Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet jj lepsi nevedet ![]()
@Králičice chudak hlavne ze uz je mu lip ![]()
@rainucha to uz mate za par, tak at te DHL nevypece jak me minule ppl ![]()
@bimbama
Moc ne, ale když budu potřebovat pohlídat nebo jet někam na víkend, tak to budou muset přežít. Už s kocourem byla jiná kočka, nebavili se spolu, ale taky si neubližovalo, tak snad to bude OK.
@quinny
To mi ani neříkej. Objednala jsem to ČP, ale psali, že ČP to nezvládne, takže DHL. Jsou to celkem tři balíky, mám tam i záchod a přepravku.
@rainucha s DHL jsem mela dobrou zkusenost tak snad budes mit i ty ![]()
Tak jsem zjistila, že na hranicích to DHL předává ČP.. Takže očekávám lístek ve schránce, protože tady se neobtěžují ani zvonit
Ale třeba překvapí. Takže to přijde podle mě až zítra ![]()
@bimbama
Mají, ale ani na DHL ani na ČP to číslo balíku nechce najít. Psala jsem jim mail, tak uvidíme, jestli odepíšou
Hlavně ať to dorazí, ono je to dost peněz ![]()
@rainucha Já myslím, že to dorazí v pořádku. A můžu se zeptat, z jakého obchodu objednáváš?
@quinny A jakpak to vypadá s Tvojí profilovkou? Tato je dost taková - smutná. ![]()
@bimbama
Ze zoohitu jsem nakoupila. Mají tam nějaké slevy pro zákazníky a já navíc snad dostanu penízky nějaký zpátky - přes vratnepenize.cz
Snad to můžu prásknout ![]()
@rainucha Já taky už objednávala ze zoohitu a už jsem se tam i dívala na případnou výbavičku pro kotě.
Jé a co jsou ty vratnepenize? Já už o tom slyšela, ale asi si o tom budu muset něco načíst. ![]()
Jinak jsem narazila na takový ten klasický vyděračský inzerát: „Daruji koťata, jinak se jich budu muset zbavit“.
No, tak jsem měla chuť si jedno vzít… Jenomže to teď ještě nejde. Budeme se stěhovat a už tak máme pejsky a ještě hlídat malé kotě (max. 7mi týdenní - nedělám si iluze)aby neuteklo. Doufám, že si je někdo rozebral. ![]()
@bimbama
Tam jsou eshopy, ze kterých ti vrátí nějaká procenta z nákupu
Je to docela šikovný, například před Vánocemi, já nakupuju jedině na netu, takže vždy kouknu, jestli ten daný eshop je tam, a objednávám přes ně. Už jsem si nechala poslat přes 400,– a teď tam mám nějakých 280,–, vyplácejí nad 300,–. Dobrá věc ![]()
Achjo, to jsou dneska lidi, fakt
Já bych brala klidně dvě nebo tři kočky, máme velký byt. Ale zatím prý stačí jedna. Taky se budeme stěhovat, ale dřív jak za rok to nebude. Chudáci koťata ![]()
@rainucha Já to taky nechápu. Ale děje se to hodně často. Na vesnicích se běžně koťátka po narození zabíjí. Je to sice taky strašný, ale lepší, než čekat tak dlouho - 6,7 týdnů a ještě takto vydírat lidi. Kdyby ten inzerát byl o měsíc a půl později, tak si jedno vezmu.
Ale taky si myslím, že za půl roku bude dotyčný řešit totéž.
@bimbama Stejně všechny zachránit nemůžeš a pořád jich bude plno, co potřebují pomoc
![]()
Jinak já beru od mujchov.cz
@Pipet píše:
@bimbama Stejně všechny zachránit nemůžeš a pořád jich bude plno, co potřebují pomoc![]()
![]()
Jinak já beru od mujchov.cz
Já vím, ale tohle mi vyloženě trklo do očí.