Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Králičice no asi nic moc (nechci spekulovat) at vet pomuze ![]()
@acimedaca rada nad zlato tady neni, kocouri jsou holt strestiprdla s tim nic neudelas, to je trochu pohlavim a naturou ![]()
@quinny ooo, děkuji ![]()
Já s Majdou na 1.trim nebyla, s Jindrou jo a proběhlo to správně, řekla bych. Ve fakultce v Ostravě. A jinak moc těhotných neznám… jen co někdy si přečtu tady na emiminu.
Drsnej vtip z diskuse jak kocka sezrala kote, kdo jste necetli…
V rodine se narodi ctyrcata, chodi kocka kolem postylek a rika si: to jsem zvedava kolik jich utopi ![]()
Par lidi tam totiz naznacilo ze topeni kotat je preci normalni na vesnici bezny zpusob regulace poctu
![]()
@Pipet ja byla taky na vsech ve fakultkach, dvakrat praha jdnou hk a tam je to takova nejvetsi jistota na tohle, zase bezici pas no to si nevyberes, hlavne kdyz je vsechno ok.
Tektokrat lekar dokonce nezapomnel zdurwznit ze s takovymto vysledkem amnio ani triply
to me zahralo. Gyndr bude nadsen, on totiz rad dela triply i tak a dvakrat jsem si je nechala ted konecne odmitnu, stejne jako zrejme i ogtt
no uvidime co on na to, preci jen ho jeste nemam tak zpracovaneho jako detskou dr ![]()
@quinny Já pak taky na triply nešla… ogtt jo ![]()
Vtip hustý, znám ![]()
Jinak tu diskusi vůbec nečtu a teď už vůbec nebudu ![]()
@Pipet no ja predpokladam ze kdyz uz ten screen i nabiraji ze triply projdou.
No ja mela po obou ogtt problemy s ledvinama a nasledne s mocakem a zanetama takze si to chci ted usetrit, chci si pujcit glukometr a delat si parkrat profil, idealni to neni, ale chci mit tehotenstvi v klidu a ne porwd resit nejaky zanet ![]()
To vis necti to jen by ses nastvala ![]()
@quinny Aha, mi to nic nedělalo, akorát mimina z toho měla vítr v břichu, tolik cukru. Tak to se tím netrap…
My bydlíme na takovém menším městě… koček je tu plno. A takhle na jaře jich vídám plno s břichama, v noci věčně ječí. Vím o sousedech, že mají kocoura kastrovaného - Don, bílomourek, o půlku větší než Macek
. Macík kastrovaný a jinak nikdo.
Ještě druzí sousedi mají bytového mainského kocoura, tak ten asi taky nemá kulky…
Nechci se zamýšlet, kde všechna ta koťata skončí
![]()
@Pipet - jj, kompletně ucpaný močák
Takže má zase cévku..
Ale je vidět, že se mu ulevilo ![]()
Holky dnes mi přijde škrabadlo, přepravka a záchůdek
Doufám, že mi to donesou do patra a nebudu se s tím tahat. Nemáte náhodou zkušenost, jestli řidič z DHL volá, než přijede? Nechci čekat doma celý den, ale asi budu muset :-/
Ale už se těším, zítra ráno se vrhnu na stavbu ![]()
@rainucha A kdy si pro kocourka jedete? Mě to úplně vypadlo. Jinak DHL už mi taky něco vezlo a myslím, že je to jako u PPL a tak. Zavolají ráno, kdy asi přijedou (např. mezi 8 a 11 hodinou).
@bimbama
30.5., paní nám ho dokonce přiveze blíž, protože má zrovna nějakou akci, takže za půl hodinky jízdy ho budeme mít u sebe ![]()
Aha, no nevolal mi nikdo, radši se podívám, jestli jsem dala správné číslo. Díky za info
On je taky každej řidič jinej - někteří na to prdí ![]()
@rainucha Snad si to nepletu, ale fakt mám dojem, že nám už taky něco vezli. Tak to už se blíží. Já už bych taky moc chtěla…
@bimbama
Jj, už je to za pár. Pokoupím ještě pár věcí jako lopatku a tak, a je to
Už se na něj všichni těšíme a mamka nejvíc, jsem zvědavá, co na něj bude říkat 13letý kocour, je strašná žárlivka ![]()
Tak uvidíme, snad to přivezou dnes a zavolají.