Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
5.5.14 09:25

@Pipet jj lepsi nevedet :(

@Králičice chudak hlavne ze uz je mu lip :hug:

@rainucha to uz mate za par, tak at te DHL nevypece jak me minule ppl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 09:27

@bimbama
Moc ne, ale když budu potřebovat pohlídat nebo jet někam na víkend, tak to budou muset přežít. Už s kocourem byla jiná kočka, nebavili se spolu, ale taky si neubližovalo, tak snad to bude OK.
@quinny
To mi ani neříkej. Objednala jsem to ČP, ale psali, že ČP to nezvládne, takže DHL. Jsou to celkem tři balíky, mám tam i záchod a přepravku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.5.14 10:01

@rainucha s DHL jsem mela dobrou zkusenost tak snad budes mit i ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 12:46

Tak jsem zjistila, že na hranicích to DHL předává ČP.. Takže očekávám lístek ve schránce, protože tady se neobtěžují ani zvonit :zed: Ale třeba překvapí. Takže to přijde podle mě až zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 12:49

@rainucha A nemají sledování zásilek na stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 12:58

@bimbama
Mají, ale ani na DHL ani na ČP to číslo balíku nechce najít. Psala jsem jim mail, tak uvidíme, jestli odepíšou :) Hlavně ať to dorazí, ono je to dost peněz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 14:28

@rainucha Já myslím, že to dorazí v pořádku. A můžu se zeptat, z jakého obchodu objednáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 14:29

@quinny A jakpak to vypadá s Tvojí profilovkou? Tato je dost taková - smutná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 14:41

@bimbama
Ze zoohitu jsem nakoupila. Mají tam nějaké slevy pro zákazníky a já navíc snad dostanu penízky nějaký zpátky - přes vratnepenize.cz :) Snad to můžu prásknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 14:46

@rainucha Já taky už objednávala ze zoohitu a už jsem se tam i dívala na případnou výbavičku pro kotě.
Jé a co jsou ty vratnepenize? Já už o tom slyšela, ale asi si o tom budu muset něco načíst. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 14:48

Jinak jsem narazila na takový ten klasický vyděračský inzerát: „Daruji koťata, jinak se jich budu muset zbavit“.
No, tak jsem měla chuť si jedno vzít… Jenomže to teď ještě nejde. Budeme se stěhovat a už tak máme pejsky a ještě hlídat malé kotě (max. 7mi týdenní - nedělám si iluze)aby neuteklo. Doufám, že si je někdo rozebral. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 14:58

@bimbama
Tam jsou eshopy, ze kterých ti vrátí nějaká procenta z nákupu :) Je to docela šikovný, například před Vánocemi, já nakupuju jedině na netu, takže vždy kouknu, jestli ten daný eshop je tam, a objednávám přes ně. Už jsem si nechala poslat přes 400,– a teď tam mám nějakých 280,–, vyplácejí nad 300,–. Dobrá věc :palec:
Achjo, to jsou dneska lidi, fakt :( Já bych brala klidně dvě nebo tři kočky, máme velký byt. Ale zatím prý stačí jedna. Taky se budeme stěhovat, ale dřív jak za rok to nebude. Chudáci koťata :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 15:02

@rainucha Já to taky nechápu. Ale děje se to hodně často. Na vesnicích se běžně koťátka po narození zabíjí. Je to sice taky strašný, ale lepší, než čekat tak dlouho - 6,7 týdnů a ještě takto vydírat lidi. Kdyby ten inzerát byl o měsíc a půl později, tak si jedno vezmu.
Ale taky si myslím, že za půl roku bude dotyčný řešit totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.5.14 18:14

@bimbama Stejně všechny zachránit nemůžeš a pořád jich bude plno, co potřebují pomoc :zed: :zed: :zed:

Jinak já beru od mujchov.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 18:22
@Pipet píše:
@bimbama Stejně všechny zachránit nemůžeš a pořád jich bude plno, co potřebují pomoc :zed: :zed: :zed:Jinak já beru od mujchov.cz

Já vím, ale tohle mi vyloženě trklo do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný