Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Jé, super fotky! ![]()
Pošlete ta kila za mnou, já už jsem zas vychrtloň ![]()
@bimbama píše:
@KačuliKačka Moc hezký fotky, muselo to být bezvadný!
Bylo
jen my máme +/- 500 fotek, až je dáme zase dokupy s kamarádkou, bude jich asi tisícovka ![]()
@KačuliKačka píše:
Bylojen my máme +/- 500 fotek, až je dáme zase dokupy s kamarádkou, bude jich asi tisícovka
No jo, ale pořád lepší, než jak to bývalo. To si vzpomínám, když jsem byla malá a byl foťák na film. Tak jsme dlouho zvažovali, co vyfotíme, kolik nám ještě zbývá snímků ![]()
Tak máme za sebou první den výměny stupaček, já mám pocit, že mi ruce upadnou už u ramen… ![]()
První chlapík, co vyřezával obklad i s ytongem, byl v pohodě a šikovný ![]()
Pak ti další dva pracovníci byli na ránu
Odešli ve dvě a nic neřekli, tak jsem zuřila a práskla jsem to domovníkovi. ![]()
Akorát jsem z koček na nervy… museli být zavření v obýváku, kde byl relativně nejmenší rachot a špína… jenže náš mistr Mumánek se neustále dožadoval pustit pryč, takž ječel za dveřma… Pesan zase dospává dopolední „dozor“ ![]()
Tady foto z rána a pak jak vyřezali kus zdi i s obkladem aby mohli vybourat odpady a vodovodní trubky… Ještě musíme vydržet do soboty.
@KačuliKačka ahoj tohle ti nezavidim my si tim prosli minuly rok a opravdu hruza jeste s malym ditetem ![]()
@Lilua tý jo, no doufám, že zítra už pořádně uklidím a bude hotovo…
Ahojky, máte tady některá zkušenost s Frontline sprejem? Děkuji.
@Ani123 S fipronilem jsou i mnohem levnější spreje… Effipro, Fipron… ![]()
Já mám Effipro.
A jeden vtípek při pondělku, ať ten týden rychleji utíká ![]()
@Pipet
Jéé, tak to je správný
To mě fakt pobavilo.
My už v sobotu budeme mít kocourka u sebe ![]()
@Pipet to jsou občas pozice ![]()
TEn náš prevít v pátek shodil skleněnou kouli s masožravkou, smrad jeden, jsem myslela, že ho vykostím
Samo, že v té kouli byla kytka dobré dva roky, takže se tam vytvořilo prima mikroklima a malá bažinka… viz. foto.
@rainucha Jé, tak už budete mít miminečko doma, to bude radosti vid? ![]()
Ty bláho, to bych mu teda taky dala. Já budu muset ještě všechno odstranit, co by mohl shodit, ale snad toho tolik nebude ![]()
Nojo, už bude s námi, zrovna mi paní poslala fotky
Už je to kus chlapáka!
@rainucha přes dva roky si ji nevšiml… holt moucha byla hodně velké lákadlo… však taky dostal vyšupáno na prdel, dacan…normálně totiž mám kytky všude na parapetech a v pohodě…
Ten je kouzelný… Charlie byl takové žužle hubené a mrňavé…:) ![]()
@Pipet Ne, ne ptám se na sprej Frontline
Koupila jsem ho na doporučení prodavaček ve zverimexu, ale myslím, že to zabírá ![]()