Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
16.5.14 20:37

@Pipet nj zadarilo. Se Misovi nedivim ze siji tak hycka :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.5.14 21:12

@Nitetis
2+1 stačí, pro dva lidi a kočku :) Za kolik no max. 15000 sakum prdum a od června :mrgreen: Budeme pracovat na Praze 1, metro Florenc, tak aby to nebylo moc daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.5.14 21:13

@KačuliKačka
A kam do Krkonoš jste vyrazily? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
16.5.14 21:22

Tak to pro vás nebude já opouštím malou garsonku.  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.5.14 21:32
@Lasotka píše:
Je sam, nema si s kym hrat, tak bude mit kocku.Vy byste zrejme jedinackovi nekoupili nic. ale kazdeho vec. ja na inyeraty neodpovidam, kdyz nemam zajem. Neptal se tady nikdo na nici nazor

Sorry mam jedinacka ve sve peci a rozhodne i kdyz je mu skoro 17, nekoupila bych mu zviratko jen proto,,ze on to chce…!!! Vic to komentovat nebudu…doufam jen ze se kocicka dostane konecne do dobrych rukou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.5.14 21:33
@rainucha píše:
@KačuliKačka
A kam do Krkonoš jste vyrazily? :)

Jsme na vikend v Kořenově a krom deste je to tu super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.5.14 21:35

@quinny ty jedna lichotnice :-D Bylo to moc fajn popovidani ;-)
Fontanka? To museli mit oba kluci radost ze tam nesmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.5.14 21:35

@KačuliKačka
Nojo, déšť tu je :) Já jedu zítra do Jablonce nad Jizerou, to je docela kousek od Kořenova :) Jinak z Vrchlabí půl hodina autem :)
Tak si hlavně užívejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.5.14 21:40

@rainucha diky,uz mame plany navzdory pocasi na cely zitrejsi den ;-)
Za chvili jdu do perin, dnesek byl narocny a z auta mam blokly krk, holt priste musime jet vsichni i s Michalem a Jarou ;-)

Misa uz volal, ze byl pro Brunyska a pujdou na dlouhou prochlazku…vzhledem k tomu, ze obehnuti domu jim dvema trva i 45min, budou venku kdovi jak dlouho :-D ale Brunysek bude spokojeny a Misa taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.5.14 09:15

Ahoj holky,

tak i navzdory počasí jsme si víkend náramně užili, prošli jsme Mumlavské vodopády, Harrachovskou sklárnu, daly si s kamarádkou saunu, v neděli jsme vyjeli na Čertovu horu lanovkou a pochodili „vršek“ (mmch. sjezdovky tam jsou božííí) a pak jsme vyrazili na Staré Hrady, ty jsou fakt nááádherné, jak dráčkové, tak i staré věcičky v expozicích… :palec:
Brunýsek mě bouřlivě přivítal, tak že jsem seděla na zemi, aby mě neshodil, jak skákal, prdelka moje :hug: Ale byl hodňoučký a dnes vypadá, že bude krásně, tak odpo vyrazíme do lesa na procházku :)
Jen teda dnes ráno se mi vůůůůbec nechtělo vstávat!!!

A zahltím vás fotkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.5.14 09:18

@KačuliKačka
Paráda :palec: Mumlava je super, taky jsem tam byla, je to paráda :) Závidím to sluníčko, tady je teda pěkně hnusně pořád, ale má být v pátek 27 stupňů, tak jsem na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.5.14 09:25

@rainucha no o víkendu bychom chtěli jet na Rešovské vodopády s klukama, pokud to moje dítě nepojede k tatínkovi (jen aby to nedopadlo jako posledně)a s hafánkem :)
Potřebuju se hýbat, za ten víkend jsem se tak neslušně přežírala, že mám za tři dny pupek jako těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.5.14 09:31

@KačuliKačka
Já byla ze soboty na neděli u kámošky a taky jsem přijela nějaká větší :lol: :lol: Ale zase jsem byla už včera cvičit a dneska jdu zase. A dneska jdu taky na převážení a přeměření :mrgreen:
A od zítra zase do pracovního procesu, brrr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.5.14 10:35

@rainucha pokud bude hezky, tak budu denně chodit na prochajdy se psem, tak doufám, že ty pozůstatky obžerství zase zmizí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.5.14 10:43

@KačuliKačka
Určitě bude, protože chci zase vyrazit na kolo :lol: Už by to chtělo trochu teplíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný