Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
4.5.14 20:58

@Králičice no asi nic moc (nechci spekulovat) at vet pomuze :hug:

@acimedaca rada nad zlato tady neni, kocouri jsou holt strestiprdla s tim nic neudelas, to je trochu pohlavim a naturou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.14 21:00

@quinny ooo, děkuji :srdce:
Já s Majdou na 1.trim nebyla, s Jindrou jo a proběhlo to správně, řekla bych. Ve fakultce v Ostravě. A jinak moc těhotných neznám… jen co někdy si přečtu tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 21:00

Drsnej vtip z diskuse jak kocka sezrala kote, kdo jste necetli…
V rodine se narodi ctyrcata, chodi kocka kolem postylek a rika si: to jsem zvedava kolik jich utopi :think:

Par lidi tam totiz naznacilo ze topeni kotat je preci normalni na vesnici bezny zpusob regulace poctu :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 21:04

@Pipet ja byla taky na vsech ve fakultkach, dvakrat praha jdnou hk a tam je to takova nejvetsi jistota na tohle, zase bezici pas no to si nevyberes, hlavne kdyz je vsechno ok.
Tektokrat lekar dokonce nezapomnel zdurwznit ze s takovymto vysledkem amnio ani triply :kytka: :pankac: to me zahralo. Gyndr bude nadsen, on totiz rad dela triply i tak a dvakrat jsem si je nechala ted konecne odmitnu, stejne jako zrejme i ogtt :oops: no uvidime co on na to, preci jen ho jeste nemam tak zpracovaneho jako detskou dr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.14 21:06

@quinny Já pak taky na triply nešla… ogtt jo :think:
Vtip hustý, znám :mrgreen:
Jinak tu diskusi vůbec nečtu a teď už vůbec nebudu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 21:11

@Pipet no ja predpokladam ze kdyz uz ten screen i nabiraji ze triply projdou.
No ja mela po obou ogtt problemy s ledvinama a nasledne s mocakem a zanetama takze si to chci ted usetrit, chci si pujcit glukometr a delat si parkrat profil, idealni to neni, ale chci mit tehotenstvi v klidu a ne porwd resit nejaky zanet :zed:
To vis necti to jen by ses nastvala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.14 21:26

@quinny Aha, mi to nic nedělalo, akorát mimina z toho měla vítr v břichu, tolik cukru. Tak to se tím netrap…

My bydlíme na takovém menším městě… koček je tu plno. A takhle na jaře jich vídám plno s břichama, v noci věčně ječí. Vím o sousedech, že mají kocoura kastrovaného - Don, bílomourek, o půlku větší než Macek :lol:. Macík kastrovaný a jinak nikdo.
Ještě druzí sousedi mají bytového mainského kocoura, tak ten asi taky nemá kulky…

Nechci se zamýšlet, kde všechna ta koťata skončí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
5.5.14 05:48

@Pipet - jj, kompletně ucpaný močák :zed: Takže má zase cévku.. :zed: Ale je vidět, že se mu ulevilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.5.14 07:17

@Králičice Jej, bobek… DObře, že jste jeli a ulevilo se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 08:49

Holky dnes mi přijde škrabadlo, přepravka a záchůdek :mrgreen: Doufám, že mi to donesou do patra a nebudu se s tím tahat. Nemáte náhodou zkušenost, jestli řidič z DHL volá, než přijede? Nechci čekat doma celý den, ale asi budu muset :-/
Ale už se těším, zítra ráno se vrhnu na stavbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 08:51

@rainucha A kdy si pro kocourka jedete? Mě to úplně vypadlo. Jinak DHL už mi taky něco vezlo a myslím, že je to jako u PPL a tak. Zavolají ráno, kdy asi přijedou (např. mezi 8 a 11 hodinou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 08:53

@bimbama
30.5., paní nám ho dokonce přiveze blíž, protože má zrovna nějakou akci, takže za půl hodinky jízdy ho budeme mít u sebe :)
Aha, no nevolal mi nikdo, radši se podívám, jestli jsem dala správné číslo. Díky za info :) On je taky každej řidič jinej - někteří na to prdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 08:59

@rainucha Snad si to nepletu, ale fakt mám dojem, že nám už taky něco vezli. Tak to už se blíží. Já už bych taky moc chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 09:08

@bimbama
Jj, už je to za pár. Pokoupím ještě pár věcí jako lopatku a tak, a je to :) Už se na něj všichni těšíme a mamka nejvíc, jsem zvědavá, co na něj bude říkat 13letý kocour, je strašná žárlivka :)
Tak uvidíme, snad to přivezou dnes a zavolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 09:18

@rainucha A oni dva budou spolu bývat s druhým kocourem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný