Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
7.5.14 13:10

@quinny To nevím, ale můžu ty vyčesané hromady schovávat a poslat vám je pro plešounka :* :mrgreen: Někdy to vyfotím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.5.14 13:18

@Pipet taky nás čeká vyčesání Samuela, pelichá až hrůza, to zase bude kraválu… on u toho tak vříská, a to nikdy nedělal… holt dědek no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.5.14 14:15

@Pipet Tak jsem docela zklamaná, naštvaná. Měla jsi pravdu. Dneska jsem narazila na další dva podobné inzeráty - cituji: „Daruji 2 koťátka, včera narozená, obě dvě krásná mourovatá, pokud se nenajdou zájemci, nastane to nejhorší, čeho nechci dopustit. Ozvěte se někdo prosím“
Někteří lidi jsou opravdu tupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.5.14 20:56

@Lilua Přesně ty samé zážitky jsem měla s kocourkama já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.5.14 21:06

@bimbama Jsou… Kdyby tomu chtěli zabránit, tak kastrujou. To fakt nemá cenu se tím zabývat, akorát tě to bude trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.5.14 21:28

Holky, objevila jsem na zoohitu granule Wahre liebe, čičiny se po nich můžou utlouct. Vzala jsem pro vybíravé gurmány a pro veličenstvo kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.5.14 07:45

Už mi zřejmě přišly balíky, ale nejdřív si pro ně dojdu v pondělí, zítra vstávám v pět a jedu do Liberce a včera celý den v Praze. Ale moc se těším.
Jen budu muset koupit ještě jedno škrabadlo - ale o tom jindy, až přijdu ze cvičení, teď razím na ranní flowin, snad mě to nabudí :mrgreen:
Mějte krásný den ženy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.14 22:45

Zdravím a potřebovala bych radu od někoho kdo má kočky nebo rozumí kočičkám Mám v bytě dvě kočky. Tedy kočku a kocoura, kocoura jsem brala na kastraci v pondělí, vše ok, jen po příchodu domů ho kočka nepoznává ( nejspíš ) Dělá hrozné zle! Mylsím, že by ho byla schopná zakousnout! Je agresivná, vzteklá a kouše ( i mne ) vyloženě zlá, po každé když kocoura vidí obrátí byt naruby. Musím je držet odděleně a to jaksi moc nejde pořád Prosím o radu nebo kam se obrátit, pomohla by kastrace kočky? Nevím! Moc děkuji za radu S pozdravem Sabina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.5.14 07:27

@Norekk70 Nevadí jí spíš ten desinfekční smrad a tak? Protože po kastraci ještě nějakou dobu trvá, než se z krve vyplaví hormony, rozhodně ta kočka nemohla poznat, že jste mu ufikli koule - hned po zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.5.14 08:33

:-D to by bylo dost chytrý :-D No já nevim už to trvá pátý den, ale zkusim asi zavolat na veterinu, jestli poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.5.14 09:27
@Pipet píše:
@quinny To nevím, ale můžu ty vyčesané hromady schovávat a poslat vám je pro plešounka :* :mrgreen: Někdy to vyfotím :lol:

nee diky, jestli ma sphynx nejakou vyhodu tak je to prave tohle. Chlupy mi vazne nechybi :oops:

@rainucha na co ze to razis 8o 8o :lol: jsem mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.5.14 09:29
@rainucha na co ze to razis 8o 8o :lol: jsem mimo

Já si to taky musela najít na netu :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798