Kojenec brzy ráno vstává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
7.11.14 08:45

Náš 16měs. vstává cca od půl roku kolem 5h :-) Taky čekám, kdy se to zlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.11.14 08:48
@LLenule111 píše:
Jéééééé se někdo máá…
:) Ona je spavec po tatínkovi. Ale taky to není nejlepší, po obědě (chodí spát před 13 h), spí tak do 15, ale i do 16, 16:30, někdy ji musím budit. Tak jsme jediní, kdo vyráží ven za tmy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.11.14 09:33

Já to udělala tak, že jsem si dítěte do 7 hodin prostě nevšímala..chvíli žbrblal, a pak usnul. postupně se to protáhlo, maldší takhle brzo nikdy nezkoušel, aktuálně když nemusí, vstávají mezi 9-půl 11, když budím do školky v 8, vůbec se jim to nelíbí, teda hlavně mladšímu, když jsme doma sama, a musí jít taky..a mě se to taky nelíbí, už aby byly prázdniny :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
7.11.14 09:35

Mě malá vstávala taky kolem 4-5, to bylo taky někdy kolem pul roku. Kolem roku zase začala vstávat kolem páté. Pak se to srovnalo, chodila spat kolem 8 a vstávala mezi 8 a 9. To jí vydrželo do té doby než se teď měnil čas, to vstavame mezi 6 a 7:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
7.11.14 10:06

@LLenule111 Ahoj.Můj syn vstává kolem páté ráno už od malička a je mu už11 semtam i ve cčtyři. Prostě chodí dřív spát a brzo vstává, ale třeba se to zlepší. Malý6m vvstává zatím taky tak a čtrnáctiletýaz kolem ooběda když teda nejde do skoli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.11.14 10:46
@slavuska1 píše:
Já to udělala tak, že jsem si dítěte do 7 hodin prostě nevšímala..chvíli žbrblal, a pak usnul. postupně se to protáhlo, maldší takhle brzo nikdy nezkoušel, aktuálně když nemusí, vstávají mezi 9-půl 11, když budím do školky v 8, vůbec se jim to nelíbí,teda hlavně mladšímu, když jsme doma sama, a musí jít taky..a mě se to taky nelíbí, už aby byly prázdniny :oops: :oops:

U nás to samé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky