Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Reaskiller
Díky, no já jim už včera kapala, nejdřív jsem tedy oko musela vyčistit převařenou vodou, mají to tak slepené, že jim vůbec nejde otevřít. Ale jelikož jsem se dnes dočetla, že je to infekční rýma zajdu dnes za veterinářem, dostanou zřejmě antibiotika.
Myslim, ze prevarena voda je super
zase raz ked im kvapnes tak sa urco zase tolko toho nestane ale istota je gulomet
nasa krpana mala teraz streptokoka a brala lieky cele tri tyzdne.. myslim, ze sa to nejak rozmaha.. ![]()
Inak babulence, update zo vcera..Jave sa vyhodili skarede pupienky (zakrvavene, hnisajuce) po celom usku..zaujimave ale je na tom to, ze si to neskrabe a ani nijak inak nedrazdi..boli sme u veta..ten sa uplne zhrozil..napichal nas antibiotikami, skontroloval Jaspera (potvrdene, ze on to na nu nemohol preniest) a islo sa s „detmi“ domov.. Javinka doma spala..uplne chodila ako bez duse..tak mi to prislo hrozne luto..vet povedal, ze to nie je svrab..Prosim drzte palce nech sa z toho to moje dieta dostane..
@KačuliKačka byl nemocný chudáček. Měl plicní parazity kašlal jak starej tuberák tak bral atb a prášky na odčervení. Tak měl nárok ![]()
@Pája 01 plicni parazity kde k tomu chudak prisel ![]()
Ale je paradni me se ti zrzci proste libi nejvic si nemuzu pomoct ![]()
@quinny nevím asi někde na zahradě. I když pravidelně odčervujem tak to mohl chytit od nějaké okolní kočky co není odčervená a chodí knám na wc třeba. Fakt nevím. Tohle nám řekla i vetka.
@Pája 01 bobešek malý, ten kašel mi nepřipomínej, Charlieho jsme léčili v jeho 6m ze zavodnění plic - taky to přišlo bez zjevné příčiny a dodnes nevíme proč. Infekční to nebylo, Sam i Lota byli ok.
Já ted tak nějak poslední dobou padám stále víc a víc únavou, včera jsem proseděla celé odpo neschopná čehokoliv… fakt jak zdechlina
a to máme ted v práci takové kvanta práce, nových věcí a jedeme od včera ve 2 systémech najednou ![]()
@Reaskiller určitě bude brzy zase mít ouška krásná a bez boláčků ![]()
@KačuliKačka dufam
moja bojovnica velka
nikdy sa mi nestalo aby som si myslela, ze macka sa moze spravat ako clovek ale ona sa fakt sprava ako clovek..dneska v noci (okolo stvrtej rano).zacala skrabat na dvere..mnaucala.. ze jej je smutno a ze od nas chce pomojkat..ked som ju chytila za usko..ci boli..tak zamnaucala este viac..ze boli..tak som sa o nu starala tak do piatej a za hodku som potom znova mohla vstavat
takze som v podstate nemusela ist ani znova spat..
@Reaskiller božátko… no já vstávám denně 4:40h (dříve jsem vstávala 4:25h), takže když jsem doma, tak to mají kočičáci rej, ví že dostanou baštu a pak mají klid do odpoledne, kdy dojedu domů ![]()
Ale včera se náš dědoušek Samík přišel sám pomazlit, tak jsem si to užívala i přesto, že jsem byla pak celá od chlupů
mucínek můj. ![]()
Zato Charlie mi shodil z vrchnu linky skleničku s rostlinkama na zakořenění a zrovna na můj oblíbený talířek, který samozřejmě celý popraskal a rozbil se ![]()
@KačuliKačka a jejeee tak to muselo byt „radosti“..
pokarhala si? ![]()
@Reaskiller on smrad hned věděl, že je zle a vylezl až asi za hodinu, a to jsem zase odjížděla já pryč, takže měl štěstí ![]()
@Pája 01 aha tak to jo, nevim proc jsem myslela ze je domaci
tak hlavne at je brzo ok ![]()
@KačuliKačka ja jsem zdechla dnes a vubec nevim z ceho
mam balit darky k narozkam pro Honzika a delat dort a nechce se mi nic
dopoledne jsem sedela na hristi a nechala se od Adi houpat v siti no to byla pohoda, a ted on spi a ja bych mela udelat co je treba a nemuzu zvednout zadek ![]()
@quinny jéé, hned bych si to s tebou vyměnila… kdyby to šlo ![]()
Jsem prohlásila, že bych potřebovala napíchnout na nějaký kabel, abych dodala šťávu a mohla fungovat ![]()
@KačuliKačka ja jsem taky uvazovala ze bych neco sezobla, ale jako tehule smuula no ![]()
Jsem se zberchala a povesila ven tri pracky vypranyho pradla a hadej co jo leje jak z konve, to by jednoho ubylo fakt
![]()
@quinny fakt??? BOžátko, to věřím, že naštve, když to sotva pověsíš a začne lít… ach jo…