čerstvou ránu nebo tak, možná bych si to pořádně zalepila raděj… ale to i netěhotná ![]()
Chlubila jsem se přírůstkem? Ducánek sedí u akvárka a čumákuje, jsem říkala, že bude mít novou televizi. Jmenuje se Bolt (protože furt běhá v kolečku jak drak
)
@Pipet no já měřím nějakých 168 cm a váhu mám bohužel k té 80ce takže to je fakt hodně. Mamka říká že budu po babičce postavou ![]()
Křeček je boží ![]()
@Pipet
Je ten je krásnej
A má pěkné kolečko, to se mu bude běhat ![]()
Já mám ráda všechno, sladký i brambůrky
Těch pár kg jsem zhubla pouze cvičením bez úpravy. Ale brambůrky si dám tak jednou za 2 měsíce. Sladký teda můžu čoko a medvídky ![]()
Moc gratuluju, urcite to bude krasne zdrave miminko…Gardik je k sezrani…nase Gvenuska je nerizena strela…prohani se a otravuje nasi Cherry…je to legrace jak se pstuchuji, havne na sebe cihaji za rohem a pak se jakoby straaasne leknou a vyskocej pul metru do vysky…
K te vaze ja mam 70 kg pri vysce 172 a citim se vcelku stihla…dost se hybu… cele roky jsem oblikala na leto jednu sukni a porad mne byla dobre a lets i mam dooost upnutou a vaha je porad stejna, proste se mi meni postava…
Oblečení mám taky už pár let stejnou velikost, ale příjdu si poslední dobou taková „rozkydlá“, teď není moc času na procházky, v práci sedím na řiti, doma pak utahaná akorát sebou plácnu na gauč… chce to zase víkendy vypadnout na hory, přes týden nabrat energii a častěji vypadnout na procházku k řece s hafanem ![]()
@Pavlinax
Dekuji
To mas pravdu, Gard zase ciha na nas, kdyz jdeme treba ze zachodu, ceka za dvermi a pak skonci taky pul metru vysoko
jsou to nase lasky
Gardik pekne roste. Davas ji kapsicky ci konzervy?
Jinak vahu mas dobrou, taky si obcas pripadam rozkydla jako Kacka
Dnes jsem mela k obedu zelen. salat se zralocim sumeckem posirovanym. To bylo doooobry! ![]()
Holky videly jste tu reklamu GE jak kocka jede v kosiku na kole a ma na krku kartu? „Já chci čevabčičíí“
![]()
@rainucha Já tuto kočku úplně miluju. Už od té zimní reklamy na té chatě.
@bimbama maji se skvele cernobileho jsme videli nazivo kdyz jsme jeli do trebone tak jsme se tam zastavili a ostatni pisou emaili
![]()
@Lilua píše:
@bimbama maji se skvele cernobileho jsme videli nazivo kdyz jsme jeli do trebone tak jsme se tam zastavili a ostatni pisou emaili![]()
Takže je už nemáte, ani jedno? Oni budou mít tři měsíce teď 24.6.,že?