Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
2.6.14 18:31

@Pavlinax
Jéé, ta je rozkošná :srdce: Gardík už je taky OK, holt bude mít jen granulky. Já dám masíčko až dýl, až se srovná :) Ale dneska už taky držel u mě na klíně a ráno nás přišel do postele vzbudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.14 18:46

@Pavlinax jo jo venku si politali a pohrali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.6.14 19:57

@KačuliKačka
Jak se hezky směje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.6.14 20:00

Holky moc prosím o radu, mám zatržený klíště a nevím jak ho dostat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.14 21:15

@Mišička63 Ty nebo nějaké zvíře? :lol:
Jinak Betadine a jestli máš „černou mast“ - Ichtamol…něco, tak namazat a přelepit náplastí, ať to působí, ono to umí „vytáhnout“ binec z rány.

Jak jsi ho vytahovala? Z toho mám taky vždycky strach, že ho nevyndám celé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.6.14 21:28

@Pipet Manžel mi ho chtěl vytočit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.14 21:33

@Mišička63 Klíšťákama se netočí… Já je vyndávám pinzetou ze zverimexu :mrgreen: i lidem, chytím, zakývu, je venku.

Jinak můžeš třeba zítra k doktorce, ona ti to teoreticky nějak vyšťárá, ale není to až tak nutné… tělo ten zbytek vyloučí, ta černá mast tomu dost pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.6.14 06:25
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Jak se hezky směje :)

Jo to on tak vypadá :) Berušek můj malý… ale včera byli skvělí oba hafánci, co jeden, to druhý :)

@Mišička63 zkusila bych taky zaplácnout Betadinou a kdyby to nepomohlo, tak raději k dr. Mně ho přítel taky vytočil pinzetou co máme pro psa. Naštěstí šlo celé, ale 14 dní jsem tam měla červený svědící flek jak sviňa :zed: takže za měsíc si zajdu raději na testy na boreliozu. Té je prý všude plno, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.6.14 06:29

A když se daří, tak se daří… včera jsem zavírala kufr na autě a upadla mi celá zadní SPZ… takže ji mám za sklem a holt jsem dneska jela bez espézetky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
3.6.14 10:56

Ahojky holky :mavam: koukam ze jsou tu nova kotatka tak at se jim dari nase kotatka uz jsou poradna a strasne zlobi :mrgreen: pristi tyden uz jdou do novych rodin tak je jeste musim poradne vyfotit budou mi hrozne chybet :( dokonce i manzel rikal ze mu po nich bude smutno :mrgreen: hned jak to pujde dam vam sem take fotky ale vcera se mi vysypal notas uz nadobro tak mam od znameho pujceny zatim nejaky stary kde neni vystup na pametovku a ja nemam kabel ale do mesice budu mit jiny notas tak vam sem pak dam fota se zpozdenim :mrgreen: no a Kacenka jde za 14 dnu na kastraci uz se zase mrouskala tak uz je objednana pristi tyden ji vet udela nejake predoperacni vysetreni a pak uz to bude mit za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.6.14 15:34

Posílám fotky jak za jeden týden povyrostli, zatím o ně nemá nikdo zájem, tak asi zůstanou u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.6.14 15:49

@Lilua Já se těším na fotky. Stejně to ale hrozně uteklo. Jako včera si pamatuju, jak se čekalo na porod, jak jste jeli na nějakou oslavu a řešili jsme tady, jestli maminu nechat samotnou nebo raději ne, kdyby začala rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.6.14 15:55

@petule250 Ti jsou kouzelní :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.6.14 16:09

@Mišička63 jj to jsou, ještě abych je mohla umístit mám totiž dva kocoury z loňského vrhu a dva 8leté kocoury tak je u nás překočkováno :D a to každý rok k nám ještě lidé koťata vyhodí do příkopy když se jich chcou zbavit někdy se mi zda že tu funguji jako útulek pro kočky nejvíc se jich u nás sešlo 12. Škoda že o kočky domácí není velký zájem každy si raději za čiču zaplatí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.6.14 22:21

Holky, jdu se sem asi uklidnit a vypsat. Před dvěma a půl hodinami mi kočička vypadala z okna. Jsme druhé patro, ale spadla na snížený dvorek na beton a dalo by se říci, že je to výška jak z třetího patra. Okamžitě jsme jeli na pohotovost. Nemá nic zlomeného, ale mám hrozný strach z vnitřího krvácení, protože čůrala krev, ale z rengenu a po prohlídce doktorka říkala, že to nevypadá, že by měla vnitřní krvácení a jen si narazila močák. Kočička se chová celkem normálně, ale je vidět, že jí to bříško bolí. Každé 2 hodiny mám kontrolovat teplotu a sliznice. Ráno v 8 máme kontrolu. :,( Jsem z toho hrozně špatná. Pořád bulím, že jsem kravka a můžu za to. Jestli se jí něco stane, tak si to nikdy neodpustím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný