Kočka a stěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
25.6.24 11:40

Vezla jsem dvě kočky na jih Španělska, až na pochcany věci to zvládly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5225
25.6.24 11:47
@medvidka píše: Více

On to myslel jenom jako na cestu. Taky jsem prvni vytrestila oci, ze ho chce zabit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.24 16:29

@medvidka
Co jste hned hořká?😂 jen se ptám, napadlo mě to ještě jsem zvíře takovou dálku nevezl, kocoura dám tedy do přepravky i když v ní mňouká jako kdyby ho někdo zabíjel, ale budem to muset nějak zvládnout! ;)
Ale děkuji za Váš milný názor :* :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
25.6.24 16:38
@Sonic390 píše: Více

A prepravku nenechat v aute na volno, ale prikurtovala bych ji pasem.

Jak se tu nekdo ptal - k vetovi ji dopravujes jak?

Jinak taky doporucim ji okamzite doma zacit zvykat na prepravku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
25.6.24 16:50

Nesmysl. Jsou to jen 4-5h. Mazlíčci cestují i letadlem přes oceán a zvládají to.
Dej kocoura do větší přepravky, kam se mu vejde i malý záchůdek, misky s vodou a granulemi navěsíš na dvířka klece. V první chvíli bude vyřvávat, pak se uklidní a zbytek cesty prospí nebo se jen bude rozhlížet. Ale věř mi, zvládl by těch pár hodin i bez toho záchodu a jídla, jen v menší přepravce.
Hlavně až přijedete do nového místa, přesně jak tu zaznělo, hned neotvírej klec, bude zmatený a mohl by vyběhnout, pokud si někdo nedá pozor. V klidu vynoste věci, pak teprve kočičáka vypusť v bytě, ale další měsíc-dva striktně držet v bytě, aby to tam přijal jako nové teritorium. Později pak už můžeš i vypouštět ven, pokud s tou variantou počítáš. Ale ten první minimálně měsíc (dva jsou lepší) čistě v bytě.
S námi se naši kočičáci stěhovali i do US a dožili se krásného věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
25.6.24 16:58

musíte ho občas slovně uklidňovat, proti mňoukání se obrnit nezájmem a trpělivostí, záchůdek ani jídlo bych mu nedávala, bude ve stresu a jíst ani pít nebude, místo záchůdku nějakou starou deku, papír, kdyby se pos-pokakal, tak to po cestě vyhodíš a dáš nové - vem sebou další starou dečku nebo ručník nebo papíry,
vem také další deku nebo ručník a tu pak přehoď přes přepravku - většina koček pak usne, cítí se v té přepravce s dekou v bezpečí - pozor - ať mu tam jde vzduch :mavam:
hodně trpělivosti a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
25.6.24 17:18

@Sonic390 u veterináře se zeptej, pokud blbě snáší cesty tak jsou léky na uklidnění. Jinak přepravku a zvládne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.24 20:48

Děkuji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie