Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny To nevím, ale můžu ty vyčesané hromady schovávat a poslat vám je pro plešounka
Někdy to vyfotím ![]()
@Pipet taky nás čeká vyčesání Samuela, pelichá až hrůza, to zase bude kraválu… on u toho tak vříská, a to nikdy nedělal… holt dědek no ![]()
@Pipet Tak jsem docela zklamaná, naštvaná. Měla jsi pravdu. Dneska jsem narazila na další dva podobné inzeráty - cituji: „Daruji 2 koťátka, včera narozená, obě dvě krásná mourovatá, pokud se nenajdou zájemci, nastane to nejhorší, čeho nechci dopustit. Ozvěte se někdo prosím“
Někteří lidi jsou opravdu tupci.
@bimbama Jsou… Kdyby tomu chtěli zabránit, tak kastrujou. To fakt nemá cenu se tím zabývat, akorát tě to bude trápit.
Holky, objevila jsem na zoohitu granule Wahre liebe, čičiny se po nich můžou utlouct. Vzala jsem pro vybíravé gurmány a pro veličenstvo kočku.
Už mi zřejmě přišly balíky, ale nejdřív si pro ně dojdu v pondělí, zítra vstávám v pět a jedu do Liberce a včera celý den v Praze. Ale moc se těším.
Jen budu muset koupit ještě jedno škrabadlo - ale o tom jindy, až přijdu ze cvičení, teď razím na ranní flowin, snad mě to nabudí ![]()
Mějte krásný den ženy!
Zdravím a potřebovala bych radu od někoho kdo má kočky nebo rozumí kočičkám Mám v bytě dvě kočky. Tedy kočku a kocoura, kocoura jsem brala na kastraci v pondělí, vše ok, jen po příchodu domů ho kočka nepoznává ( nejspíš ) Dělá hrozné zle! Mylsím, že by ho byla schopná zakousnout! Je agresivná, vzteklá a kouše ( i mne ) vyloženě zlá, po každé když kocoura vidí obrátí byt naruby. Musím je držet odděleně a to jaksi moc nejde pořád Prosím o radu nebo kam se obrátit, pomohla by kastrace kočky? Nevím! Moc děkuji za radu S pozdravem Sabina
@Norekk70 Nevadí jí spíš ten desinfekční smrad a tak? Protože po kastraci ještě nějakou dobu trvá, než se z krve vyplaví hormony, rozhodně ta kočka nemohla poznat, že jste mu ufikli koule - hned po zákroku.
to by bylo dost chytrý
No já nevim už to trvá pátý den, ale zkusim asi zavolat na veterinu, jestli poradí ![]()
@Pipet píše:
@quinny To nevím, ale můžu ty vyčesané hromady schovávat a poslat vám je pro plešounka![]()
Někdy to vyfotím
nee diky, jestli ma sphynx nejakou vyhodu tak je to prave tohle. Chlupy mi vazne nechybi ![]()
@rainucha na co ze to razis
jsem mimo
@rainucha na co ze to razis![]()
![]()
jsem mimo
Já si to taky musela najít na netu
![]()
@quinny píše:
me pouc
A šup - studovat. ![]()
http://www.flowin.cz/