Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
17.6.14 10:25
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Reaskiller
Díky, no já jim už včera kapala, nejdřív jsem tedy oko musela vyčistit převařenou vodou, mají to tak slepené, že jim vůbec nejde otevřít :nevim:. Ale jelikož jsem se dnes dočetla, že je to infekční rýma zajdu dnes za veterinářem, dostanou zřejmě antibiotika.

Myslim, ze prevarena voda je super :) zase raz ked im kvapnes tak sa urco zase tolko toho nestane ale istota je gulomet :) nasa krpana mala teraz streptokoka a brala lieky cele tri tyzdne.. myslim, ze sa to nejak rozmaha.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.6.14 10:44

Inak babulence, update zo vcera..Jave sa vyhodili skarede pupienky (zakrvavene, hnisajuce) po celom usku..zaujimave ale je na tom to, ze si to neskrabe a ani nijak inak nedrazdi..boli sme u veta..ten sa uplne zhrozil..napichal nas antibiotikami, skontroloval Jaspera (potvrdene, ze on to na nu nemohol preniest) a islo sa s „detmi“ domov.. Javinka doma spala..uplne chodila ako bez duse..tak mi to prislo hrozne luto..vet povedal, ze to nie je svrab..Prosim drzte palce nech sa z toho to moje dieta dostane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.6.14 10:47

@KačuliKačka byl nemocný chudáček. Měl plicní parazity kašlal jak starej tuberák tak bral atb a prášky na odčervení. Tak měl nárok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.14 10:53

@Pája 01 plicni parazity kde k tomu chudak prisel 8o
Ale je paradni me se ti zrzci proste libi nejvic si nemuzu pomoct :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.6.14 11:01

@quinny nevím asi někde na zahradě. I když pravidelně odčervujem tak to mohl chytit od nějaké okolní kočky co není odčervená a chodí knám na wc třeba. Fakt nevím. Tohle nám řekla i vetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.14 11:07

@Pája 01 bobešek malý, ten kašel mi nepřipomínej, Charlieho jsme léčili v jeho 6m ze zavodnění plic - taky to přišlo bez zjevné příčiny a dodnes nevíme proč. Infekční to nebylo, Sam i Lota byli ok.

Já ted tak nějak poslední dobou padám stále víc a víc únavou, včera jsem proseděla celé odpo neschopná čehokoliv… fakt jak zdechlina :zed: a to máme ted v práci takové kvanta práce, nových věcí a jedeme od včera ve 2 systémech najednou :zed:

@Reaskiller určitě bude brzy zase mít ouška krásná a bez boláčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.6.14 12:36

@KačuliKačka dufam :) moja bojovnica velka :) nikdy sa mi nestalo aby som si myslela, ze macka sa moze spravat ako clovek ale ona sa fakt sprava ako clovek..dneska v noci (okolo stvrtej rano).zacala skrabat na dvere..mnaucala.. ze jej je smutno a ze od nas chce pomojkat..ked som ju chytila za usko..ci boli..tak zamnaucala este viac..ze boli..tak som sa o nu starala tak do piatej a za hodku som potom znova mohla vstavat :D takze som v podstate nemusela ist ani znova spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.14 12:47

@Reaskiller božátko… no já vstávám denně 4:40h (dříve jsem vstávala 4:25h), takže když jsem doma, tak to mají kočičáci rej, ví že dostanou baštu a pak mají klid do odpoledne, kdy dojedu domů :)
Ale včera se náš dědoušek Samík přišel sám pomazlit, tak jsem si to užívala i přesto, že jsem byla pak celá od chlupů :lol: mucínek můj. :hug:
Zato Charlie mi shodil z vrchnu linky skleničku s rostlinkama na zakořenění a zrovna na můj oblíbený talířek, který samozřejmě celý popraskal a rozbil se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.6.14 12:54

@KačuliKačka a jejeee tak to muselo byt „radosti“.. :think: pokarhala si? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.14 13:18

@Reaskiller on smrad hned věděl, že je zle a vylezl až asi za hodinu, a to jsem zase odjížděla já pryč, takže měl štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.14 13:22

@Pája 01 aha tak to jo, nevim proc jsem myslela ze je domaci ;) tak hlavne at je brzo ok :hug:

@KačuliKačka ja jsem zdechla dnes a vubec nevim z ceho 8o mam balit darky k narozkam pro Honzika a delat dort a nechce se mi nic :zed: dopoledne jsem sedela na hristi a nechala se od Adi houpat v siti no to byla pohoda, a ted on spi a ja bych mela udelat co je treba a nemuzu zvednout zadek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.14 13:34

@quinny jéé, hned bych si to s tebou vyměnila… kdyby to šlo ;-)
Jsem prohlásila, že bych potřebovala napíchnout na nějaký kabel, abych dodala šťávu a mohla fungovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.6.14 14:06

@KačuliKačka dobze oooon :D :D :D vie ako na to ocividne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.14 14:16

@KačuliKačka ja jsem taky uvazovala ze bych neco sezobla, ale jako tehule smuula no :P

Jsem se zberchala a povesila ven tri pracky vypranyho pradla a hadej co jo leje jak z konve, to by jednoho ubylo fakt :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.14 14:35

@quinny fakt??? BOžátko, to věřím, že naštve, když to sotva pověsíš a začne lít… ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný