Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer,
včera jsme byli s osmiměsíčním synem na třetí dávce Synflorixu a od té doby prostě nechce spát. Do teď spal pravidelně přes den a večer usnul v sedm a spal az do šesti do rána bez probuzeni. Ale ted jakmile ho chci uspat tak se strasne vzteka a propina ale jakmile ho položim vedle sebe tak se směje, povídá a ma super naladu. Přitom zyva, mne si oci, ale spát prostě nebude. Včera takhle vydržel az do pul dvanáctý kdy potom odpadnul, no a ted tu zas řadí a je to hrozná švanda ![]()
Mel někdo stejný problém po očkování? Spravi se to zase? Uklidnete me ze budu mit zas vzorne dítko ![]()
Ano, malá to měla po hexe. Přešlo to cca za 2 týdny, byla jak „naspeedovaná“, ne a ne usnout
![]()
Takže to přešlo? Přesně taky jak kdyby mu pichli nějaký zivotabudic, nastesti teda neplace když ho nenutim spat, ale já jsem dost KO mám ještě divocejsiho triletaka tak jindy v devět padam do postele. Jen je zvlastni, ze před tím nemel zadnou reakci ani na Hexu ani na Synflorix ![]()
Náš mladej to má ted taky tři dny a po očkování není
jedenáct měsíců ![]()
@rozzinka nestraste my na nej jdem zitra, ale u nás to uz horsi nebude, snad ![]()
My jsme to měli po očkovaní hexa + prevenar 13…trvalo to zhruba 14 dní…nechtěl spinkat, ani baštit, byl okňouranej, děs…teď před posledním očkováním jsem mu dala homeopatika a musím zaklepat, je úplně v pohodě, až mě to překvapilo
@nunik a jaká homeopatika jste dávala? My jsem ted az za pul roku ale abych byla připravena ![]()
@ddd thuya occidentalis 15ch…opravdu nám to pomohlo, ta očkování předtím byla psycho…
@ddd přešlo jí to asi tak po týdnu, ale ten první den s námi byla vzhůru do půlnoci…to bylo neskutečný. Další dny usínala kolem 22 h.
Tak včera usnul v pul desáté a dnes jsem se nedala a i pres dvacetiminutovy řev už spinka
tak snad to nezakriknu a už to bude OK