Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky
pozeram, ze za vikend sa to tu pekne rozbehlo
krasne fotecky hadzete..u nas je to teraz maxi romantika.. Java zobrala Jaspera ako za svoje mimi takze na nom spi, olizuje ho a on ako spravne dieta ju provokuje k hre..:D tie boje v noci su proste k nezaplateniu hlavne tak o tretej rano
ze super ![]()
@Reaskiller no vidíš, my ti říkaly, že ho Java vezme za kamaráda, a ona si ho vzala za své miminko
A na ty noční boje a dostihy si holt budeš muset zvyknout ![]()
@Reaskiller
jojo, naše zvířátka jsou aktivní především v noci
Ale náš Gardík dneska spinkal s námi a byl hodný, vůbec nás nebudil. Asi už si zvyká, že mi v noci opravdu spíme ![]()
@KačuliKačka píše:
@Reaskiller no vidíš, my ti říkaly, že ho Java vezme za kamaráda, a ona si ho vzala za své miminkoA na ty noční boje a dostihy si holt budeš muset zvyknout
Tak tak
nic ine nam nezostava..ja vam este raz dakujem za podporu!
som rada, ze sa nahanaju, bavia, prevaluju
no uzasne
skoda, ze sa neda uploadnut video sem ![]()
Prosím o radu jak často mám kapat koťátkům do očí borovou vodu, dnes jsme je našli a mají úplně zakysané očička, ani jim některým nejdou od sebe. K veterináři se dostanu až tak ve středu, ale chci jim nějak ulevit. Nebo co mi poradíte?
@BAZÁREK ANGIE píše:
Prosím o radu jak často mám kapat koťátkům do očí borovou vodu, dnes jsme je našli a mají úplně zakysané očička, ani jim některým nejdou od sebe. K veterináři se dostanu až tak ve středu, ale chci jim nějak ulevit. Nebo co mi poradíte?
Kvapkat urcite nie.. ale precistit s vatovou tycinkou ano.. borova voda moze micinam sposobit podrazdenie ociciek..ja som cistila trikrat za den..rano..poobede a vecer.
@Reaskiller
Díky, no já jim už včera kapala, nejdřív jsem tedy oko musela vyčistit převařenou vodou, mají to tak slepené, že jim vůbec nejde otevřít
. Ale jelikož jsem se dnes dočetla, že je to infekční rýma zajdu dnes za veterinářem, dostanou zřejmě antibiotika.
@Pája 01 píše:
Krásné ráno a krásný den všem
Já se chci taky tak líně povalovat a nic neděláááááát…:lol: