Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Reaskiller to jo, ale jsou to hrdé kočky jen, když chtějí ony, jinak mám smůlu, když chci já.
![]()
Jéé holky to jsou krásný fotky ![]()
@Reaskiller
koukám, že kočky mají opravdu svůj styl odpočinku ![]()
@Black Tears píše:
@Reaskiller to jo, ale jsou to hrdé kočky jen, když chtějí ony, jinak mám smůlu, když chci já.![]()
Java je taka ista a Jasper zatial nie
predsa je len krpec
ale predpokladam, ze akonahle ziska svoju hlavu..tak uz sa ani chytit nebude dat ![]()
@rainucha píše:
Jéé holky to jsou krásný fotky
@Reaskiller
koukám, že kočky mají opravdu svůj styl odpočinku
Ako hovoris
nie je nad ich styl.. hlavne ze sa dobre vyspia ![]()
@rainucha bozii fotky
![]()
Nasi nahatine je asi zima i v tomhle vedru protoze spi zabalena v perine. Nechapu. Nemuzu to ani vyfotit protoze kdyz jsem ji tam videla udelalo se mi z te predstavy zle
![]()
@KačuliKačka co delas makas jo v tomhle vedru nezavidim ![]()
A jak je v raji doufam ze bez mracku
![]()
@quinny už jsem domakala… i v tomto vedru. Jen sedím a leje ze mně…
Za 2 minuty máme STOP stav práce v systému do pondělka, protože nám budou tahat data ze současného systému do ostré verze nové aplikace, takže aby to bylo 1:1 ty data, tak jsem dneska dodělávala všechny možné resty, které bylo potřeba docpat do systému, aby se to překlopilo současně a nemuselo se to pak dohledávat a dodělávat.
Od pondělka pak pojedeme 2 měsíce v duálním provozu - tzn. že všechnu práci!!! budeme zadávat současně do obou systémů, aby se mohly provést 2 uzávěrky, doladit chyby a mouchy nového systému a pokud bude vše OK, tak ten starý nám střihnout, zakonzervují k náhledu a pojedeme v novém, naprosto šíleném systému se vším všudy…
![]()
Koncem srpna jedeme do Českého Ráje, takže to bude fakt zasloužená dovča. Už teď jsem utahaná, protivná, na facky, tak doufám, že to Michal se mnou přežije a v tom srpnu na dovču pojedeme společně
![]()
Jinak je to stále v pohodě, i když teda dneska jsem maličko vypěnila, nebo´t ty ranní a večerní chvíle společné opět láduje problémy z práce… ![]()
@quinny Jo, a nekecej, že Paprice je fakt kosa… ![]()
@KačuliKačka to je sileny v ty praci ![]()
Jakoze Misa te prudi vypravenim o praci jo? Neverim ![]()
Muj chlap ma nekolikrat do tydne prednasku o tom jak se prace a rodina nema michat dohromady a pak mi taky vypraaavi co kde kdy kdo
ale tak vy mate jeste liiibanky tak by se mel krotit ze ![]()
No ja ti nevim jestli zima nebo jen sila zvyku ale me ta predstava neudelala vubec dobre
pravda tedy cumak mela mirne venku to se ji casto nestava
mozna je jeste vymrzla po vcerejsi koupeli (asi po pul roce jsem uznala ze ji zanedbavam tak sla do sprchy hned po diteti. No vynadala mi u toho radne
skoda ze jsem potrebovala obe ruce protoze to by stalo za natoceni
@quinny No, má zákaz ráno a večer pracovat, tzn. nakukovat na pracovní meil… docela to dodržoval, ale včera a dnes ráno pořád dokola o tom, jak tam má podřízenou, jak by pořád chtěla tehdy a tamhle volno, dřív z práce, že se škbala, že by chtěla v srpnu dovču (kdy jedeme my pryč), o tom, jak jí hlídá aby pila, když je takové vedro… tak jsem mu řekla, že je snad dospělá, aby se o sebe starala sama, že ji nemusí vodit za ručičku a že by jí měl jasně říct, že první je práce a pak zábava a že po necelém měsíci v práci a ve zkušebce si nemá co diktovat a má být ráda, že má práci… Uznal že mám pravdu.
Mně to mzrí proto, že jsme ráno spolu chvíli, než jedu brzy do práce (vstává se mnou a vaříme si ráno kafe, i když jezdí až na 10h do rpáce) a pak večer cca od 20h do doby, než odpadnu únavou
Takže spolu nejsme moc dlouho za ten den, takže rozhodně nehodlám řešit onu neschopnou slečnu, ale nás dva.
Jinak je pořád stejně pozorný, milý, hodný… ![]()
Včera jsme koupali Charlieho a já to odnesla škrábanci když jsme ho zamotávali do osušky..
Dneska to zase čeká Samíka a tentokrát i Lotynku… S Brunýskem půjdeme k řece ![]()
@KačuliKačka jj to utni hned v zacatku. Chlapi jsou na tohle trosku pakynci mi prijde..Vubec at ti nevyklada o nejaky zenstine a maily at vyresi az vyrazis do prace ne ![]()
Promluvte si hezky narovinu verim ze to pochopi ![]()
Hoh tak dneska bez skrabancu jo
paprina ma ted nekvetsi zabavu ptacky a chodi se mnou na balkon ale je to o moje nervy a vetsinou kdyz mam cas tak ji spis drzim ale je z nich uplne paf
![]()
@Evicka191 nemam ockovanou ani jedny bytovou cicinu…kazda ma nejaky zdr. problem. Ale odcervujeme ![]()
@Evicka191 pouze bytovou kocku ktera neprijde do styku s jinymi zviraty neockuji. Pro me rizika ockovani prevysuji benefit a zatim jsem ani neodcervovala ale mam v planu nechat vysetrit trus vyhledove ![]()
@Evicka191 njn tak pani dr by se libil pravidelny prijem to bez diskuse ![]()
Holky je tu prosím někdo kdo by dokázal poradit ohledně chovu Ragdoll koček?