Kojenec a nejake bolesti

561
23.6.20 20:56

Kojenec a nejake bolesti

Ahoj. Muzete mi prosim nektera poradit? Muj syn 6.5 mes. kojeny (MM) a uz prikrovany ma nejaky problem. Ja si myslim, ze horni zoubky, ale nejsem si jista, protoze se mi obcas natahuje, vzpira se, propina zada a to nevim jakou by to melo mit souvislost ze zuby. Uz ma dva dole a to tak moc nevyvadel. Jinak se ale smeje, je vesely, ale sem tam uknourany, spatne se mu usina, spi atd… driv usnul a spal, ted jak ho odlepim od prsa je vzhuru a knoura. Dam ho spat v 8 a usne mi v 11 vecer a to chodim a kolebam a umiram. Priklad. Ma hlad, ji jidlo a najednou se zacne vztekat a kroutit, prohybat. Potom se zase smeje. Mam na ty dasne ruzne gely s kartacky, ale nepomaha to. Dostal davku nurofenu a taky nic. K tomu v nem chrci hleny, ale v nose nema nic a ani nekasle. Obcas jen slysim jak ho chudera polkne. Teplotu nema, ale uz je nevrly tak 3 den. Zkousela jsem i prdy, ale nic moc z nej nevychazelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
24.6.20 09:08

Pokud dělá tyhle věci u jídla, řešila bych zuby a bříško. Pokud kaká normálně, nemá bříško tvrdé, zkusila bych nějaké probiotické kapky. Na zuby bych zkusila Calgel - třeba i večer máznout před spaním. Jinak si ale myslím, že pokud nemá žádné jiné potíže, může to být prostě jen nálada, nespokojenost s danou aktivitou, přání dělat něco jiného, než co zrovna děláte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
25.6.20 10:22

@Bamace nespokojeny prave nikdy nebyl, je to smisel vzdy s dobrou naladou. Mazu, mazu a vidim otlacene zuby nahore i dole 2ky a otekle dasne, tak mu jich roste vic a proto takove trapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí