Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavlinax
Jéé, ta je rozkošná
Gardík už je taky OK, holt bude mít jen granulky. Já dám masíčko až dýl, až se srovná
Ale dneska už taky držel u mě na klíně a ráno nás přišel do postele vzbudit ![]()
Holky moc prosím o radu, mám zatržený klíště a nevím jak ho dostat ven.
@Mišička63 Ty nebo nějaké zvíře? ![]()
Jinak Betadine a jestli máš „černou mast“ - Ichtamol…něco, tak namazat a přelepit náplastí, ať to působí, ono to umí „vytáhnout“ binec z rány.
Jak jsi ho vytahovala? Z toho mám taky vždycky strach, že ho nevyndám celé ![]()
@Mišička63 Klíšťákama se netočí… Já je vyndávám pinzetou ze zverimexu
i lidem, chytím, zakývu, je venku.
Jinak můžeš třeba zítra k doktorce, ona ti to teoreticky nějak vyšťárá, ale není to až tak nutné… tělo ten zbytek vyloučí, ta černá mast tomu dost pomůže.
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Jak se hezky směje
Jo to on tak vypadá
Berušek můj malý… ale včera byli skvělí oba hafánci, co jeden, to druhý ![]()
@Mišička63 zkusila bych taky zaplácnout Betadinou a kdyby to nepomohlo, tak raději k dr. Mně ho přítel taky vytočil pinzetou co máme pro psa. Naštěstí šlo celé, ale 14 dní jsem tam měla červený svědící flek jak sviňa
takže za měsíc si zajdu raději na testy na boreliozu. Té je prý všude plno, bohužel.
A když se daří, tak se daří… včera jsem zavírala kufr na autě a upadla mi celá zadní SPZ… takže ji mám za sklem a holt jsem dneska jela bez espézetky ![]()
Ahojky holky
koukam ze jsou tu nova kotatka tak at se jim dari nase kotatka uz jsou poradna a strasne zlobi
pristi tyden uz jdou do novych rodin tak je jeste musim poradne vyfotit budou mi hrozne chybet
dokonce i manzel rikal ze mu po nich bude smutno
hned jak to pujde dam vam sem take fotky ale vcera se mi vysypal notas uz nadobro tak mam od znameho pujceny zatim nejaky stary kde neni vystup na pametovku a ja nemam kabel ale do mesice budu mit jiny notas tak vam sem pak dam fota se zpozdenim
no a Kacenka jde za 14 dnu na kastraci uz se zase mrouskala tak uz je objednana pristi tyden ji vet udela nejake predoperacni vysetreni a pak uz to bude mit za sebou ![]()
Posílám fotky jak za jeden týden povyrostli, zatím o ně nemá nikdo zájem, tak asi zůstanou u nás…
@Lilua Já se těším na fotky. Stejně to ale hrozně uteklo. Jako včera si pamatuju, jak se čekalo na porod, jak jste jeli na nějakou oslavu a řešili jsme tady, jestli maminu nechat samotnou nebo raději ne, kdyby začala rodit.
@Mišička63 jj to jsou, ještě abych je mohla umístit mám totiž dva kocoury z loňského vrhu a dva 8leté kocoury tak je u nás překočkováno
a to každý rok k nám ještě lidé koťata vyhodí do příkopy když se jich chcou zbavit někdy se mi zda že tu funguji jako útulek pro kočky nejvíc se jich u nás sešlo 12. Škoda že o kočky domácí není velký zájem každy si raději za čiču zaplatí ![]()
Holky, jdu se sem asi uklidnit a vypsat. Před dvěma a půl hodinami mi kočička vypadala z okna. Jsme druhé patro, ale spadla na snížený dvorek na beton a dalo by se říci, že je to výška jak z třetího patra. Okamžitě jsme jeli na pohotovost. Nemá nic zlomeného, ale mám hrozný strach z vnitřího krvácení, protože čůrala krev, ale z rengenu a po prohlídce doktorka říkala, že to nevypadá, že by měla vnitřní krvácení a jen si narazila močák. Kočička se chová celkem normálně, ale je vidět, že jí to bříško bolí. Každé 2 hodiny mám kontrolovat teplotu a sliznice. Ráno v 8 máme kontrolu.
Jsem z toho hrozně špatná. Pořád bulím, že jsem kravka a můžu za to. Jestli se jí něco stane, tak si to nikdy neodpustím. ![]()