Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem kočkomilům
, dostali jsme kotě, jsou mu 4 měsíce. teče mu z nosu černě a z oček - co to znamená, jak to léčit? je doma a na terase. mám ho dát odčervit, neublíží mu to?
děkuju moooc za rady ![]()
@Petullka82 Odcervenim mu jen pomužeš, pokud ještě odcervovane nebylo. Kotě cca tříměsíční má být odcerveno až 3× a s tim vytokem ti pomůže vet až půjdeš na odcerveni
odkud koťátko máte? Jestli máš děti, zatím bych je nedávala do kontaktu ![]()
No máme děti a jsou s ní v kontaktu pořád, ono jim v tom jaksi nejde zabránit
kočička je to zlatá, moc mazlivá. děti může nakazit? jinak je od hodných lidí, byla v bytě a chodí na záchod. taky teda do vany a někdy za odpadkovej koš, ale to už jsem jí snad rozmluvila.
u nás lidí přejde nachlazení samo, kočky to mají jinak?
Pokud cica nebyla ještě nikdy na odcerveni může být zacervena a dítě se může nakazit na to bych si dala pozor, chápu, zee děti mají radost ale opravdu bych počkala jinak může se to poznat nafouknutým briskem. Jestli je nachlazena asi by měla bezbarvy vytok z nosu a ty oči taky nejsou dobrý může být nemocná. Vytirej ji očka heřmánkem ale na veterinu bych zašla co nejdřív:-)
@KačuliKačka píše:
@ewanka já mám pocit, že ti tři naši línají brutálně celý rok…
cim to je ze tohle neznam
![]()
@quinny píše:
cim to je ze tohle neznam![]()
![]()
Hmm, to teda netuším. Asi s ní bude něco v nepořádku ![]()
@bimbama píše:
Hmm, to teda netuším. Asi s ní bude něco v nepořádku
jestli ona neni rozbita
![]()
Nee uz jsem na to prisla ona vylinala uz u pani chovatelky a na nas nic nezbylo ![]()
@quinny píše:
jestli ona neni rozbita![]()
Nee uz jsem na to prisla ona vylinala uz u pani chovatelky a na nas nic nezbylo
Okamžitě reklamovat!!! Co si to dneska ti chovatelé dovolí!!!
![]()
@bimbama píše:
Okamžitě reklamovat!!! Co si to dneska ti chovatelé dovolí!!!![]()
nj budu se muset poohlidnout jak je to ted s reklamaci podle noveho obcanskeho zakoniku
![]()
@quinny píše:
nj budu se muset poohlidnout jak je to ted s reklamaci podle noveho obcanskeho zakoniku![]()
![]()
Nenech se zastrašit
![]()
@quinny píše:
cim to je ze tohle neznam![]()
![]()
Ty máš ale divné zvíře, že nelíná
![]()
Okamžitě reklamovat ![]()
@KačuliKačka píše:
@bimbama @quinny jste mě hned po ránu děvčata pobavily
@quinny ale kdyby ti to bylo líto že nelíná tak já ti můžu nějaké chloupky poslat a určitě by nás bylo víc
pak bys je mohla nalepit a mohla by jsi mít taky chlupáče ![]()