Po očkování nechce spát

ddd
25
4.11.14 20:42

Po očkování nechce spát

Dobrý večer,
včera jsme byli s osmiměsíčním synem na třetí dávce Synflorixu a od té doby prostě nechce spát. Do teď spal pravidelně přes den a večer usnul v sedm a spal az do šesti do rána bez probuzeni. Ale ted jakmile ho chci uspat tak se strasne vzteka a propina ale jakmile ho položim vedle sebe tak se směje, povídá a ma super naladu. Přitom zyva, mne si oci, ale spát prostě nebude. Včera takhle vydržel az do pul dvanáctý kdy potom odpadnul, no a ted tu zas řadí a je to hrozná švanda :zed:
Mel někdo stejný problém po očkování? Spravi se to zase? Uklidnete me ze budu mit zas vzorne dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
4.11.14 20:51

Ano, malá to měla po hexe. Přešlo to cca za 2 týdny, byla jak „naspeedovaná“, ne a ne usnout :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
25
4.11.14 20:56

Takže to přešlo? Přesně taky jak kdyby mu pichli nějaký zivotabudic, nastesti teda neplace když ho nenutim spat, ale já jsem dost KO mám ještě divocejsiho triletaka tak jindy v devět padam do postele. Jen je zvlastni, ze před tím nemel zadnou reakci ani na Hexu ani na Synflorix :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.11.14 20:56

Tak my toto měli po očkování na meningokoka B…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.11.14 20:58

Náš mladej to má ted taky tři dny a po očkování není :roll: jedenáct měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
25
4.11.14 20:59
@rozzinka píše:
Tak my toto měli po očkování na meningokoka B…

A přešlo vas to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.11.14 21:00

@rozzinka nestraste my na nej jdem zitra, ale u nás to uz horsi nebude, snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
4.11.14 21:32

My jsme to měli po očkovaní hexa + prevenar 13…trvalo to zhruba 14 dní…nechtěl spinkat, ani baštit, byl okňouranej, děs…teď před posledním očkováním jsem mu dala homeopatika a musím zaklepat, je úplně v pohodě, až mě to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
25
4.11.14 21:54

@nunik a jaká homeopatika jste dávala? My jsem ted az za pul roku ale abych byla připravena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
4.11.14 22:17

@ddd thuya occidentalis 15ch…opravdu nám to pomohlo, ta očkování předtím byla psycho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.11.14 22:20

U nás to bylo po všech hexách pár dnů, po MMR měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.11.14 13:44

@ddd přešlo jí to asi tak po týdnu, ale ten první den s námi byla vzhůru do půlnoci…to bylo neskutečný. Další dny usínala kolem 22 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
25
5.11.14 19:39

Tak včera usnul v pul desáté a dnes jsem se nedala a i pres dvacetiminutovy řev už spinka :dance: tak snad to nezakriknu a už to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí