Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
25.6.14 13:47

Ahoj, za měsíc a kousek privitame do rodiny koťátko ragdolla. Zajímá mě, co vše potřebuje. Škrabadlo, toaletu, misky s krmivem, pelíšek, hračky.. zapomněla jsem na něco? Jakou například toaletu a škrábadlo? Jaké granulky? Budeme cestovat i za hranice, potřebuje pas, čip? Děkuju za všechny rady a pokud má někdo ragdolla taky, co se vám u nich osvědčilo že určitě pro koťátko nakoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.14 14:00

@KačuliKačka chlap v tom neni nikdy uplne nevinne :mrgreen: :lol:

@yasmine5 toaletu a prepravku co nejvetsi a skrabadlo co nejstabilnejsi. Klidne vyber co se libi tobe kocic pak sam vybere co se libi jemu a to stejne se nasledne odehraje se stelivem i jidlem :lol:
Pas a cip urcite ano, to vyresis u veta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 14:00

@yasmine5 Pas bude potřebovat určitě, pokud budete jezdit do zahraničí (+ platné očkování na vzteklinu).
Jinak z věcí mě napadá ještě třeba kartáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 14:02

@KačuliKačka Aha, tak to je perfektní, pokud se tak stará. Ale někdy to přijde z čista jasna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.14 15:07
@quinny píše:
@KačuliKačka chlap v tom neni nikdy uplne nevinne :mrgreen: :lol:

asi tak no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.6.14 15:37

Ahoj holky, přišla jsem se na Vás tady podívat po dlouhé době. Nějak vůbec nestíhám. Proletěla jsem fotky - nádherné kočičky! :srdce:
Náš Carty je pořád takový uličník, neví co by. Pořád vymýšlí blbosti a předvádí se. V jednom kuse žere, ale pořád je takový malinký, hubeňoučký :think:.Už si konečně začíná chránit své území, ale ostatní kočky ho mají „na párku“ :D. Když je zmerčí, tak potichounku, nenápadně se plíží za nima. Když už je u nich vyskočí na ně z poza tůje(máme je kolem celého plotu) a zasičí na ně. Jenže ony se ho neleknou (natož aby před ním utekly) a ještě dostane nakládačku on :oops:.Tak snad nám ještě povyroste, ať z něho mají taky respekt.
Zdědil kočičí boudičku po naši bývalé kočce…krásnou,zateplenou.No,nevleze do ní i kdyby trakaře padaly.On se bude raději rozvalovat na naši houpačce :roll:.A tak to s ním je… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.6.14 15:39

Carty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
25.6.14 16:14

Holky jen mě tak zajímá jak velkou přepravku bych měla pořídit, zda stačí 323148 nebo větší zatím pro kotě asi stačí ale nač pak kupovat další.. Jinak tohle bude naše princezna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 16:16

@yasmine5 Ta je krásná. Můžu se zeptat, odkud ji máte? Já mám Ragdolla taky v užším výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
25.6.14 16:16

Mělo to být 32×31×48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
25.6.14 16:18

Chovatelska stanice magnolie.. Mě se hned na první pohled hrozně líbila už se nemůžeme dockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 16:20

@yasmine5 Děkuju. No je úžasná. Hned mrknu na stránky. Já si právě zatím píšu s paní chovatelkou z Blue vision. Tak jsem ráda za tipy a zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.6.14 16:23

@yasmine5 Jinak přepravku bych vzala co možná největší v rámci možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.14 19:32

@luculkak jee…vypada jako nas pucifalek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.6.14 22:11

My mame vsichni Garfieldy holky :D Tady se to oranzovou barvou s prouzky jen hemzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný