Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
11.6.14 14:10

@Reaskiller to jo, ale jsou to hrdé kočky jen, když chtějí ony, jinak mám smůlu, když chci já. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.6.14 14:17

Jéé holky to jsou krásný fotky :)
@Reaskiller
koukám, že kočky mají opravdu svůj styl odpočinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.6.14 14:21
@Black Tears píše:
@Reaskiller to jo, ale jsou to hrdé kočky jen, když chtějí ony, jinak mám smůlu, když chci já. :lol: :lol:

Java je taka ista a Jasper zatial nie :D predsa je len krpec :D ale predpokladam, ze akonahle ziska svoju hlavu..tak uz sa ani chytit nebude dat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.6.14 14:22
@rainucha píše:
Jéé holky to jsou krásný fotky :)
@Reaskiller
koukám, že kočky mají opravdu svůj styl odpočinku :mrgreen:

Ako hovoris :D nie je nad ich styl.. hlavne ze sa dobre vyspia :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 14:25

@rainucha bozii fotky :lol: :mrgreen:

Nasi nahatine je asi zima i v tomhle vedru protoze spi zabalena v perine. Nechapu. Nemuzu to ani vyfotit protoze kdyz jsem ji tam videla udelalo se mi z te predstavy zle :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 14:26

@KačuliKačka co delas makas jo v tomhle vedru nezavidim :oops:
A jak je v raji doufam ze bez mracku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
11.6.14 14:45

@rainucha ten je k nádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.14 15:02

@quinny už jsem domakala… i v tomto vedru. Jen sedím a leje ze mně…
Za 2 minuty máme STOP stav práce v systému do pondělka, protože nám budou tahat data ze současného systému do ostré verze nové aplikace, takže aby to bylo 1:1 ty data, tak jsem dneska dodělávala všechny možné resty, které bylo potřeba docpat do systému, aby se to překlopilo současně a nemuselo se to pak dohledávat a dodělávat.
Od pondělka pak pojedeme 2 měsíce v duálním provozu - tzn. že všechnu práci!!! budeme zadávat současně do obou systémů, aby se mohly provést 2 uzávěrky, doladit chyby a mouchy nového systému a pokud bude vše OK, tak ten starý nám střihnout, zakonzervují k náhledu a pojedeme v novém, naprosto šíleném systému se vším všudy… :zed: :zed: :zed:

Koncem srpna jedeme do Českého Ráje, takže to bude fakt zasloužená dovča. Už teď jsem utahaná, protivná, na facky, tak doufám, že to Michal se mnou přežije a v tom srpnu na dovču pojedeme společně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak je to stále v pohodě, i když teda dneska jsem maličko vypěnila, nebo´t ty ranní a večerní chvíle společné opět láduje problémy z práce… :zed:

@quinny Jo, a nekecej, že Paprice je fakt kosa… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 15:19

@KačuliKačka to je sileny v ty praci :zed:
Jakoze Misa te prudi vypravenim o praci jo? Neverim :lol:
Muj chlap ma nekolikrat do tydne prednasku o tom jak se prace a rodina nema michat dohromady a pak mi taky vypraaavi co kde kdy kdo :jazyk: :mrgreen: ale tak vy mate jeste liiibanky tak by se mel krotit ze :lol:

No ja ti nevim jestli zima nebo jen sila zvyku ale me ta predstava neudelala vubec dobre :nevim: :poblion: pravda tedy cumak mela mirne venku to se ji casto nestava :lol: mozna je jeste vymrzla po vcerejsi koupeli (asi po pul roce jsem uznala ze ji zanedbavam tak sla do sprchy hned po diteti. No vynadala mi u toho radne :cert: :mrgreen: skoda ze jsem potrebovala obe ruce protoze to by stalo za natoceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.14 15:26

@quinny No, má zákaz ráno a večer pracovat, tzn. nakukovat na pracovní meil… docela to dodržoval, ale včera a dnes ráno pořád dokola o tom, jak tam má podřízenou, jak by pořád chtěla tehdy a tamhle volno, dřív z práce, že se škbala, že by chtěla v srpnu dovču (kdy jedeme my pryč), o tom, jak jí hlídá aby pila, když je takové vedro… tak jsem mu řekla, že je snad dospělá, aby se o sebe starala sama, že ji nemusí vodit za ručičku a že by jí měl jasně říct, že první je práce a pak zábava a že po necelém měsíci v práci a ve zkušebce si nemá co diktovat a má být ráda, že má práci… Uznal že mám pravdu.
Mně to mzrí proto, že jsme ráno spolu chvíli, než jedu brzy do práce (vstává se mnou a vaříme si ráno kafe, i když jezdí až na 10h do rpáce) a pak večer cca od 20h do doby, než odpadnu únavou :( Takže spolu nejsme moc dlouho za ten den, takže rozhodně nehodlám řešit onu neschopnou slečnu, ale nás dva.
Jinak je pořád stejně pozorný, milý, hodný… :)

Včera jsme koupali Charlieho a já to odnesla škrábanci když jsme ho zamotávali do osušky.. :lol: Dneska to zase čeká Samíka a tentokrát i Lotynku… S Brunýskem půjdeme k řece ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 15:32

@KačuliKačka jj to utni hned v zacatku. Chlapi jsou na tohle trosku pakynci mi prijde..Vubec at ti nevyklada o nejaky zenstine a maily at vyresi az vyrazis do prace ne :P
Promluvte si hezky narovinu verim ze to pochopi :palec:

Hoh tak dneska bez skrabancu jo :andel: paprina ma ted nekvetsi zabavu ptacky a chodi se mnou na balkon ale je to o moje nervy a vetsinou kdyz mam cas tak ji spis drzim ale je z nich uplne paf :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.14 16:19

@Evicka191 nemam ockovanou ani jedny bytovou cicinu…kazda ma nejaky zdr. problem. Ale odcervujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 16:30

@Evicka191 pouze bytovou kocku ktera neprijde do styku s jinymi zviraty neockuji. Pro me rizika ockovani prevysuji benefit a zatim jsem ani neodcervovala ale mam v planu nechat vysetrit trus vyhledove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 17:15

@Evicka191 njn tak pani dr by se libil pravidelny prijem to bez diskuse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
11.6.14 22:56

Holky je tu prosím někdo kdo by dokázal poradit ohledně chovu Ragdoll koček?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný