Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja chci podekovat jezourkovi x. x. x. a Daduce, jsou to prima maminky, co se mi snazi pomoct s plysovym pejskem pro syna. Holky, diky.
Příspěvek upraven 14.08.13 v 12:06
@pelikan21 píše:
ten muj drobecek ma nejradeji vsechno, na cem je moje fotka, jesteze neni na bankovkach…![]()
![]()
Takze spis ridicak, obcanka apod.
@jane-e píše:tak na to nas jeste neprisel
ale v penezence je furt, takze pocitam, ze i na to prijde
hodne stesti, nejvetsi sranda to je, kdyz prijdu nekam, kde potrebuji obcanku a hledam, hledam a najdu vysypanou v kabelce (v tom lepsim pripade).
Uz si kabelku vesim do vysky, aby nedosahl…
![]()
@pelikan21 píše:
co mas dneska v planu? Ja praci, praci a praci a do toho malou mrnavku. prvorozeny odjel s manzelem za babi, takze mam jenom jedno dite…![]()
![]()
Tak to se máš.
Já mám všechny tři, takže jsme vypadli ven a už jsme po obědě, tak zase mizíme. ![]()
@Tiger-lily píše:
Tak to se máš.Já mám všechny tři, takže jsme vypadli ven a už jsme po obědě, tak zase mizíme.
no, ja uz mam taky oba, oba rvouci, mala nevim proc a prcek, ze nebude spat po obede…
a manzela rozbolela hrozne hlava… ![]()
@pelikan21
A je po práci, co?
U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží ![]()
@Tiger-lily píše:
@pelikan21![]()
A je po práci, co?
U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží
jak jsi to udělala, že máš doma klid se třema dětma?
návod a přesný popis, prosím
![]()
@Tiger-lily píše:
@pelikan21![]()
A je po práci, co?
U nás je klid, doufám, že pár minut vydrží
no, ja musim pracovat i pri tom, kdyz oni jeci nebo neco chteji… nastesti je tu mamka, ktere vyslu SOS, kdyz musim fakt hodne maknout (do prace) a oni jsou nezvladatelni v tu chvili… ![]()
@pavlasu píše:
jak jsi to udělala, že máš doma klid se třema dětma?
návod a přesný popis, prosím![]()
@pelikan21 píše:
no, ja musim pracovat i pri tom, kdyz oni jeci nebo neco chteji… nastesti je tu mamka, ktere vyslu SOS, kdyz musim fakt hodne maknout (do prace) a oni jsou nezvladatelni v tu chvili…
@Tiger-lily píše:Tohle ti docela závidím, že máš takovou pomoc.
práci za doprovodu řevu důvěrně znám.
vis, ja si to zavidim uz tri roky. Je uzasna, uzasna, uzasna…
Uz s malym jsem musela hned po materske do prace a nevim, co bych si bez ni pocala…
![]()