Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
927
14.8.13 10:01

Ja chci podekovat jezourkovi x. x. x. a Daduce, jsou to prima maminky, co se mi snazi pomoct s plysovym pejskem pro syna. Holky, diky.

Příspěvek upraven 14.08.13 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.8.13 10:12
@pelikan21 píše:
ten muj drobecek ma nejradeji vsechno, na cem je moje fotka, jesteze neni na bankovkach… :D :D :D Takze spis ridicak, obcanka apod. :D
:mrgreen: tak na to nas jeste neprisel :D ale v penezence je furt, takze pocitam, ze i na to prijde :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 10:15
@jane-e píše: :mrgreen: tak na to nas jeste neprisel :D ale v penezence je furt, takze pocitam, ze i na to prijde :D

hodne stesti, nejvetsi sranda to je, kdyz prijdu nekam, kde potrebuji obcanku a hledam, hledam a najdu vysypanou v kabelce (v tom lepsim pripade).

Uz si kabelku vesim do vysky, aby nedosahl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.8.13 11:51

Mám ráda @Jaji77 @Lesina @Gladys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 13:01
@pelikan21 píše:
co mas dneska v planu? Ja praci, praci a praci a do toho malou mrnavku. prvorozeny odjel s manzelem za babi, takze mam jenom jedno dite… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to se máš. :mrgreen: Já mám všechny tři, takže jsme vypadli ven a už jsme po obědě, tak zase mizíme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 13:03
@Tiger-lily píše:
Tak to se máš. :mrgreen: Já mám všechny tři, takže jsme vypadli ven a už jsme po obědě, tak zase mizíme. :mavam:

no, ja uz mam taky oba, oba rvouci, mala nevim proc a prcek, ze nebude spat po obede… :zed: :zed: :zed: a manzela rozbolela hrozne hlava… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 13:11

@pelikan21 :zed: :zed: A je po práci, co? :evil: U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
14.8.13 14:09
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :zed: :zed: A je po práci, co? :evil: U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží :D

jak jsi to udělala, že máš doma klid se třema dětma?
návod a přesný popis, prosím :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 14:43
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :zed: :zed: A je po práci, co? :evil: U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží :D

no, ja musim pracovat i pri tom, kdyz oni jeci nebo neco chteji… nastesti je tu mamka, ktere vyslu SOS, kdyz musim fakt hodne maknout (do prace) a oni jsou nezvladatelni v tu chvili… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
14.8.13 17:42

@Semyaza
moc to utíká :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
14.8.13 17:42

@Allons-y :,( :,( já vím :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 17:47
@Allons-y píše:
@Semyaza
moc to utíká :( :(

co se děje?

• Citovat
  • Upravit
35438
14.8.13 19:45
@pavlasu píše:
jak jsi to udělala, že máš doma klid se třema dětma?
návod a přesný popis, prosím :P :P
:mrgreen: A to navíc byli všichni tři vzhůru. 8) Přesný popis: vystihnout okamžiky trvající maximálně několik minut, kdy nikdo neřve a nic po mně nechce a s nikým se nepere.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 19:47
@pelikan21 píše:
no, ja musim pracovat i pri tom, kdyz oni jeci nebo neco chteji… nastesti je tu mamka, ktere vyslu SOS, kdyz musim fakt hodne maknout (do prace) a oni jsou nezvladatelni v tu chvili… ;)
:) Tohle ti docela závidím, že máš takovou pomoc. :kytka: práci za doprovodu řevu důvěrně znám. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 19:49
@Tiger-lily píše: :) Tohle ti docela závidím, že máš takovou pomoc. :kytka: práci za doprovodu řevu důvěrně znám. :pocitac:

vis, ja si to zavidim uz tri roky. Je uzasna, uzasna, uzasna… :) Uz s malym jsem musela hned po materske do prace a nevim, co bych si bez ni pocala… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová