Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@petracek urcite si pockejte az povyrostou ja mam ted doma 5ti tydeni kotatka a nedovedu si predstavit ze uz by meli jit pryc vzdyt jsou to jeste miminka teprve ted se uci poradne jak o sebe pecovat mama je uci jak lovit hracky hrat si
Holky holky tak první výsledek z plodové vody mám v pořádku ![]()
Tak teď ještě čekat do 15.5 na zbytek a na pohlaví ![]()
Uf uf jsem z toho úplně vedle ![]()
@Pája 01 píše:
Holky holky tak první výsledek z plodové vody mám v pořádku
Tak teď ještě čekat do 15.5 na zbytek a na pohlaví
Uf uf jsem z toho úplně vedle
Jupííí! ![]()
@Pája 01 To je dobře ![]()
Podělané triple testy, fakt. Kdyby raděj pojišťovny proplácely ten NT screening v 1. trimestru a triply by zrušili
Jenže to by docela ubylo odběrů plodovky, že ![]()
Hlavně, že bude mimčo OK ![]()
@Pája 01 píše:
Holky holky tak první výsledek z plodové vody mám v pořádku
Tak teď ještě čekat do 15.5 na zbytek a na pohlaví
Uf uf jsem z toho úplně vedle
Skvělá zpráva
moc gratuluji k potvrzení zdravého miminečka a pohlaví, hlavně že jste oba/obě v pořádku ![]()
Všem moc děkuji
![]()
A holky nevíte co je ve zbytku těch výsledků? Co tam ještě zkoumají dalšího?
Kromě pohlaví to vím ![]()
Čeho bych se mohla ještě obávat že by se zjistilo.
@KačuliKačka a včera mi konečně přišli penízky i za únor. Tak teď už to snad bude vše v pořádku.
Ještě jednou díky za info ![]()
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka a včera mi konečně přišli penízky i za únor. Tak teď už to snad bude vše v pořádku.
Ještě jednou díky za info
Tak to je super, jsem ráda, že to dobře dopadlo, jak ty testíky tak i penízky za nemocenskou ![]()
@Pája 01 píše:
Kromě pohlaví to vímČeho bych se mohla ještě obávat že by se zjistilo.
Zjišťují se ještě všelijaké chromozomální vady, netrápila bych se tím, Downův syndrom je nejčastější.
@Pája 01 gratuluju ![]()
@petracek ja svyho sibiraka dostala v 6 tydnech, uz zvladal kroupat granulky i chodit na kockolit. Rodice davali kotata az ve chvili, kdy byli samostatny - prvni vrh v 8 tydnech, druhy vrh v 6 tydnech, takze bych se rozhodla podle toho, jestli je zavisle na mame, nebo uz ne a podle toho bych si ho vzala. Pokud chces mit kocku venku, tak doporucuju pak vykastrovat, jinak se bude toulat (obzvlast kocour), kastrovany se drzi u baraku.
A venku prez noc bych nechala asi podle velikosti, aby si s kunama poradilo - male kote by mohli zakousnout. Rozhodne nejdriv ve 3 mesicich, klidne i dyl. Vsak uvidis sama, co to bude za tygrika ![]()