Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, za měsíc a kousek privitame do rodiny koťátko ragdolla. Zajímá mě, co vše potřebuje. Škrabadlo, toaletu, misky s krmivem, pelíšek, hračky.. zapomněla jsem na něco? Jakou například toaletu a škrábadlo? Jaké granulky? Budeme cestovat i za hranice, potřebuje pas, čip? Děkuju za všechny rady a pokud má někdo ragdolla taky, co se vám u nich osvědčilo že určitě pro koťátko nakoupit?
@KačuliKačka chlap v tom neni nikdy uplne nevinne
![]()
@yasmine5 toaletu a prepravku co nejvetsi a skrabadlo co nejstabilnejsi. Klidne vyber co se libi tobe kocic pak sam vybere co se libi jemu a to stejne se nasledne odehraje se stelivem i jidlem ![]()
Pas a cip urcite ano, to vyresis u veta ![]()
@yasmine5 Pas bude potřebovat určitě, pokud budete jezdit do zahraničí (+ platné očkování na vzteklinu).
Jinak z věcí mě napadá ještě třeba kartáč.
@KačuliKačka Aha, tak to je perfektní, pokud se tak stará. Ale někdy to přijde z čista jasna. ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka chlap v tom neni nikdy uplne nevinne![]()
asi tak no
![]()
Ahoj holky, přišla jsem se na Vás tady podívat po dlouhé době. Nějak vůbec nestíhám. Proletěla jsem fotky - nádherné kočičky! ![]()
Náš Carty je pořád takový uličník, neví co by. Pořád vymýšlí blbosti a předvádí se. V jednom kuse žere, ale pořád je takový malinký, hubeňoučký
.Už si konečně začíná chránit své území, ale ostatní kočky ho mají „na párku“
. Když je zmerčí, tak potichounku, nenápadně se plíží za nima. Když už je u nich vyskočí na ně z poza tůje(máme je kolem celého plotu) a zasičí na ně. Jenže ony se ho neleknou (natož aby před ním utekly) a ještě dostane nakládačku on
.Tak snad nám ještě povyroste, ať z něho mají taky respekt.
Zdědil kočičí boudičku po naši bývalé kočce…krásnou,zateplenou.No,nevleze do ní i kdyby trakaře padaly.On se bude raději rozvalovat na naši houpačce
.A tak to s ním je… ![]()
Holky jen mě tak zajímá jak velkou přepravku bych měla pořídit, zda stačí 323148 nebo větší zatím pro kotě asi stačí ale nač pak kupovat další.. Jinak tohle bude naše princezna ![]()
@yasmine5 Ta je krásná. Můžu se zeptat, odkud ji máte? Já mám Ragdolla taky v užším výběru.
Chovatelska stanice magnolie.. Mě se hned na první pohled hrozně líbila už se nemůžeme dockat ![]()
@yasmine5 Děkuju. No je úžasná. Hned mrknu na stránky. Já si právě zatím píšu s paní chovatelkou z Blue vision. Tak jsem ráda za tipy a zkušenosti ostatních.
@yasmine5 Jinak přepravku bych vzala co možná největší v rámci možností.
My mame vsichni Garfieldy holky
Tady se to oranzovou barvou s prouzky jen hemzi ![]()