Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka No, já Jindru nechtěla „citem“. Chtěla jsem chodit do práce, možná do školy, konečně nebýt úplně finančně závislá na chlapovi… jenže pak se to pos_alo s tou neurologií
(Jo, to jsem asi ani nepsala? Kontrola dopadla na výbornou, vůbec se to za ty 2,5 roku nezhoršilo, takže roztroušeně sklerotická aktuálně nejsem
)
a tak prostě jsme si upekli ještě jedno mimino, kdyby to pak náhodou už nešlo ![]()
Ty už máš zkušenost, jaké to je být s děckem sama… na tvém místě bych měla noční můry, že budu sama se dvěma (žádný vztah není jako skála)…
A pak nějaká kamarádka dá na FB fotku novorozenečka a já jsem v dupě a hned bych byla těhotná zas ![]()
@Pipet jooo…povidej mi o tom… V sobotu jsme meli na navsteve tu malou a ja jsrm z ni v pytli…
Ještě nějaké čičiny, co se s psama nemažou ![]()
http://tn.nova.cz/…i-kocek.html
Holky nemáte nějaký tip na podnájem v Praze, kde vezmou i číču?
Někdo známý nebo tak?
@Pája 01 to pohlavi rozdychas neboj. Zbytecne truchlit nad necim co se neda ovlivnit. Hlavne ze je zdrava ![]()
@Senayle
kocka drsonka super. Dite chudak. Me spis zaujalo jak ta matka pribehla a zase odbehla a kluka nechala lezet
aha uz koukam ze sis taky vsimla ![]()
Dnes rande s @KačuliKačka
tak za chvili vyrazime, tak se ru mejte pekne ![]()
@quinny Nad tou matkou mi fakt zůstal rozum stát.
Kočka mu byla více prospěšná než matka, která ho tam nechala.
@Senayle njn nepochopis ale tak treba letela na souseda at si zpacifikuje psa nebo hledat kocku tezko rict to uz videt nebylo, v kazdym pripadeja bych vsechno delala s malym v naruci ale tak kazdej jsme nejakej, na osetreni evidentne byly tak dobry.
Spis by me zajimalo co na to majitel psa ![]()
@quinny Podle toho co jsem četla byl pes utracen, tak to asi bylo z vule majitele. Ale stejne je divný, že ten pes tak z ničeho nic na něj zautocil. Taky bůh ví, jestli mu to dítě dříve něco neudelalo. Ale to takový útok neomlouvá.
Musim reagovat na vase reakce
kocicku jsme koupili uz dospelou takze kdyz neni vykastrovana je to predevsim chyba predchozich majitelu. Spechala jsem jelikoz utocila na 18ti mesicniho syna. Nevite vse, ale hlavne ze soudite. Jinak vy kazda mate na to, aby jste si koupily kocku s papirama za 10tis.? Ja chtela udelat radost synovi, ktery chtel kocku
@Lasotka To jsou kecy
A 6 litrů nebo kolik na nepapírového naháče jste měli, jo? Když nemám prachy, vezmu kočku z útulku nebo vesnické kotě zadara ![]()
Že není kastrovaná je chyba minulých majitelů ![]()
Promiň, ale ten inzerát byl jako stvořený pro různé množitele. Plus na serveru pro maminky v něm bylo zdůrazněno, že zřejmě číča není vhodná k malým dětem ![]()
18m dítě chtělo kočku a zrovna sphynxe ![]()
@Lasotka tak jste snad věděla do čeho jdete ne? A jestli jste si jí koupila nevykastrovanou to je vaše blbost a vy jste jí pak měla nechat vykastrovat. A jestli nemáte finance tak jste si neměla pořizovat živé zvíře.
Nemusíte mít zvíře s pp za 10 tisíc ale i obyč kočky potřebujou občas na veterinu a to taky něco stojí.
A tu kočku jako chtělo 18 měsíční dítě jo?
ono ai z toho má rozum co.
![]()
Se nedivím že na něj útočila. Chudinka kočka když musela každou chvilku mrouskat.Ono to pro tu kočku totiž není vůbec zdravé a příjemné a pak když jí otravuje takové malé dítě tak toho musela mít dost.
To snad není možný napsat že kočku chtělo 18 měsíční dítě ![]()