Kočka, nebo já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
16.8.15 10:13
@Anonymní píše:
Už od začátku jsem jí říkal, ať to začně řešit ať si něco pohledá, že pokud to takhle půjde dál, tak to špatně dopadne. Kašlala na to. Moc jí chtěla a teď ruce pryč a že za to můžu já. Zkusil jsem měnit záchody, přidat další, kočkolit jinej atd. Z její strany se toho stalo minimum… a teď prostě přetekl ten pohár :zed:

no tak se rozejděte… třeba vám k tomu jen chce pomoct… :nevim: co bude se psem a druhou kočkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
16.8.15 11:52

No tak můj syn řeší něco podobného - mají kočičku a kocourka, kočka čistotná, kocour ne. nepomohlo nic, ani kastrace. Takže si zvykají u nás na vsi a budou bydle tady venku. (Tedy ty kočky :-)) Nedá si nic jiného dělat. V bytě to prostě nejde pokud není čistotný a u nás venku jim bude fajn. I já mám zkušenosti (koček jsme měli několik). Kočky jsou čistotné sami od sebe, od přírody. Nicméně najde se taková, která i když se vyloučí zdravotní problém a zkusí se kastrace, tak to nepomůže. Našla bych kočce domov někde v rodině kde může být venku…Jinak radu nemám.

Příspěvek upraven 16.08.15 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
16.8.15 12:55
@Anonymní píše:
kočka je podle veterináře naprosto zdravá

jaké testy ji dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
16.8.15 18:39

Takhle kočky dost často reagují, když se jejich lidi hádají nebo je nějaký jiný problém a dusno doma… Skoro všechno jsi už vyloučil, kastrace proběhla, vet zvíře odsouhlasil… Ta kočka vám jen říká, že se s vámi nedá žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
16.8.15 19:24
@Anonymní píše:
Jo a nedělá to od začátku, dělá to tak posledních několik měsíců, možná půl roku.

Co se změnilo před tím půl rokem?
Jinak jsem viděla letos v zimě pár dílů dokumentu na Prima ZOOM, byl tam krotitel koček. Vždycky přišel do domácnosti, kde byla jedna či víc problémových koček a vždycky tam poradil, co mají dělat. Byl to cizí dokument, jen nevím, jestli byl pán Američan nebo Brit. Ani nevím, jak se jmenoval ten dokument, ale je pravda, že kam ten chlapík došel, tak ty kočky za dva týdny byly jak vyměněné (a lepší, samozřejmě).
Když mi pošleš SZ, dám Ti kontakt na svojí kamarádku, je veterinářka a zaměřuje se na problémové chování koček. Třeba by dokázala poradit, co s ní. Jen nevím, jestli dělá i třeba mailové konzultace, už s ní dlouho nejsem v kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
Carolanis
16.8.15 20:41
@ixule píše:
Ke kočkám nic neřeknu, nemám je ráda a popravdě, co mám děti, tak mě štve i vlastní pes, je v domě a s plazícími se dětmi to fakt nejde dohromady :( ale nic nenadělám, to je něco jiného. Jen chci říct to, že se přítelkyni nedivím - kdyby na mě někdo vybafl stylem, že buď já nebo můj pes, tak reaguji naprosto stejně, už prostě jen tenhle nekompromisní výběr :nevim: Až se vrátí, promluvte si o tom znovu, v klidu a s tím, že buď se najde řešení, jak kočku „srovnat“ nebo že tam nebudeš ty (pokud to tedy není tvůj byt :mrgreen: ), ale i tak bych to vztahovala na sebe, jestli víš co myslím… ne buď ty nebo kočka, ale pokud se to nezlepší, tak v tomhle prostředí já nebudu nebo nechci být. Držím palce.

Co to je zase za blbost? Vždyť je nádherný, když děti vyrůstají se zvéřetem. Aspon si k nim pěstují lásku. A děti se psími kamarády jsou pak bohatší. Já jsem celé dětství prožila s fenkou a ikdyž je už asi 10 let po smrti, furt na ni vzpomínám, měla jsem díky ní krásné dětství. A láska ke čtyřnohým stvořením mi zůstala dodnes :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
74217
17.8.15 08:34
@Carolanis píše:
Co to je zase za blbost? Vždyť je nádherný, když děti vyrůstají se zvéřetem. Aspon si k nim pěstují lásku. A děti se psími kamarády jsou pak bohatší. Já jsem celé dětství prožila s fenkou a ikdyž je už asi 10 let po smrti, furt na ni vzpomínám, měla jsem díky ní krásné dětství. A láska ke čtyřnohým stvořením mi zůstala dodnes :srdce:.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.8.15 15:36
@Anonymní píše:
Jo a nedělá to od začátku, dělá to tak posledních několik měsíců, možná půl roku.

A nezačala třeba žárlit na tu druhou kočku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 12:13

Ta první kočka má pravděpodobně zdravotní problémy a ledvinama nebo močovýma cestama atd… Anebo pokud skusit vykastrovat, ať už je to kocour nebo kočka. Ale jak říkám, spíš ty ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 12:21

ROZHODNĚ ZAJDĚTE NA LEDVINOVÉ KREVNÍ TESTY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
15.3.16 12:24

Ani nevíš jak ti rozumím!!! :pocitac: prosím napiš mi SZ, chci to s tebou probrat, mám stejný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
15.3.16 12:36

Nejhorší jsou očekávání, neočekávej nic z další a další diskuze, neočekávaj nic od koček či od toho, co na to přítelkyně. Ultimata přítelkyni, kočkám :nevim: :zed:

Zajdi k veterináři a řeš s ním problém s čurající kočkou. Je docela pravděpodobné, že má problém s ledvinama a docela ji to bolí. Tím bych začala. Nic proti, ale když vzpomenu obsáhlost minulé diskuze, mně přijde, že se snad chceš jen vypovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
15.3.16 12:43
:mavam:
To je pravda, když jsme se rozcházeli, tak kočičí miláček našeho tatínka xkrát počurala :lol: Nikdy dříve to za ty roky neudělala.. ale tenkrát za ním přišla, sedla na něj, on radostnej z její pozornosti :lol: a už čurala.. a to jsme se fakt nehádali, ale cítila, že není cosik v pořádku.. Bylo to během 3 měsíců xkrát.
@haninek píše:
Takhle kočky dost často reagují, když se jejich lidi hádají nebo je nějaký jiný problém a dusno doma… Skoro všechno jsi už vyloučil, kastrace proběhla, vet zvíře odsouhlasil… Ta kočka vám jen říká, že se s vámi nedá žít.

@haninek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
15.3.16 13:15
@Kočkomilka píše:
ROZHODNĚ ZAJDĚTE NA LEDVINOVÉ KREVNÍ TESTY!!!

taky jsem chtěl napsat, jestli kocour nemá inkontinenci. Nám se kocour taky počůrával zrovna na místech, kde rád lehával a usnul. teď je to už nějakou dobu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.3.16 23:30

Je to v psychice - kočka se cítí nejistá

Doporučuji shlédnout několik dílů pořadu „Má pekelná kočka“, odborník na kočky a jejich chování Jackson Galaxy vám vysvětlí, v čem je problém - většinou se cítí kočka nejistá a ohrožená. Pomáhá dokonalý úklid domácnosti od pomočených skvrn + vytvořit místa, která patři jenom kočce - na vyvýšených místech, kočičí stromy, prolejzačky + jí zabavit. Jde to třeba na Prima Zoom nebo na Animal Planet. Trestáním nejistotu kočky jenom zvýšíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí