Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka nj kdybych to mohla jit posbirat tak to bylo jedno, ale spal tam prcek tak nic, vecer na to kouknu a rozhodnu co s tim, ale takova marnost me teda nebavi ![]()
Ale jinak me se tohle stava docela pravidelne, nemam na to stesti ![]()
Jak byli ty bouřky a já nevím co všechno tak u nás ani kapka a to jsme všechno uklidili kdyby to teda jako přišlo a nic ani kapka. Už by potřebovalo zapršet teda aspoň u nás.
@Pája 01 tady se to taky mracilo.. A prd z toho. Ale pradlo jsem dnes povesila radeji doma.
Uz se zase povaluju
ale mam uvareno, vyprano a konecne jsem udelala poradky strickama a dokonce jsem se hecla poskladat je podle barev
jak dlouho to tak ale vydrzi tezko rict ![]()
Ahoj holky ![]()
Mám takový dotaz - jak je to s kočkami během těhotenství? Myslíte, že ony vycítí, že čekáte miminko? Jestli třeba leží na bříšku nebo u bříška a zahřívají nebo se chovají nějak jinak
Vím, že vycítí bolest, ale jak je to s tímhle, včera mě to napadlo ![]()
@rainucha ty naše příšerky kašlou na jakékoliv změny náladu či stavů doma ![]()
@KačuliKačka
Je to prostě divá zvěř
Tak já se zkusím podívat na google, jestli mi něco poví ![]()
@rainucha píše:
Ahoj holky
Mám takový dotaz - jak je to s kočkami během těhotenství? Myslíte, že ony vycítí, že čekáte miminko? Jestli třeba leží na bříšku nebo u bříška a zahřívají nebo se chovají nějak jinakVím, že vycítí bolest, ale jak je to s tímhle, včera mě to napadlo
Když byla těhotná moje máma a já v břiše, tak kočka ji celé těhotenství lehávala na břiše. Když jsem se narodila a spávala jsem v postýlce, tak Lucina (kočka) lehávala se mnou. A když přišla návštěva se na mě podívat, tak se Lucina celá naježila a začala syčet a cizího nechtěla ke mě pustit. Mamka ji jako koťátko zachránila, protože její majitel ji vyhodil obloukem z baráku. Mamka šla zrovna kolem a tak ji vzala.
@bimbama
Tak to jsi měla super hlídačku
Já teda věřím, že se začnou chovat jinak a že to poznají, ale asi to tak nemá každá kočka.
@rainucha Navíc prý se říkalo, že kočka bere život. A tak to skoro všichni mámě rozmlouvali, ať ji nenechá ležet na břiše, potom v postýlce atd.
@bimbama
Fakt?
To jsem nikdy neslyšela. Na to já zase nevěřím ![]()
@rainucha píše:
@bimbama
Fakt?To jsem nikdy neslyšela. Na to já zase nevěřím
No prý se to říkalo. Já těmto věcem taky nevěřím.
Já teda nic zvláštního nepozoruji u kocourů. Andrej mi lehával na břichu už když jsme si ho přivezli a to jsem ještě těhu nebyla a Lerry ten není moc mazlivka takže ten na mě neleze. ![]()
@Pája 01
No mně teda vždy ležel u hlavy a teď poslední dva dny si mě lehne ráno či večer na břicho
Ale přijde mi divné že by to poznal hned ten den kdy jsem našla dvě // ![]()
@rainucha píše:
@Pája 01
No mně teda vždy ležel u hlavy a teď poslední dva dny si mě lehne ráno či večer na břichoAle přijde mi divné že by to poznal hned ten den kdy jsem našla dvě //
Jé, tak gratuluju!!! ![]()