Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
14.8.13 20:01

@pelikan21 :kytka: Super. Já bláhově doufám, že se mi děti podaří už konečně nějak uklidnit. Nejmladší bude mít rok dřív než se naděju a hola hola práce volá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 20:33
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :kytka: Super. Já bláhově doufám, že se mi děti podaří už konečně nějak uklidnit. Nejmladší bude mít rok dřív než se naděju a hola hola práce volá. :roll:

no, prave… u nas je to taky takove… ;) Nastesti TED uz oba spi… To je nejkrasnejsi cas.. :dance: :dance: :dance: (ne, nejkrasnejsi je, kdyz se na sebe rehtaji jako kone… :D :D :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 20:37

@pelikan21 :D Jo když je pozitivní kravál, to je paráda. Horší je negativní řev. :zed: :zed: A teď už spí všichni. Já jdu na druhou směnu uklidit po nich svinčik. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 20:41
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :D Jo když je pozitivní kravál, to je paráda. Horší je negativní řev. :zed: :zed: A teď už spí všichni. Já jdu na druhou směnu uklidit po nich svinčik. :srdce:

tak to ja nastesti zvladla uz kdyz jedli (nakrmil tatinek), takze to mam za sebou a jdu prasit do postele (najist se… :D :D :D). Manzel udelal veceri i nam (koupil pomazanku v Kaufu :D), takze veceri neresim… ;) A prcek si dal koprovku a oblizoval se az za usima, tak jsem mela fakt radost… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 20:45

@pelikan21 :kytka: Ty máš vůbec nějaký super servis :D. A zatím ti jí jen jeden, že? Druhé jsem pochopila, že je mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 21:03
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :kytka: Ty máš vůbec nějaký super servis :D. A zatím ti jí jen jeden, že? Druhé jsem pochopila, že je mimčo?

jj, druhe je miminko… ;) Ale pozor, jist chce taky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mam… mam super rodinu a super manzela… ;) Normalne, obcas mam pocit, ze jsem je vyhrala ve sportce… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.8.13 21:16
@pelikan21 píše:
hodne stesti, nejvetsi sranda to je, kdyz prijdu nekam, kde potrebuji obcanku a hledam, hledam a najdu vysypanou v kabelce (v tom lepsim pripade).Uz si kabelku vesim do vysky, aby nedosahl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja kdyz vim, ze budu potrebovat penezenku, tak ji musim mit schovanou, aby ji nevidel, jinak mam smulu, dobrovolne a bez revu se ji nevzda :D

praci sice nezavidim, ale ten „servis“ trochu jo, ja jsem na toho naseho satana vecne sama, ted potrebujem vybirat veci na rekonstrukci a poradne nemuzem, protoze nesnasi obchody a dela tam desnej bordel a my nemame komu ho aspon na hodinu strcit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
15.8.13 08:16

@jane-e tak to my mame obrovskou vyhodu. Maly je neskutecne hodny v krame, takze jezdime i s nim a malou davame babicce. Ona je fakt uzasna… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.8.13 13:22

Jsem doma :zed: ja chci ještěěěěěěěěě dovolenouuuuu s ni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 13:23
@Allons-y píše:
Jsem doma :zed: ja chci ještěěěěěěěěě dovolenouuuuu s ni :srdce:

nic, doma budeš!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
15.8.13 13:24
@Allons-y píše:
Jsem doma :zed: ja chci ještěěěěěěěěě dovolenouuuuu s ni :srdce:
:hug: :hug: :hug: bude další nebůůj
  • Citovat
  • Upravit
1654
15.8.13 13:25

@K-Black no to jsem :mrgreen:, ale štve mě to, je mi jak psovi, bolí mě žaludek, vykouřila jsem KRABIČKU cigaret (a to už rok a pár měsíců nekouřim :|:poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 13:31

@Allons-y bude další dovka :hug:

• Citovat
  • Upravit
1654
15.8.13 13:32

@Semyaza ti pak poreferuju :)
@K-Black no ale s dětma :mrgreen:, i tak, už se těším na příště :srdce: