Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
5.5.14 18:30

@bimbama A víš co, určitě si je lidi rozeberou… tak si „majitel“ kočky řekne - no co, příště to udělám taky tak :zed: Místo aby řešil kastraci třeba… Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.5.14 18:35

@Pipet No jako kastraci tento typ člověka zcela jistě řešit nebude. Když je někdo schopen vůbec toto napsat - „když si je nikdo nevezme, tak se jich budu muset zbavit.“ Za mě je to primitiv no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.5.14 11:06

@bimbama spatny nemam na to cas to hledat :roll:

@rainucha tak co baliky uz dorazily??

Ke kastraci a zabijeni kotat uz se radsi vyjadrovat nebudu bych se zase musela rozcilit :cert: bych par lidi exemplarne potrestala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.5.14 11:14

@quinny
Ne-e, ještě ne. Jestli je to ČP, tak to bude asi chvíli trvat, ale doufám, že do konce týdne tu budou. Zítra nebudu stejně doma, takže to zjistím až večer. Ale zatím ani mail nic, takže dnes to asi nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.5.14 11:38

@rainucha njn koukamze je to divoky s predavkama tak snad to v patek bude :* ale tak cas jeste mate to jen ze se clovek tesi vid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.5.14 11:40

@KačuliKačka kdepak behas brouku? Abych neprosvihla tu tvoji dovcu :oops: ale doufam ze je jeste cas, tak se moc neupracuj a odpoledne a vecery mas urcite plne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.14 13:15

Já taky objednávám ze zoohitu a většinou mi balík příjde za týden. Ale je to tím že čekají až jim dorazí peníze na účet.

Ti naši kocouři jsou tak nechutný jak lověj ten hmyz a havěť co leze po zemi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.5.14 13:50

@Pája 01
Tak já platila platební kartou, takže doufám, že to přijde. V neděli to expedovali, myslím, že to posílají z Německa, tak snad to tady do pátku bude :)
Hehe, mámy kocour to třeba vůbec neloví, on si normálně třeba sedne vedle ptáčka a nic mu neudělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.14 14:56

@rainucha jj z Německa.
Mě Larry přitáhnul je to tak cca 14 dní mládě asi kosáčka ale už bylo umordované jen slabě dýchalo :( pak si sním tady před obývákem házel do vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.5.14 16:25

@Pája 01 muj kocour je dokonala mucholapka. :mrgreen: Zadna moucha se u nas dyl jak pul hodiny nezdrzi. Jen musim davat pozor, protoze uz chtel ulovit i vosu, tak aby nedostal zihadlo. Takze on je mucholapka a ja sem vosolapka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.14 17:42

Celej den to takhle chrápe je to možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.5.14 18:07

Chtěla jsem se zeptat jestli někdo používá FURMINATOR??? jestli je nějaký rozdíl mezi psím a kočičím??? budeme mít miminko tak bych chtěla eliminovat co nejvíc chlupů :-) a máme dvě kočky a psa a nechce se mi kupovat zvláště pro kočky a pro psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.5.14 18:12

@ChZuzka Nevím jestli úplně poradím. Ale mám čivavky, tak ho chci taky pořídit. A četla jsem, že hodně lidí používá na čivavky furminátor pro králíky. Takže si myslím, že se to dá použít různě. Akorát se liší podle toho, jestli jsou na krátké nebo dlouhé chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.5.14 18:13
@Pája 01 píše:

On je prostě úžasnej - krasavec. Mě ta barva úplně dostane pokaždé, když ho tady vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.5.14 18:43
@Pája 01 píše:

Luxusniiiii :lol: chci byt kockou u tebe doma :lol:

U nas se lovi taky kde co se hne… Uz jsem resila i zihadlo v pacine :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit