Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
9.5.14 09:50

@bimbama dik vypada to zajimave 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.5.14 10:01

Ahojky, tak kočičí strom je v dobrých rukou jedné paní, co pracuje v zoo :D. Ale je mi po něm smutno už teď a Elí, ta jen kouká na to prázdné místo a naprosto nechápe. Tak cítím vinu :D. Jenže do nového se nám tam nikam nevejde :roll:. Pořídím jí nový :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.5.14 18:40

Jsem ráda, že už víte, o co jde :mrgreen: Vůbec jsem tu nebyla. Ve čtvrtek jsem byla ještě na rozhledně :) A dorazila úplně KO. Včera jsem jela do Liberce s kámoškou a dneska jsem dorazila :mrgreen: Fuj to bylo obžérství :oops:
Dovezla jsem si novou orchidej, žlutou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
10.5.14 19:07

Ahojky, kočičí mámy. Náš kocourek už se zotavil, ale ještě dobírá ATB. Ale máme problém, že druhý kocour Cleo má od vycévkování toho mladšího ( Bárny) z něho strach..Syčí na sebe, mňaučí, dokonce se nahánějí a není to ze srandy (zdravý utíká před nemocným). Zažili jste to? Přejde to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.14 20:39

@Králičice To je epidemie, ne? Mrkni na první příspěvek tady na stránce (nebo na předchozí, jestli první příspěvek na stránce je tenhle :lol: ).

Moje teorie o smradu z veteriny teda padá, to by útočil ten zdravý na nemocného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
11.5.14 03:17

@Pipet - no ten zdravy se boji, ten nemocny si chce normalne hrat..a nikdy to tak nebylo..a aby se ten zdravy strachy podelal, kdyz utika pred nemocnym.. :think: snad se dajci do pohody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.5.14 07:04

@Králičice Aha, takže teorie o smradu z veteriny je stále ve hře :think:
No snad je to přejde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 09:24

Myslim si to stejne s tou veterinou, nase kocky to mely taky, casem to vzdy preslo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.5.14 23:33

Ahojky, musím jít tady ventilovat svůj otřesný zážitek z dneška. :(
Jak už jsem tady psala, náš tříletý Mainský má cukrovku. Dnes se ale stala hrozná věc. Když jsem přišla domů odpoledne, našla jsem svého kocourka ve výkalech a jeho zvratcích, jak sotva dýchá. Nepřítomný pohled.. :,( Nastala panika, volání veterinářům, mým rodičům.. táta okamžitě přijel a toho našeho chlupáče mi aspoň pomohl držet při záchvatech a křečích, bylo to hrozné.
Veterinář mu nedával moc naděje, ale udělal co mohl, skoro 45 minut trval jeho zásah. Čekaly mě nejdelší hodiny, kdy se mělo vidět, zda se z toho ještě dostane a nebo ne.
Teď je náš chlupáček na svém oblíbeném místě, dávám mu co hodinu 20 jednotek vody, musela jsem ho celého okoupat, protože jsem nemohla připustit, že kdyby nedejbože zemřel, tak rozhodně ne takto nedůstojně špinavý, slepený :,(
Moc se modlím za to, ať se z toho dostane, brečím kvůli toho celý večer a pořád ho mám v pelíšku vedle sebe. Dnešek budu mít hodně dlouho před očima. Když si vzpomenu, v jakém stavu jsem ho našla, nikdy jsem nevěřila, že ho ještě uvidím chodit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
12.5.14 00:27

Určitě bude zase dobře, musí… :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.5.14 02:23

@Maculinka To je strašný. To byla jako hypo(hyper)glykémie nebo něco takového?
Držím Vám pěsti, aby se kocourek dal do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
12.5.14 05:00

@Maculinka -nezapomeň, kolik mají kočičáci životů :hug:

U nás pořád stejně bojově..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.5.14 06:35

@Maculinka ach jo, určitě je brouček statečný a bude bojovat co to půjde, ale věřím a z vlastní zkušenosti vím, jak hrozné je čekat, doufat, věřit… Ale ten váš kočičí miláček je určitě bojovník a svůj boj vybojuje :hug: Přeju to jemu, protože u vás se má báječně a taky vám, protože je to vaše zlatíčko milované :hug:
Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.5.14 16:18

@Maculinka
Držte se všichni, zase jsem si pobulela, to musí být hrozné. Držím pěsti!!! :hug: Mazlíček.
Už jsem si dnes na poště vyzvedla balíky, přítel málem umřel, když tahal těch 30 kg steliva :mrgreen: Zatím jsem složila jen přepravku a záchod, ale vypadá to dobře :) Za necelé tři týdny už bude u nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.5.14 17:26
@rainucha píše:
@Maculinka
Držte se všichni, zase jsem si pobulela, to musí být hrozné. Držím pěsti!!! :hug: Mazlíček.
Už jsem si dnes na poště vyzvedla balíky, přítel málem umřel, když tahal těch 30 kg steliva :mrgreen: Zatím jsem složila jen přepravku a záchod, ale vypadá to dobře :) Za necelé tři týdny už bude u nás!

Teda ten záchod je moc hezký - to je taky ze zoohitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný