Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3102
19.6.14 19:50

@bimbama jojo budou mit 3mesice mimuly tyden sli a musim rict ze se mi s nima tezko loucilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.6.14 19:51

@Lilua To věřím. Uteklo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 19:53

@bimbama a malej zrzecek sel do baracku se zahradkou a jako spolecnici tam ma kolii hned kdyz ji poprve videl tak ji prej zfackoval ale ted uz jsou kamosi :mrgreen: cernobily ma jako partaka kocoura ktery chodi obcas domu a jorksira uz ted je stejne velkej jak pejsek a celkem ho sikanuje :mrgreen: jo a zrzek dostal jmeno Matysek protoze se cestou v prepravce pokadil tak podle s tebou me bavi svet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.6.14 19:57

@Lilua A myslím že jsi říkala, že si pořídíte Ragdolla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 20:04

@bimbama to jeste nevime ja se ted zamilovala do sphynxe a manzel take byli jsme s tchyni u jeji zname a ona ma kocicku a to je tedy pani kocka jezis to je tak vyrovnane zviratko nato ze v vzivote nevidela deti tak se k malemu hned hnala a cele 2hodiny mi pak spala na kline ma papirovou na chov a planuji kotata uz byli i na nejakych vystavach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 20:15

@Lilua a kde máme fotečky prďolků hmmmm? :D No počkejte si na nahatku jo :-)
Já bych jí taky jednou moc chtěla ale to asi až za hodně dlouho let. A nebo taky vůbec Bydlíme v baráku se zahradou a tyhle čičí nejsou na ven což u nás by byla asi furt venku páč od jara no podzimu máme otevřené dveře vchodové na terasu takže by furt zdrhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 20:50

@Pája 01 to my bydlime v byte jako nato ze jsem vzdy rikala ze sphynxe ne tak jsem se zamilovala je naprosto uzasna a ty obrovsky ouska :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 20:55

Já se zamilovala na výstavě. A měla jsem skinny morčátka takže ta heboučká kůže je boží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
19.6.14 20:56

@Pája 01 skinny ma kamaradka a jsou vtipny tedy alespon me prijdou :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.6.14 21:04

@Lilua jo to jsou hlavně když to jsou miminka :) jen škoda že se snima nedá muckat jak s kočkama. Jak jsem na skinnyho sáhla bylo vymalováno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
19.6.14 21:50

@rainucha

Davam Gwenusce varene maso, syrove hovezi mlete i krajene-nejvic ji chutna klizka…kapsicky felix -jen nekdy…plus granule…vodu…mleko nedavam…miluje rybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.6.14 06:24

@rainucha joo, ta reklama je luxusní :lol: ony všechny ty reklamy s kocourem se jim povedly a mají šmrnc ;-)

@Lilua takže miminka už mají svůj nový domov? To je dobře, broučkové, určitě se budou mít báječně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
20.6.14 06:28

@KačuliKačka ja si myslim ze jsme jim vybrali ty nejlepsi majitele :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.6.14 07:23

@Lilua to je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.6.14 22:25

Ahooj holky,
dneska jsem byla u kámošky, má kotě mainské mývalí, bude mu 7 měsíců a má 6 kg 8o Já jsem čuměla jak puk, jak byl velký, a to jsem tam nedávno byla. Vím, že to jsou velký kočky, ale až takhle! :lol: Vložím fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný